Photoshoppolt Justin Bieber Calvin Klein kampánya
2015. január 09. 16:40
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Ez evidens volt, csak azt nem értem, hogy ebből mért kell cikket írni. Ennyi erővel minden megjelent címlapfotó után lehetne írni egy cikket, hogy XY címlapja/képe photoshopolt. Már nem azért, de nem is készül olyan fotósorozat ilyen területeken, ahol ne nyúlnának bele utólag a képekbe. Mért kell folyton csesztetni szegény srácot... ez tényleg ilyen "kákán is csomót keres" dolog.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2015. január 09. 16:43
|
|
girls80visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 209050 offline
|
Szerintem ez butaság,mivel más képeken is Justin ugyanilyen szépen kivan gyúrva,pedig azok a képek nem studióban készültek,hanem pl a koncertjein stb.......amit nem fotosak,hanem szimpla rajongok keszitenek..
itt még a hasán a szőr is ott van,nem mint az állitolagos "eredeti" képeken... :
http://images6.fanpop.com/image/photos/33200000/justin-bieber-Shirtless-2013-justin-bieber-33268587-10...7-1076-1600.jpg
továbbiak:
itt még a hasán a szőr is ott van,nem mint az állitolagos "eredeti" képeken... :
http://images6.fanpop.com/image/photos/33200000/justin-bieber-Shirtless-2013-justin-bieber-33268587-10...7-1076-1600.jpg
továbbiak:
2015. január 09. 16:46
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én is úgy gondolom, hogy ennek a cikknek az ég világon semmi értelme sincsen. Nem vagyok bíbőr rajongó, sosem voltam az, és már első pillantásra tudtam, hogy a kölköt rendesen átfotóboltolták, pláne a hasizmát és a "méretes" szerszámját. A szőrről meg már ne is beszéljünk!
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2015. január 09. 16:59
|
|
plillasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 353 Csatolások: 4 Azonosító: 130794 offline
|
Na jó, ez most miért is nagyszám? Tényleg igaz, hogy minden sztár képét feljavítják, és csak azután teszik bele az újságokba. Nem mintha védeni akarnám ezt a srácot, sőt, szerintem ez egy beképzelt tetű! De most komolyan. Én inkább azon lepődök meg, hogy voltak olyanok, akik elhitték, hogy a feljavított kép az igazi.. Az égre, ez még csak egy pisis. Csak rá kell nézni. Az egója nagyobb mint a hasizma.
2015. január 09. 17:00
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Szerintem nem photoshopoltak rajta olyan fájdalmasan sokat, meg valóban manapság mindenen photoshopolnak, ez miért más. Plusz véleményem szerint photoshop nélkül is jó teste van, főleg ahhoz képest, hogy 20 éves, és elég elfoglalt ember, tehát nincs mindig ideje edzőterembe járni. Ha mindig készülne cikk arról, hogy kinek melyik képét mennyire photoshopolták, nem is jutna más hírnek ezen az oldalon.
2015. január 09. 17:06
Mindenkin photoshopolnak ennyit, sőt többet, ne is akarjátok nekem bemagyarázni, hogy nem. Nehogy màr ezért Justin legyen a hibás.. -.-
2015. január 09. 17:29
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Vicces, hogy a kézfeje nagyobb, mint a feje...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.