Photoshoppolt Justin Bieber Calvin Klein kampánya
2015. január 15. 16:38
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Amúgy most Justin próbál szexi lenni?
Mert egyáltalán nem megy neki.
Kicsit sem gáz:DDDDD
Kicsit sem gáz:DDDDD
2015. január 16. 11:57
|
|
Rusher01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.07. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 216477 offline
|
sok-sok féltékeny emberke van itt köztünk akik mind azt akarják hogy olyanok legyenek mint Justin,de soha sem lesznek olyanok és ezt nem tudják elfogadni,ami eléggé gáz.Senki sem lesz sohasem olyan tökéletes mint Justin.Én nincsennek photoshoppolva a képek,csak ki találta a sok szarházi.Forever Belieber.♥
2015. január 16. 15:19
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
A második "photoshop előtt és után képpel" csak az az egy bökkenő van, hogy maga a két kép nem is ugyanaz.
Szerintem meg inkább ez a ciki.
Szerintem meg inkább ez a ciki.
2015. január 16. 19:43
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
XD!!!
ez nagyon gáz!
2015. január 16. 23:15
|
|
VegasGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205479 offline
|
Szerintem (ezúttal is) felesleges volt a photoshop, mert -akár szeretjük, akár nem- el kell ismerni, hogy Justinnak jó teste van. Bár azzal továbbra sem értek egyet, hogy a CK őt kérte fel.
Van egy olyan érzésem, hogy ez az egész "felfedés" csak a rosszindulatúság felpiszkálására volt jó.
Van egy olyan érzésem, hogy ez az egész "felfedés" csak a rosszindulatúság felpiszkálására volt jó.
2015. január 17. 17:24
|
|
Dolly2004visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 227615 offline
|
Hát igen, beliverek egy világ törhetett össze bennetek a kisfiú teste láttán.Ha eddig nem hittétek el, hát tádám: Úgy néz ki mint egy 14 éves, és photoshopolják...Szerencsétlen, vézna kisfiú...
2015. január 17. 17:26
|
|
Dolly2004visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 227615 offline
|
Lehet hogy a másodiknál más a kép is, de csak ilyet találtak a starity-sok.A fotózás meg ugyanaz..Tehát semmi lényeges dolog nem bújt el abban, hogy nem ugyanaz.
2015. január 17. 21:18
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Hoppá jönnek a Bieber fanok komenntjei! "
sok-sok féltékeny emberke van itt köztünk akik mind azt akarják hogy olyanok legyenek mint Justin,de soha sem lesznek olyanok és ezt nem tudják elfogadni,ami eléggé gáz.Senki sem lesz sohasem olyan tökéletes mint Justin.Én nincsennek photoshoppolva a képek,csak ki találta a sok szarházi.Forever Belieber.♥"
Mégis ki irigykedik erre a gyerekre??
Azt mondod soha nem lesz senki ilyen nagyképű drogos rajongókat leköpködő idióta. Ami a képeket illeti elég gáz!! Kitalálták????? Hát akkor bocsika de te vak vagy?? Eléggé szembetűnő a különbség!
sok-sok féltékeny emberke van itt köztünk akik mind azt akarják hogy olyanok legyenek mint Justin,de soha sem lesznek olyanok és ezt nem tudják elfogadni,ami eléggé gáz.Senki sem lesz sohasem olyan tökéletes mint Justin.Én nincsennek photoshoppolva a képek,csak ki találta a sok szarházi.Forever Belieber.♥"
Mégis ki irigykedik erre a gyerekre??
Azt mondod soha nem lesz senki ilyen nagyképű drogos rajongókat leköpködő idióta. Ami a képeket illeti elég gáz!! Kitalálták????? Hát akkor bocsika de te vak vagy?? Eléggé szembetűnő a különbség!
2015. január 18. 09:40
|
|
spck13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 221476 offline
|
Jezusom! Minden modell kepet photoshoppoljak, sot, van, hogy az arcukat is, abbol megsincs ekkora felhajtas, de hat nyilvan, ha Justin Bieber barmit csinal, az mar rossz
Nincsenek photoshoppolva a kepek, az Instagram kepein is latni, hogy a karja is meg a hasizma is ugyanugy nez ki, mint az allitolagos szerkesztett kepen! Meg ki az a nemnormalis aki JB p*csevel foglalkozik? Istenem segits meg.
Jajjj, hagyjad mar
Ha nem vagy feltekeny, minek szolsz hozza meg mit keresel egyaltalan itt?
Mindegy is, ezen Justin is csak rohog, amit meg is ertek
Mindenki csak mondja, hogy a "csapbol is o folyik" amikor ilyen hulyesegekbol is cikket kell csinalni. Ez neki ha ugy vesszuk, csak ingyen reklam, amiert meg csak fizetnie sem kell!
*Tapstapstapstaps*
Dolly2004 hallod te hany eves vagy?
Na varjatok, most nagyon kell rohognom
Jajjj, hagyjad mar
Dolly2004 hallod te hany eves vagy?
Na varjatok, most nagyon kell rohognom
2015. január 20. 19:00
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Figyelmetlenség....és szerintem ez Justin hibája is ! Fel kéne már nőjjön egy kicsit és megfontoltabban kell végezni a szerződéseket
2015. január 21. 16:29
Most komolyan...volt olyan aki elhitte, hogy az az eredeti fénykép?
2015. január 21. 19:39
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Senki sem tökéletes.
Amúgy meg szerintem jók lettek a képek. Most bele lehet kötni, de ha egyeseknek az sem tetszik, hogy énekel és az sem, hogy modellkedik, akkor szerintem nem Justinnal van baj...
Amúgy meg szerintem jók lettek a képek. Most bele lehet kötni, de ha egyeseknek az sem tetszik, hogy énekel és az sem, hogy modellkedik, akkor szerintem nem Justinnal van baj...
2015. január 24. 16:05
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
Nem mintha Justin photoshop nélkül nem lenne lég izmos...
2015. január 25. 20:15
Szegény gyerek Photoshop nélkül nem egy nagy szám.(Nem mintha kiretusálva valami Alan Delon lenne...)Látom az izomzatát rendesen sikerült felpumpálni,viszont a teknősbéka testtartásával is csinálhattak volna valamit.A CK pedig nem találhatott volna valami férfiasabb reklámarcot?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: