Perlik Eminemet
2015. január 07. 18:01
Kizárt dolog hogy Eminem mások dalait másolja vagy használja fel mert ő alapból jó ės neki erre nincs szüksėge!!!
Viszont ha tėvednėk arról meg csak annyit hogy ma már nincs olyan aki nem másolna bármit bárkiről!
Viszont ha tėvednėk arról meg csak annyit hogy ma már nincs olyan aki nem másolna bármit bárkiről!
2015. január 07. 20:00
Én hallom a hasonlóságot, de annyira nem vészes szerintem. De azt nem értem, hogy akkor miért csak most jutott eszébe, hogy be akarja perelni? A Rap God 2013-ban készült, most pedig már 2015 van. Plusz nem annyira hasonlít a két dal. Furcsa, nem?
2015. január 07. 20:00
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ez nem hangzik túl jól.Amúgy én is csatlakozom.
2015. január 08. 16:13
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
fura,hogy most perelik ezért...de szerintem nem hasonlít...
2015. január 08. 16:54
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
De miert pont 1 evre ra perlik?
En mar elmondtam egy parszor, hogy ritka teljesen uj, nem hasznalt dallamokat kialakitani manapsag. En mindig meglepodom, hogy tudnak uj dalokat szerezni mikor mar annyi de annyni van.
En mar elmondtam egy parszor, hogy ritka teljesen uj, nem hasznalt dallamokat kialakitani manapsag. En mindig meglepodom, hogy tudnak uj dalokat szerezni mikor mar annyi de annyni van.
2015. január 10. 17:10
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
2:16- itt tényleg van hasonlóság.....
Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy miért 2 év után kell elkezdeni pereskedni, a Rap God már "lejárt lemez" (ennek ellenére megjegyzem, hogy imádom Em számát <3 )
Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy miért 2 év után kell elkezdeni pereskedni, a Rap God már "lejárt lemez" (ennek ellenére megjegyzem, hogy imádom Em számát <3 )
2015. január 13. 14:01
KOmolyan emiatt pereskednek, kizárt dolog, totál más a kettő. Eminem teljes mértékben egyedi, és ő nem kopizik.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: