Plágiummal vádolja egy chicagói banda a rappert 2013-as slágere, a Rap God miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Perlik Eminemet
2015. január 07. 11:06
|
|
Bori2001MJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218525 offline
|
jóó magyar vok és fiatal szóval a szöveget nem értem... azon kívül nagyon szeretem eminemet és szerintem nem is hasonlít a kettő szám...
2015. január 07. 12:04
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Kezd divat lenni, hogy ez meg az hasonlít ezért feljelentem.. Szerintem szánalmas. Nem lehet úgy megcsinálni egy dalt és klipet, hogy ne hasonlítson egymásra csak egy pillanat erejéig is.
2015. január 07. 13:50
Szerintem ha kicsit hasonlít is, nem feltétlenül per alap. Eminem soha nem azért lett sikeres, mert mindenféle jött-ment dalocskákat másolgat. Amúgy is a szöveget távolról sem mondanám hasonlónak. Eminem részemről teljes egyéniség. Mellesleg már a Rap God sem mai szám, ennek a kis izének is csak most jutott eszébe, hogy gazdag is lehetek ,ha egy beadom mindenkinek , hogy Eminem lopja a zeném. Baromság. Csak ezzel akarja magára még jobban felhívni a figyelmet.
2015. január 07. 14:30
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Érdekes, hogy mindig olyanok vádolnak másokat plágiummal, akiket a kutya sem ismer (már bocsánat). Nem hiszem, hogy Eminem abból él, hogy ilyen jött-ment dalokat másolgat, mint ahogy azt már NutellaHoney kifejtette. Azért kíváncsi vagyok, mi lesz ebből. Remélhetőleg semmi komoly.
2015. január 07. 15:30
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Az a baj manapság, hogy nem tudnak újat mutatni, és a régi számokat szedik elő, hogy minél több pénzt kereshessenek (példának okáért ott van Jennifer Lopez és Pitbull száma, az On The Floor, ami a Lambada alapján készült...). Nem pénzéhesnek tartom a srácokat, mert teljesen igazuk van szerintem. Azért akármilyen sikeres is Eminem, ezt nem kellett volna. Nem azért mondom, mert irigy vagyok... csak át kéne látni a dolgokat...
2015. január 07. 15:50
Hát, már nem azért, de azért hozzá kell tenni, hogy Eminemnél nincs jobb a VILÁGON. Azt hiszik a perelnek akkor ismertebbek lesznek, mese az egész ha eddig senki nem ismerte őket akkor ne most akarjanak ismertek lenni. Eminem akkor is a legjobb IMÁDLAK EMINEM!!!! <3 <3 <3
2015. január 07. 15:52
|
|
PANKAA2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 173482 offline
|
Már nem azért, de ha már így "hasonlít" - véleményem szerint nem - akkor miért most állnak vele elő közel egy év után??
2015. január 07. 16:33
|
|
Nikóla1213új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 238644 offline
|
Hát persze, 7 év múlva kell beperelni...
2015. január 07. 17:33
Kétlem hogy két év után vették észre a hasonlóságot, egy olyan rapper számával, aki "kicsit" ismertebb náluk
2015. január 07. 17:35
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
szerintem szánalmas ez a vád... pfff nincs jobb dolguk úgy látszik..
2015. január 07. 17:37
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
hát ezek a plágiummal való vádaskodások már egyre nevetségesebbek
nem hogy nem hasonlít de már ezer éve volt hogy a RapGod kijött...ha ennyire piszkálná a csőrüket hamarabb kellett volna lépni
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: