Jennifer Love Hewitt babát vár!
2015. január 09. 13:53
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
gratulálok Neki
2015. január 09. 15:41
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (NoBigDeal @ 2015.01.09. 02:18)
Mert ő letett valamit az asztalra. Már 4 éve a sorozatban volt amikor terhes lett. JLH 4 hónap "munka" után így keresztbetesz az íróknak (mondjuk értem, hogy öreg és még gyereket akar és sietnie kell de becsülhetné más munkáját, gondolom nem egyszerű megalkotni egy karaktert.) Mindegy, így csak jó mindenkinek. A mindenkit úgy értem, hogy abbahagytam a CM fb oldal követését miután ő betette magát a sorozatba mert ott a kommentek csak negatívak voltak és csak felhúzott mégjobban, hogy a sorozatban van/volt. Szóval a mindenki = minden Gyilkos Elmék rajongó
Mármint ha kiteszik
Ha nem teszik ki akkor szerintem az azért lesz mert fenyegetéssel (kirúgatok mindenkit) vagy szájjal kényeztetéssel eléri amit akar... már bocsánat. (de tényleg "bocsánat", megpróbáltam nem bunkó lenni...)
Mármint ha kiteszik
Bőven elég, ha elvonatkoztatsz a keserű gyűlöletedtől és megnézed a filmóját. Lehet, hogy utálod és legszívesebben megfojtanád, de azt nem mondhatod, hogy a szakmájában nem tett le eleget az asztalra, mert ez nem így van. Jennek ez a munka alapból is szerintem átmeneti lett volna, hiszen Jeanne is feladta két évad után. Én ugyan még nem kezdtem bele a 10.-dik évadba, és sajnálom, hogyha Jennyt csak egy évadra szerződtették. Egy karaktert megalkotni nem nagy was ist, hiszen ott volt már Elle, Emily, Seaver és Blake, szóval az írókért nem kell aggódni - ők ezért kapják a pénzüket.
2015. január 09. 16:05
Idézet (Beyla @ 2015.01.09. 15:41)
Bőven elég, ha elvonatkoztatsz a keserű gyűlöletedtől és megnézed a filmóját. Lehet, hogy utálod és legszívesebben megfojtanád, de azt nem mondhatod, hogy a szakmájában nem tett le eleget az asztalra, mert ez nem így van. Jennek ez a munka alapból is szerintem átmeneti lett volna, hiszen Jeanne is feladta két évad után. Én ugyan még nem kezdtem bele a 10.-dik évadba, és sajnálom, hogyha Jennyt csak egy évadra szerződtették. Egy karaktert megalkotni nem nagy was ist, hiszen ott volt már Elle, Emily, Seaver és Blake, szóval az írókért nem kell aggódni - ők ezért kapják a pénzüket.
Megnevettet Love iránti erős gyűlöleted.
Annyit tudok mosolyogni azokon az embereken, akik konkrétan úgy beszélnek egy híres emberről, mintha közeli ismerősök lennének. Ennél már csak azaz ijesztőbb, amikor úgy gyűlölnek valakit teljes szívükből, hogy azt sem tudják, mi egyáltalán a kedvenc színe. Én értem, hogy te rühelled és jó dolgodban már nem tudsz mit csinálni, de fel nem foghatom, hogyan tudsz egy olyan ember iránt ennyire negatív érzelmeket táplálni, akivel soha egy szót sem váltottál...
Úgy értettem az első mondatom, hogy a sorozatban AJ letett valamit az asztalra, ő meg -NEM.
Hiába nevetsz a "gyűlölködésen", teljesen jogos kritizálni őt mivel közszereplő. Az, hogy betette magát ebbe a minden téren erős alkotásba (azért a Criminal Minds egy lapon sem említhető az előző "munkásság"aival) szerintem nagyon aljas húzás volt tőle. Minden sorozatát elkaszálták eddig, mégis mit képzel magáról, ki látja szívesen itt? Vagy lehet, hogy az a célja hogy ezt a sorozatot is elkaszálják?, mert ha neki nem jutott siker akkor tönkreteszi más munkáját.
Amúgy vicces, én vagyok ijesztő de te nevezed Jennek meg Love-nak őt, mintha a barátnőd lenne
Amúgy meg asszem csak a tv-s jelenlétét kritizáltam nagyrészt, szóval nem képzelem azt, hogy ismerem csak sejtem, hogy mivel kap munkát, biztos nem a tehetsége miatt.
2015. január 11. 13:06
Nem igazán ismerem őt, a sorozatot, a Gyilkos elméket nem láttam még.
Elvonatkoztatva néhány hosszas kommenttől, gratulálok neki!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: