Idézet (sandorreka2000 @ 2015.01.06. 19:07)
Szerintem akik azt hiszik, hogy Harry meleg..akkorát tévednek hogy hihetetlen!! Egy, nem mondunk ilyeneket olyan személyre akit csak tv-ből ismerünk és kettő, volt már barátnője könyörgöm! Nem csak egy..
A lényeg amit közölni szeretnék az az..hogy nem csak azért hiszek a srácoknak mert nagy rajongójuk vagyok, hanem mert ha nekem valaki azt mondja, hogy ő nem meleg akkor hiszek neki..és több ilyen vád támadta már meg a srácokat..főleg Harry-t és Louis-t (hozzáteszem! Louis már elég régóta jár Eleanorral, hogy rá már főként nem lehet ilyeneket mondani...!)
Szóval nekem ennyi a véleményem..
A lényeg amit közölni szeretnék az az..hogy nem csak azért hiszek a srácoknak mert nagy rajongójuk vagyok, hanem mert ha nekem valaki azt mondja, hogy ő nem meleg akkor hiszek neki..és több ilyen vád támadta már meg a srácokat..főleg Harry-t és Louis-t (hozzáteszem! Louis már elég régóta jár Eleanorral, hogy rá már főként nem lehet ilyeneket mondani...!)
Szóval nekem ennyi a véleményem..
Elég idős vagyok hozzá, hogy emlékezzek és tudjam, hogy 10 éve ugyanezt szajkózták a Backstreet boys rajongói, 15 éve a Take That, Boyzone és Nsync rajongói, 20 éve a New Kids On the Block rajongói - aztán idővel mindig kiderült, hogy egy vagy több tagja ezeknek az csapatoknak még is csak meleg. Ők is mutatkoztak mindenféle álbarátnőkkel, ahogy Ricky Martin is, szóval ne igyál/igyatok a medve bőrére előre, mert azt hiszitek pár twitter üzenetből, nyilatkozatból ti olyan jól ismeritek őket. Egyszer majd megtudjátok és megértitek, hogy nem mindig azt mondják és nyilatkozzák az ismert emberek, amit hisznek, gondolnak, hanem azt amit KELL nyilatkozni a rajongók felé. Számtalan példa van rá, hogy kimondanak vagy nyilatkoznak valamit, aztán nem győznek magyarázkodni, hogy nem úgy gondolta meg félreértették az emberek, pedig nem, csak előbb járt a szájuk, mintsem a menedzserek megmondják nekik, hogy mit lehet és mit nem.

3 felhasználónak tetszik: