Starity

Hackerek áldozata lett Harry Styles?

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. január 06. 19:32 #21
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (sandorreka2000 @ 2015.01.06. 19:07)
Szerintem akik azt hiszik, hogy Harry meleg..akkorát tévednek hogy hihetetlen!! Egy, nem mondunk ilyeneket olyan személyre akit csak tv-ből ismerünk és kettő, volt már barátnője könyörgöm! Nem csak egy..
A lényeg amit közölni szeretnék az az..hogy nem csak azért hiszek a srácoknak mert nagy rajongójuk vagyok, hanem mert ha nekem valaki azt mondja, hogy ő nem meleg akkor hiszek neki..és több ilyen vád támadta már meg a srácokat..főleg Harry-t és Louis-t (hozzáteszem! Louis már elég régóta jár Eleanorral, hogy rá már főként nem lehet ilyeneket mondani...!)
Szóval nekem ennyi a véleményem..

Elég idős vagyok hozzá, hogy emlékezzek és tudjam, hogy 10 éve ugyanezt szajkózták a Backstreet boys rajongói, 15 éve a Take That, Boyzone és Nsync rajongói, 20 éve a New Kids On the Block rajongói - aztán idővel mindig kiderült, hogy egy vagy több tagja ezeknek az csapatoknak még is csak meleg. Ők is mutatkoztak mindenféle álbarátnőkkel, ahogy Ricky Martin is, szóval ne igyál/igyatok a medve bőrére előre, mert azt hiszitek pár twitter üzenetből, nyilatkozatból ti olyan jól ismeritek őket. Egyszer majd megtudjátok és megértitek, hogy nem mindig azt mondják és nyilatkozzák az ismert emberek, amit hisznek, gondolnak, hanem azt amit KELL nyilatkozni a rajongók felé. Számtalan példa van rá, hogy kimondanak vagy nyilatkoznak valamit, aztán nem győznek magyarázkodni, hogy nem úgy gondolta meg félreértették az emberek, pedig nem, csak előbb járt a szájuk, mintsem a menedzserek megmondják nekik, hogy mit lehet és mit nem.
3 felhasználónak tetszik: AFCfan, Klauflau, Rory gilmore 12
2015. január 06. 19:32 #22
- törölt felhasználó -    
Olyan aggasztó hogy valakinek az a szórakozás hogy másoknak ilyen módon keresztbe tegyen. Nem ėrtem mi ėrtelme....-."-
(Nem szeretem a 1D-t de ez akkor is rossz lehetett) :/
2015. január 06. 19:32 #23
Erika 18
Erika 18

StátuszCsak te meg én, csak te meg én, a horizonton túl csak te meg én... :)♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 793
Csatolások: 0
Azonosító: 207401
Atyaisten ohmy.gif
Szegénykém sad.gif
Kik azok az agyhalottak akik először az 1D fiókját mostmeg állítólag Hazza fiókját töri fel?? reklamalo.gif

drága kicsi Hazzám és a banda <3
2015. január 06. 19:35 #24
- törölt felhasználó -    
Egyáltalán nem vagyok benne biztos,hogy hackerek voltak,szerintem csak Harry szórakozott. Azért én ezen jót mosolyogtam,"Can I sit on your face?" "Please?".
2015. január 06. 19:39 #25
OneDirectionlover1D
OneDirectionlover1D

Státusz„Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz.” – Harry Styles
Hozzászólás: 941
Azonosító: 235813
lehetséges hogy hacker-ek voltak hisz Harry nem írni ilyen hülyeséget
és miért van mindenki abban a hitben hogy Harry homosexuális
2015. január 06. 19:39 #26
TianaBlack
TianaBlack

