Photoshoppolt Justin Bieber Calvin Klein kampánya
2015. január 09. 17:51
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Annyira nem gáz,mondjuk, legalább,khm, úgy csináltak,mintha teljesen férfi nemű lenne (if you know what I mean).
2015. január 09. 17:55
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
furcsa is volt kicsit a photoshoppolt kép...
de amúgy annyira nem néz ki rosszul az eredeti képen se (ha leszámítod a kora és a kinézete közti különbséget, de az mondjuk mindig is ott volt...) inkább ezek a fura pózok nem stimmelnek...
de amúgy annyira nem néz ki rosszul az eredeti képen se (ha leszámítod a kora és a kinézete közti különbséget, de az mondjuk mindig is ott volt...) inkább ezek a fura pózok nem stimmelnek...
2015. január 09. 18:08
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Most őszintén... vajon olyan ember, aki elhitte, hogy tényleg ilyen teste van?
2015. január 09. 18:13
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Valóban jól látható különbség a két kép között, viszont még így sem lehet azt mondani rá, hogy ne foglalkozna a testével, stb. Pedig nem vagyok éppen Bieber fan, de tényleg ez a szomorú valóság: semmi, amit az újságban/kampányokban látunk, nem "valódi". Bár nyilván erre már sokan rájöttek/rájöttetek, de pont az ilyenek miatt vannak irreális szépségideálok manapság, és pont ezért (meg még sok másért is, igen) ilyen elfuserált a mai tinik többsége. Torz a világképük, mert a média eltorzítja.
2015. január 09. 18:20
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
Hát tény,hogy a jobb oldali képek egy "kicsit" jobbak...
2015. január 09. 18:22
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Én igazán nem értem erre mi szükség volt... Justin retustól függetlenül nagyon jól néz ki. Szépen foglalkozik a testével és ez látszik is. Most meg elkezdik majd sokan gondolom fújjolni... Fölösleges. Attól hogy nem egy kigyúrt állat, még igen is izmost és szép izmokat gyúrt ki magának.
De az ilyen mértékű ps-re miért van szükség.... Annyira gáz... És ez szerintem a CK-re nézve gáz csak igazán. Ha nem voltak vele eléggé megelégedve miért választottak valami izomagy rusnyaságot...
De az ilyen mértékű ps-re miért van szükség.... Annyira gáz... És ez szerintem a CK-re nézve gáz csak igazán. Ha nem voltak vele eléggé megelégedve miért választottak valami izomagy rusnyaságot...
2015. január 09. 18:46
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nem értem ezen ki az, aki még meglepődik, nincsenek kampány/címlap meg promo fotók photoshop és retus nélkül, bár nem vágom, a második képeknél pl tök máshogy áll a csaj keze is meg minden hogy mi értelme...szerintem am ps nélkül is klasz képek lettek volna.
2015. január 09. 18:50
Ez egy akkora barom gyerek, egyfolytában ilyen fotók készülnek róla, de minek? Justin egy tehetségtelen botrányos vetkőzős hülyegyerek!!!
2015. január 09. 18:55
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Na igen.... Gondoltam, hogy nem ilyen izmos.
2015. január 09. 19:01
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
ÚRISTEN? És akkor mivan ha meg van shoppolva? :OOO Összedől a világ!! ja és befoghatjátok a szátok mert a kommentelők közül gondolom eggyikőtök sincs ennyire kigyurva.. úgyhogy lehet leszállni Justinról!!! És csak mondom minden kép, amit fótózáson csinálnak bárkiről is van szó MEG VAN SHOPPOLVA.... de ha eddig nem jöttetek rá akkor én kérek bocsánatot!! XD
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: