Kanye West és Paul McCartney duettje pontosan szilveszter éjjelén debütált, és így kiderült, hogy egyesek még most sem tudják, hogy ki is valójában a legendás Paul McCartney.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kanye West rajongóinak fogalmuk sincs ki az a Paul McCartney
2015. január 07. 15:35
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Mert ennyit tudnak a mai tinik. Nem néznek utána semminek, nincsenek képben a legnagyobb zenészek neveivel kapcsolatban. Nekem pl. Kanye West neve nem mond sokat... de azért ez durva, hogy 'feltörekvő'-nek hiszik... pedig, ha tudnák, mennyivel többet elért az élete során, mint Kanye, akkor nem ezt mondanák. Csak gratulálni tudok... persze nem lehet mindenki képben, de akkor is: nincs olyan ember a földön, aki még ne hallott volna a The Beatles-ről ....
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2015. január 07. 15:37
Láttam ezeket a tweeteket, elég kínos az egész eset. A dalt még nem hallgattam meg, majd sort kerítek rá.
2015. január 07. 15:38
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Most nem jövök azzal a szokásos sablonszöveggel, hogy "hogy lehet nem ismerni egy akkora legendát, mint Paul McCartney, és hogy bezzeg az akkori zenészek még tudtak zenélni". Ezt majd megteszik helyettem vagy huszan, mintha ők képmutatóan egész nap Beatles-t hallgatnának, mert a "régi nagyokat".
Nekem nem világom sem Paul/Beatles zenéje, sem Kanye Egoista West zenéje, mégis tudom, hogy melyikük miről ismert. Mondjuk én leginkább azon röhögtem , amikor ezt először olvastam, hogy Paul McCarty.
2015. január 07. 16:18
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Ugyan már, ezen ki lepődik meg?
Kanye West rajongóiról van szó, akik már többször bizonyították kulturálatlanságukat.
2015. január 07. 16:27
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ez mindent elmond Kanye célközönségének tájékozottságáról, zenei életben való ismereteiről.
Paul McCartneyt, minden idők legsikeresebb, legtöbb eladott lemezzel büszkélkedő együttesének, a Beatlesnek ikonikus tagját illene azért legalább csak hallomásból ismerni.
Elég szégyen.
Paul McCartneyt, minden idők legsikeresebb, legtöbb eladott lemezzel büszkélkedő együttesének, a Beatlesnek ikonikus tagját illene azért legalább csak hallomásból ismerni.
Elég szégyen.
2015. január 07. 16:51
|
|
DorkaXoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 224548 offline
|
Hát ez nagyon gáz.. Szégyen, és nem csak a rajongóknak. Én Kanye helyében eléggé rosszul érezném magam, pedig ez nem az ő hibája.Ha az egyik kedvencem duettezik valakivel alap, hogy rákeresek ha nem ismerem. Na de Paul McCartney, Beatles.... Emberek!!
2015. január 07. 17:15
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Elég szégyen... A rajongók csak süllyedjenek el, ha nem tudnák ez már alapműveltség, és a suliban is tanítják: Poul McCartney minden idők legfontosabb rockegyüttesének, a Beatles-nek ikonikus tagja. Ne hallgassák ha nem akarják (bár jó zenéje van), de legalább a nevét ismerjék már, az istenért. Alap.
2015. január 07. 17:15
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Nem tudok ezen nevetni.
Paul McCartney nemhogy a régi,de a mostani zenei élet kincse,és szégyen,hogy valaki nem tudja,mi annak a bandának a neve, akik 'ott sétálnak a zebrán'. Annyira szívesen fejbe várgnám ezeket a kis csitriket, akiknek Zsásztín a zene. Ennyit a minőségről. Elásom magam. Vagy őket. Vagy a generációm.
Paul McCartney nemhogy a régi,de a mostani zenei élet kincse,és szégyen,hogy valaki nem tudja,mi annak a bandának a neve, akik 'ott sétálnak a zebrán'. Annyira szívesen fejbe várgnám ezeket a kis csitriket, akiknek Zsásztín a zene. Ennyit a minőségről. Elásom magam. Vagy őket. Vagy a generációm.
2015. január 07. 17:25
Nem tudom,hogy ez most nevetséges-e vagy valami más..
2015. január 07. 17:28
Egyetértek Rihanna 200-zal, ezen én se tudok nevetni. Szerintem ez a dolog beletartozik az alapműveletség fogalmába. Szánalmas, hogy vannak olyan emberek akik azt se tudják ki Paul vagy a Beatles. Ezt még énekórán is tanítják.
2015. január 07. 17:46
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
gondoljunk/gondoljatok bele....azok akik justinbieberen,ariana grandén,miley cyruson stbstb. nőnek fel..mire számítsunk ?
én abszolut nem vagyok meglepve hiszen őket nem igy nevelték/nem úgy nöttek fel hogy ismerjék....nyugi 10év múlva még kevesebben fogják ismerni az uj (de)generációbol
D természetesen ez nevetséges nekünk akik értelmes jólnevelt viszonylag felnőttek vagyunk de egy 15 éves jolosweg kölyöknek ez csak egy vállránditás :DDDD valóban a műveletlenséghez tartozik de ezt az idő múlásával megkell hogy szokjuk
lesz még ilyen nem is kevés
2015. január 07. 17:58
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Mindezt pedig Twitteren hirdetik, ahol nagy esély van rá, hogy több millió ember láthatja.
Ez nem attól függ, hogy hallgat-e valaki Beatlest vagy sem. Én sem hallgatok. Alapműveltség kérdése (már csak azért is, mert énekórán tanítják), de ezek szerint az hiányzik.
Idézet (Reby2000 @ 2015.01.07. 16:24)
Azta...ezek nem hallgatnak beatlest?úristen...mai fiatalok -.-'
Ez nem attól függ, hogy hallgat-e valaki Beatlest vagy sem. Én sem hallgatok. Alapműveltség kérdése (már csak azért is, mert énekórán tanítják), de ezek szerint az hiányzik.
2015. január 07. 18:01
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Jézusom, ezt azért nem gondoltam volna, egy ekkora szégyent.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.