Pedofíliabotrányt robbantott ki Sia legújabb klipje
2015. január 09. 17:34
Nekem kifejezetten tetszett (jó, bevallom, inkább elsírtam magam rajta, nem tudnám megmondani, miért), inkább emlékeztetett apa-lánya kapcsolatra, mintsem arra, mint amire a legtöbb fura agyú ember gondolt, csak azért, mert lány-férfi táncolt benne. Véleményem szerint semmi köze a kettőnek egymáshoz.
2015. január 09. 17:44
Én személy szerint IMÁDOM ezt a számot
A kis csaj valami hihetetlen ! Lucille igazad van!!
2015. január 09. 17:46
|
|
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline
|
Nekem nagyon teszik a dal és a klip is gyönyörű. Szerintem semmi pedofíliára utaló rész sincs benne. Aki ebbe ilyen aberrált dolgot lát bele, azzal valami baj van. Ez egy művészet, méghozzá nem is akármilyen
2015. január 09. 18:29
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nekem a dal és a klip is tetszik
szerintem nagyon szép és nem láttam benne semmi pedofíliát benne,miért kell belebeszélni a dolgokat...
2015. január 09. 18:40
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
A zene tetszik, a klip pedig tényleg elvont egy kissé. Maddie Zieglertől még most is kiráz a hideg, úgy táncol, mintha nem is ő irányítaná a mozdulatait, hanem valaki össze-vissza rángatná... hátborzongatóan érdekes. Éppen ezért lesznek Sia videói látványosak és szárnyalják túl a 100 milliós nézettséget.
2015. január 09. 18:43
Lucille leírta minden gondolatomat, ami kikívánkozott belőlem... Előbb jutna eszembe erről a két (egyébként nagyon tehetséges) emberről egy apa-lánya kapcsolat, mintsem bárminemű pedofília...
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2015. január 09. 18:51
nekem eszembe se jutott a klippről ilyen, mondjuk én hamarabb láttam, mint a cikket, de akkor is
2015. január 09. 19:01
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Nagyon elvont ez a klip. Viszont hihetetlenül érdekes is. A zene ismét tetszik, és bár elég beteges a koreográfia, meg amit ügye átad a videó, de tetszik mindent összevetve. Vannak benne félreérthető jelenetek, de abszolút, ahogy előttem is írták páran, inkább apa-lánya kapcsolatot gondolnék... Némi dzsungelszerű Maugli hangulattal. Picit ősemberes a dolog, de érdekes.
2015. január 09. 19:08
|
|
nyüsszentyűúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.23. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 164289 offline
|
Szerintem ebben semmi pedofil nincs, akár egy apa-lánya kapcsolat bemutatásának is tekinthető. Olyan "apa játszik/hülyéskedik a lányával".
2015. január 09. 19:14
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Ez az ősemberes szakáll még passzol is ehhez az egész előadásmódhoz.
Nekem sem a pedofília ugrott be legelőször, amikor végignéztem.
2015. január 09. 19:39
|
naomi princúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.25. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 230138 offline
|
sosem kedveltem Shia LaBeoufot ezek után sem fogom ..főleg így hogy kinéz ötven évesnek..a zene az tetszik de a klip tiszta psychó szerintem üvöltenének benne sokat ha hallanánk őket
a kiscsajt a Maddiet azt bírom iszonyú tehetséges
2015. január 09. 19:43
|
|
Selenator112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 232060 offline
|
Szerintem a zene jó. Nem hiszem hogy a pedofília lett volna a cél.. egyszerűen ez csak egy érzelmeket keltő dal és ennyi. Például amikor én megnéztem nem a pedofília jutott eszembe..szóval hajrá Sia
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.