Villámgyorsan bejárta az internetet Justin Bieber retusálatlan Calvin Klein kampányfotója, amin a kelleténél több utómunkálatot végeztek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Photoshoppolt Justin Bieber Calvin Klein kampánya
2015. január 09. 15:56
Ez most miért olyan nagy meglepetés? Mindenkit, aki ilyen képeken szerepel, tökéletesítenek a photoshoppal, nyilván Justin sem kivétel.
2015. január 09. 15:57
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Úristen >.< Pedig már kezdtem azt hinni, hogy végre úgy néz ki mint egy fiú!Hatalmas különbség van a retusálatlan és a retusált képek között.
2015. január 09. 16:01
|
|
Nikóla1213új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 238644 offline
|
hát, tudtam hogy egy kis buzika, de hogy photoshoppolja is magát...
2015. január 09. 16:02
Szerintem, nincs olyan sztár akinek még nincsenek meg Photoshoppolva a képei. Szóval ez szerintem nem nagy újdonság, de nekem nyolc..
2015. január 09. 16:03
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Úristen hogy néz ki ez a gyerek
Kinem állhatom...
2015. január 09. 16:05
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Ebben semmi meglepő nincs, egyetértek spaces-zel. Aki látott már photoshoppolt képet, az tudja. Azt azért enyhe túlzásnak tartom, hogy a középső részen (is) nagyobbítottak (lol), de végül is ez egy alsónemű reklám, szóval, ahol szükséges...
2015. január 09. 16:06
Szerintem így még jobb is
Az eredeti képen túl nagy a feje a testéhez képest
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: