Zendaya azt szeretné, ha érettebbként kezelnék
2015. január 09. 16:10
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Nem értem, honnan az ötlet, hogy nem viselkedik éretten. Szegény lánynak az egyetlen bűne, hogy nem hagyja ott a Dizni Csennelt, vagy ha ott is hagyná, nem tudnának az emberek elvonatkoztatni tőle. A képek meg tök vagányak, gyönyörű rajtuk és látszik, hogy felnőtt nő.
2015. január 09. 16:42
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én értem, hogy ő is - mint a többi diznis és nem diznis kollégája - baromira felnőttnek érzi magát, valamint hatalmas élettapasztalattal rendelkezik, és bár már tényleg nem egy kisgyerekről beszélünk, de nekem ez a csaj még mindig túl dedós. Agyilag egyszerűen még nem tart ott. Ha ott tartana, nem azt hangoztatná állandóan, hogy őt mi a f*szért kezelik gyerekként - nagy eséllyel azért, mert a stílusa és a mentalitása még mindig olyan. Ja, és attól, hogy készült róla valami millitarys stílusban shoot, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy ő ezzel felnőtt lett. Szeretem a katonás, fegyveres dolgokat, de ez a mű-veteránkodás belőlem undort váltott ki. Hazájában a katonákat százával küldik ki a Közel-keletre, és van aki lábak, kezek, esetleg fél arc nélkül tér haza, mert egy akna felrobbant alatta. Nem tetszik, nem jön be. Erőltetett ez a "megjártam a háborút" stílus. Hozzá is inkább a cukimuki illik és nem ez.
2015. január 09. 16:54
|
lilly008visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 227299 offline
|
Tényleg viccesek, hogy így erőlködnek, de nekem a legröhejesebb Miley, aki nőnek hiszi magát, közben meg pónilónak,Mickey egérnek öltözik, és vakorcsba köti a haját. Hát már bocsánat, de ez a 6 éves kislányok stílusa, a nők kisestélyit meg csipkés fehérneműt viselnek és nem öltöznek túró rudinak:)
2015. január 09. 16:58
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Attól, hogy 18 éves, még nem biztos, hogy érett is. Bár a fotósorozat nem lett rossz, szerintem ez nagyon nem az ő stílusa. Ez a "túléltem a háborút és még mindig tökéletesen nézek ki" dolog nem illik hozzá...
2015. január 09. 17:00
|
|
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline
|
de széép:)
2015. január 09. 17:16
Engem nagyon idegesített egy idöben Zendaya :/ a dalait nem hallgatom , de kiváncsi lettem rá
2015. január 09. 17:22
Hát már nem azért, de talán azért kezelik gyerekként, mert a kolléga nőjének Bellának sikerült túllépnie a Disneyn, de ő még mindig egy helyben áll. Szerintem ha inkább a zenére koncentrálna akkor jobb eséllyel lennének idősebb rajongói, mintha a Disneys sorozataiban maradna. A képeken meg úgy néz ki mintha már egy hete nem aludt volna.
Mondjuk én alapból szeretem a Disney sztárokat - nem mindet -, de Zendaya nekem nem szimpatikus, nem tetszik ahogy erőlködik hogy 'most én nő vagyok'...
Mondjuk én alapból szeretem a Disney sztárokat - nem mindet -, de Zendaya nekem nem szimpatikus, nem tetszik ahogy erőlködik hogy 'most én nő vagyok'...
2015. január 09. 17:33
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Ezek a képek sem lesznek a kedvenceim
VISZONT! Nekem tetszik,hogy nem akar örökké gyerek maradni,meg közben akar is. Dalait nem hallgatom,filmeiből sem sokat látok,de szerintem egy dologra kéne koncentrálnia!
2015. január 09. 17:39
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nem azt szeretné, hogy érettebben kezeljék, csupán figyelemre vágyik.
2015. január 09. 17:45
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Nem nagyon csípem ezta csajt mert csak az indul a riszában láttm.De ha azt hangoztatja hogy fel akar nőniés ne kezeljék gyerekként akkor hagya ott a Disnyt mert azzal nem sokra fogja vinni.Ott van Demi Lovato vagy Miley Cyrus akit nem is kedvelek de azért mégis disnys volt és ki tudott törni belőle a többivel együtt.Szal szerintem nem kéne egy ujjabb disny szart csinálnia.Am a képek tetszenek mármint a stílus meg ahogy kinéz rajta de nekem azért erőltetett ez a megjártam a háborút dolog.:/
2015. január 09. 17:59
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Huu, de megváltozott
Gyönyörű lett
2015. január 09. 18:05
|
|
Cecilia1006visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 191277 offline
|
Lehet, hogy vannak egyetemisták akik Disney-t néznek, de ne ez legyen a kifogása! Bella ki tudott törni, ő nem..pedig nagyon jó énekes, az összes zenéjét imádom.
Van egy csomó olyan színésznő, aki a Disney-n kezdte egy filmmel (még csak nem is sorozattal), és most egy teljesen felnőtteknek-fiataloknak való sorozatban főszereplő..pl: Danielle Campbell most a The Originalsban, Maia Mitchell pedig a The Fosters-ben játszik. Ezt ajánlom neki is!! Váltson csatornát, menjen egy felnőttesebb soriba, és mindjárt felnőttként is fogják kezelni...ennyi!
Van egy csomó olyan színésznő, aki a Disney-n kezdte egy filmmel (még csak nem is sorozattal), és most egy teljesen felnőtteknek-fiataloknak való sorozatban főszereplő..pl: Danielle Campbell most a The Originalsban, Maia Mitchell pedig a The Fosters-ben játszik. Ezt ajánlom neki is!! Váltson csatornát, menjen egy felnőttesebb soriba, és mindjárt felnőttként is fogják kezelni...ennyi!
2015. január 09. 18:10
Nagyon meg változott de amúgy nekem Felnőtt! És Érett
2015. január 09. 18:29
Ajánlom neki, lépjen el a Disneytől. Ez a nyitja.
Bár már neki késő lehet, mert eddig is sok mindenben szerepelt a csatornán belül..
2015. január 09. 18:44
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Nem értem miért ez a mániájuk a sztároknak, hogy nem kezelik őket érettnek. Amúgy is már majdnem 18 és felnőtt lesz, meg már kész önálló élete van, mit akar még??!! Nem értem én sosem akartam, hogy felnőttként kezeljenek. Egyszer vagyunk gyerekek ki kell használni!
2015. január 09. 18:56
Nekem nagyon tetszenek ezek a képek. Zendaya remekül néz ki mindegyiken, nagyon csinos lány.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: