Hackerek áldozata lett Harry Styles?
2015. január 07. 18:31
szerintem Harry nem írna ilyeneket, végülis minden napját a többi fiúval tölti ott is megmondhatja szóval szerintem hackerek voltak, mert ha az emailt feltörték sok az esély arra is hogy az Instagramot is feltörték.....
2015. január 07. 18:46
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Harry és Niall nap mint nap találkoznak. Miért pont ide írta volna ki? És amúgy is... Niall nem reagált a kommentre, szóval valószínűleg élőben beszélt Harryvel erről - már ha megbeszélték, mert lehet, hogy nem is foglalkozott vele.
Szerintem hackerek műve. Ha Harry be akarná vallani a "nemi identitását" akkaor nem itt tenné. Gondolom.
2015. január 07. 18:57
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Az a jó benne hogy ti rajongók minden sz..rt tudni akartok a kis kedvencetekről, és a hackerek pont ezért törnek fel személyes dolgokat, hogy találjanak nektek csámcsogni való témát. Ami mi más is lehetne mint h harrike a k..t szereti vagy p..it. Ami már rohadtul unalmas.
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2015. január 07. 20:19
na jó egyáltalán mit irt ki nem is lehet le olvasni a képről
amúgy ő Harry a viccek legjobb embere és a hülyeségeké amúgy Harry mostanában mindig azzal viccelődik hogy az egyik interjúban nem mondja ki konkrétan hogy meleg de tesz rá utalást de a másik interjúban már tagadja szerintem így probálja ezt az őrületet maga körül túl élni hogy ki használja és csak jót nevet rajta de ez az üzenet nem is láttam mi van oda írva? valaki el mondaná csak a véleményeket látom amúgy más oldalakon is ki volt irva hogy fel törték a sonyt és a hozá leszerződtett emberek e-mailjeit is szóval el képzelhető hogy hackerek voltak de én nem hiszek le semmit amíg Harry megnem erősiti ilyenkor bizni kell benük
amúgy ő Harry a viccek legjobb embere és a hülyeségeké amúgy Harry mostanában mindig azzal viccelődik hogy az egyik interjúban nem mondja ki konkrétan hogy meleg de tesz rá utalást de a másik interjúban már tagadja szerintem így probálja ezt az őrületet maga körül túl élni hogy ki használja és csak jót nevet rajta de ez az üzenet nem is láttam mi van oda írva? valaki el mondaná csak a véleményeket látom amúgy más oldalakon is ki volt irva hogy fel törték a sonyt és a hozá leszerződtett emberek e-mailjeit is szóval el képzelhető hogy hackerek voltak de én nem hiszek le semmit amíg Harry megnem erősiti ilyenkor bizni kell benük
2015. január 08. 10:06
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Szerintem is kissé unalmas már a sztori, bár sajnálom azokat a sztárokat, akiknek szinte naponta változtatniuk kell a jelszavukat a hackerek miatt.
2015. január 08. 12:31
Nem értem mi értelme sztárokat bemocskolni.Miért jó a hackereknek az hogy ezzel egy igen elismert sztár hírnevét rombolják.Szerintem biztosan hacker volt mert Harry ilyet nem ír legfeljebb viccből mondana de nem tette..remélem minél hamarabb előkerülnek a hackere..
2015. január 08. 17:01
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Harrynek sokszor vannak felreertheto es vicces, fura kijelentesei akar twitterrol, akar interjurol van szo. Nem tudom hogy o volt-e vagy sem.
Ha hackerek, szegyeljek magukat...
Ha hackerek, szegyeljek magukat...
2015. január 09. 20:34
Mostanság egyre többet hallok a One Directionról és magáról Harryről is ez már kicsit idegesítő..nagyon nem szeretnék hosszas hozzászólást írni, a hackerekről meg van a véleményem (egy korábbi cikkben ki is fejeztem).. :33
2015. január 09. 22:50
|
|
alexa erosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.16. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 213531 offline
|
Hát èn nem tom.. De elèggè vicces!..
2015. január 10. 19:42
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Nem lehet valami jó úgy,hogy feltörik a fiókod.nálunk is az osztályban feltörték az egyik fiú e-mail fiókját és nagyon bizarr leveleket küldött 2 lánynak.és nem ő volt.nagyon rossz lehet
És ha Harry meleg lenne,nyilatkozna ezügyben,vagy egyértelmű szöveget postolna
És ha Harry meleg lenne,nyilatkozna ezügyben,vagy egyértelmű szöveget postolna
2015. január 11. 12:37
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
hát elég gáz, hogy valakinek eggyire unalmas az élete, hogy ilyet csináljon -.-"
2015. január 11. 13:17
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Hát... Azon sem lepődnék meg, ha feltörték volna a fiókját, meg azon sem, ha bevallaná, hogy meleg. Sajnálom srácok, de én semmi jót nem nézek ki belőle. Egy csomó beszélgetést megnéztem már vele, de nem sikerült megkedvelnem...
2015. január 11. 13:39
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Valaki nagyon unatkozhatott..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.