Photoshoppolt Justin Bieber Calvin Klein kampánya
2015. január 10. 15:52
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Justinnak igyis ugyis jo teste van, de szerintem ez nyilvan valo, hogy a sztarokat mindig kiphotoshoppoljak, meg ha az eredeti is jo lenne. Es ezzel inditanak el egy lavinat...en a photoshoppot ugy eltuntetnem ha epp sztarok szebbe teveserol lenne szo...
2015. január 10. 16:13
|
|
Pizsama07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 218100 offline
|
Persze. Mindenbe bele kell kötni még abba is ami nem igaz. Nem hiszem el hogy az emberek nem képesek felfogni hogy Justin jár edzeni és olyan izmos. De persze ezekbe a képekbe is bele kell kötni. Van videó is és amúgyis minden ilyen képet feljavítanak valamennyire. Biztos vagyok benne hogy a csajon is csináltak valamit. De az a homályos kép amit az 'eredeti'nek neveznek az biztos hogy nem igazi.
2015. január 10. 16:17
Nyilván minden képen szoktak utómunkálatokat végezni, viszont szerintem itt a kelleténél kicsit több volt az utómunkálat dolog.
2015. január 10. 17:19
Nagyon látszik, hogy ki van photoshopolva. Szánalmas!!!♦♦♦
2015. január 10. 17:26
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
A homlok ráncait is ki kellett volna retusálni, mert olyan mint egy sárpej. Ugyan hogy is lehetne ez igaz, sőt annyira hazugság, hogy nem is CK boxer van rajta, és nem is Lara Stone-nal van lefotózva...........
2015. január 10. 17:27
|
|
Meliikeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 204211 offline
|
Justin ígyis-úgyis ahhw de jól néz ki:)<3 Akár meg lett photoshopolva,akár nem..az utálók most örömködnek,pedig azért lehet látni az "eredeti" képen is,hogy mennyire jól néz ki..és szerintem minden épelméjű ember tudatában van annak,hogy az ilyen képeken jelentős útómunkálatokat végeznek. Szerintem ez egyáltalán nem meglepő
Belieberként még én is tisztában vagyok vele elfogultság nélkül. Ennek ellenére Justin nagyon jól néz ki (mint ahogy ezt bizonyítja egy csomó posztolt vagy akár paparazzi képe,ahol nincs feljavítva)a képen is látszik,hogy izmos és nem kell leszólni mindenért. Az,hogy a kelleténél kicsit több utómunkálatot végeztek,az nem az ő hibája,ez már nem az ő dolga..ezt követeli meg a média és a közönség.
Amúgy ha abban annyira biztosak vagytok,hogy az egész photoshop..abba nem gondoltatok bele,hogy mi van,ha egy kicsit az "eredetit" is alakítgatták,hogy feltűnőbb legyen a változás? Ez oda-vissza is működik.
Lehet viccelődni azzal,hogy "persze,hogy odalent photoshopolják:D"..stb(csak épp ez nem vicces és gáz)..de azért nagyon is lehet látni,hogy van ott neki elegendő nagyságú..és a feneke is formás:$
(Amúgy meg nem csak Justint szokták photoshopolni,még is csak rajta idegeskedtek-.-) Ha nem photoshopolnának,akkor meg az lenne mindenki baja,abba szólnának bele..szóval ezen már igazából kár fenn akadni,hogy ki szól le kit. Igazából ez a szánalom:'D
U.i.:nem támadásból és okoskodásból írtam a szöveget(utálók kíméljenek,nem szóltam be senkinek),csupán kifejtettem a véleményem:)
LUV JUJU<33
Amúgy ha abban annyira biztosak vagytok,hogy az egész photoshop..abba nem gondoltatok bele,hogy mi van,ha egy kicsit az "eredetit" is alakítgatták,hogy feltűnőbb legyen a változás? Ez oda-vissza is működik.
Lehet viccelődni azzal,hogy "persze,hogy odalent photoshopolják:D"..stb(csak épp ez nem vicces és gáz)..de azért nagyon is lehet látni,hogy van ott neki elegendő nagyságú..és a feneke is formás:$
U.i.:nem támadásból és okoskodásból írtam a szöveget(utálók kíméljenek,nem szóltam be senkinek),csupán kifejtettem a véleményem:)
LUV JUJU<33
2015. január 10. 17:39
|
|
evcsii0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 188 Csatolások: 1 Azonosító: 227280 offline
|
.....Oké... az izmosat még megértem... de az hogy a gatyában miért kellett megnövelni.. anyám! xD Oké.. Egyépként nem néz ki rosszul még azon a képen sem amit nem photoshoppoltak! Helyes naggyából! De a nadrágosat még mindig nem értem.. xDD
2015. január 10. 18:13
|
|
bvbfan2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 232755 offline
|
Szerintem photoshop nélkül is jól néz ki
2015. január 10. 18:40
Láttam twitteren, de istenem, ebből miért kell világszenzációt csinálni, minden kampányt photoshoppolnak, nincs olyan ember egy magazin címlapján se, akin ne lenne ps, Justin meg mindenhogy jól néz ki...
2015. január 10. 19:01
|
|
brigitta133visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.02. Hozzászólás: 113 Csatolások: 11 Azonosító: 222126 offline
|
Igyis-ugyis jól néz ki mondhattok bármit Photoshop nélkül is izmos naon!!!
és Sexy..!!!♡.♡
és Sexy..!!!♡.♡
2015. január 10. 19:21
|
lilly008visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 227299 offline
|
Szerintem meg igenis csúnya ez a fiú, olyan cigányos arcberendezése van és még ott van hozzá az a szörnyű modora is. Ott van Pál Dénes, ő nem izmos, de szép az arca, mégsem nazzol. Most kitúrt a helyéről egy tényleg tehetséges modellfiút, mert biztos akadt volna más a helyére és most egy görög félistent vagy egy szőke herceget nézhetnénk a nyálas feje helyett.
2015. január 10. 20:14
|
|
Pluto de Vilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 230301 offline
|
Vicces mekkora hangsúlyt fektettek a farokméretére, a többit igazából leszarom.
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.