StátuszYou'll only win if you don't give up. Cause love is war and war is love.
Hozzászólás: 672
Csatolások: 36
Azonosító: 212599
Igen, szerintem sincs hacker, csak sokan nem értik a viccet, mert nem ismerik Hazza humorát. blush.gif De hát, ha a neves és ellenőrzött oldalak azt mondják, hogy talán lehet köze, hát legyen. Bár ezeknek a forrásoknak sem lehet mindig hinni... (Egyébként először azt olvastam, hogy "Can i shit on your face?" rohog.gif )
1 felhasználónak tetszik: LDreamP
2015. január 06. 19:41 #27
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
Nem tudom lehet, hogy ő írta lehet, hogy nem. Egyszerűen nem tudtam eldönteni!
2015. január 06. 19:55 #28
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
Hozzászólás: 926
Csatolások: 4
Azonosító: 226218
Attól, hogy valahová baromság íródik Styles neve alatt, az nem garancia egy hackertámadásra. Ő is írhat sz*rságokat, nem is áll tőle olyan távol, csak a fanatikusok hiszik el, hogy szent...
2015. január 06. 20:03 #29
bitchina
bitchina
Hozzászólás: 2464
Csatolások: 13048
Azonosító: 210361
Jajj hát, a végén még kiderül, hogy nem is ő írja a tweeteit rohog.gif

Amúgy szerintem nincs itt semmiféle hackertámadás, párszor csinált már ilyent mégsem lett belőle semmi.
2015. január 06. 20:03 #30
- törölt felhasználó -    
Azok a hülye hackerek!!!
Maradjanak már nyugtonk és ne piszkáljanak más embereket!!! Abba nem gondolnak bele hogy ez valakit megbánthat??? Most már csak a pénz számít? Az emberi érzéseket senki nem veszi figyelembe?
2015. január 06. 20:03 #31
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3778
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Max akkor hiszek ebben, ha megerősítették, hogy támadás érte a profiljukat. Szoktak ilyennel viccelni, nem kell rögtön azt mondani, hogy hacker támadás érte Hazza profilját.
2015. január 06. 20:06 #32
- törölt felhasználó -    
Nem is látom mi van odaírva....Can i....?És utána?Vagy előtte???
2015. január 06. 20:07 #33
TianaBlack
TianaBlack

StátuszYou'll only win if you don't give up. Cause love is war and war is love.
Hozzászólás: 672
Csatolások: 36
Azonosító: 212599
Idézet (_ToTo_ @ 2015.01.06. 19:32)
Elég idős vagyok hozzá, hogy emlékezzek és tudjam, hogy 10 éve ugyanezt szajkózták a Backstreet boys rajongói, 15 éve a Take That, Boyzone és Nsync rajongói, 20 éve a New Kids On the Block rajongói - aztán idővel mindig kiderült, hogy egy vagy több tagja ezeknek az csapatoknak még is csak meleg. Ők is mutatkoztak mindenféle álbarátnőkkel, ahogy Ricky Martin is, szóval ne igyál/igyatok a medve bőrére előre, mert azt hiszitek pár twitter üzenetből, nyilatkozatból ti olyan jól ismeritek őket. Egyszer majd megtudjátok és megértitek, hogy nem mindig azt mondják és nyilatkozzák az ismert emberek, amit hisznek, gondolnak, hanem azt amit KELL nyilatkozni a rajongók felé. Számtalan példa van rá, hogy kimondanak vagy nyilatkoznak valamit, aztán nem győznek magyarázkodni, hogy nem úgy gondolta meg félreértették az emberek, pedig nem, csak előbb járt a szájuk, mintsem a menedzserek megmondják nekik, hogy mit lehet és mit nem.

Igen, a Backstreet Boys esetére emlékszem. Ugyan kislányként nem nagyon fogtam fel, hogy a nővérem miért üvöltözik a falon függő poszterekkel, de mostmár így, 'idősebb' fejjel megértettem. Egyébként sajnos valóban igaz, hogy manapság már nem sok beleszólásuk van a sztároknak a saját hírenvükbe. Sokat csalódtam már, amikor valakit évekig tiszteltem azért, amit mutatott magából, aztán hirtelen rájöttem, hogy egy teljesen más ember, más személyiséggel, más momentumokkal - mind-mind eltűntek a süllyesztőben. Én hiszem azt, hogy a srácok nem tennék ezt sem magukkal, sem a rajongókkal. Ahhoz túlságosan szeretnek minket.

Az meg egy teljesen más tészta, ha valaki meleg. Az igazat megvallva, ha kiderülne a fiúkról /vagy közölük valakiről/, hogy talán nem az ellenkező neműekhez vonzódnak, csak megrántanám a vállam. Miért több vagy kevesebb egy ember a nemi identitása miatt? Szerintem semmivel. Attól, hogy valaki a saját nemét szereti, más lesz a hangja, mások lesznek a dalai, más lesz a személyisége?

Csak az a baj, hogy mások ezt nem mind így gondolják, így jogos, ha valaki eltitkolja. Vannak, akiknek a karrierjük végét jelenti egy-egy ilyen Coming Out. [Persze van ellenpélda is, lásd például: Adam Lambert]
2015. január 06. 20:11 #34
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
direkt csinálta, hogy róla beszéljenek, szánalmas
2015. január 06. 20:16 #35
Blaze13
Blaze13
visszatérő vendég

StátuszNem bírom a tudatlan embereket.!!!! Peace and Gaga!:)
Hozzászólás: 282
Azonosító: 158846
Annyira hiszékenyek vagyok. elhiszem h a 1D fanok nagy része 13-14 éves kislányok, de ennyire nem lehettek hülyék. Hackerek? na persze! Totonak igaza van abban, hogy minden egyes fiú banda igy kezdte anno. Az egyik ugyis meleg, és ez nem szégyen ezért nem kell mentegetőzni. Én őszintén szólva nem lepődnék meg ha kiderülne h az összes 1D tag meleg, mert nekik még a beütésük is az. és ez a twit csak tovább bizonyitja ezt a tényt. na bumm sírjatok
2015. január 06. 20:16 #36
Csillla
Csillla
visszatérő vendég

StátuszAz élet egy színjáték, rajtad áll, hogy dráma-e, vagy vígjáték!<3 I'm in love!:)
Hozzászólás: 288
Azonosító: 215803
Hát igen gonosz világ gonosz emberekkel. Csak azt nem értem, hogy egy csoport idióta, akik nem melleseleg nem lehetnek olyan nagyon szegények, miért ilyen butaságokra költi a pénzét. Lehetne adományozni pl. kórházaknak, de ha nem is, akkor vegyen magának egy halom könyvet és olvassa azokat, ne pedig olyan emberek levelezéseit, oldalait törjék fel akik nem is ismerik őket, egy rossz szót nem mondtak rájuk és azt sem tudják hogy éppen mivel tehetbék boldogabbá a rajongóikat, egyszerűbb esetben barátaikat... Ez bunkóság. Valaki árulja el nekem ha tévedek, de szreintem az 1D soha nem mondott egy rossz szót sem azokra akiket nem kedvel, sem azokra akik sértő megjegyzéseket tettek feléjük. Azoknak felé nem értésüket fejezték ki.
Amúgy meg had döntse el Harry maga hjogy melyik nemhez vonzódik. Ma már minden elfogadott. Csak sajnos sokan ezt nem veszok figyelembe... heart.gif Harry heart.gif One Direction
2015. január 06. 20:17 #37
Csillla
Csillla
visszatérő vendég

StátuszAz élet egy színjáték, rajtad áll, hogy dráma-e, vagy vígjáték!<3 I'm in love!:)
Hozzászólás: 288
Azonosító: 215803
És Blanze13! Én is 14 vagyok, de én például szerintem reálisan látom a dolgokat.
2015. január 06. 20:19 #38
Petros
Petros
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 183566
Hackertámadád? Most komolyan? Imádom a srácokat és Harry világ életében tett "szexuális jellegű" megjegyzéseket - hozzáteszem, mindezt vicc-jelleggel. Bírom az állítólagos rajongókat, akik nem hisznek kedvencüknek/eiknek és akkor is a homoszexualitást/biszexualitást (nincs velük problémám) feltételezik, amikor azokat nyomatékosan többszöri alkalommal tagadták már az azokkal "vádolt" személyek. (Lehet mindenkinek saját véleménye, csak az ne legyen káros mások számára!)
Ui.: Szeretek mindenkit! :*
2015. január 06. 20:19 #39
peaceandlove
peaceandlove
Hozzászólás: 1625
Azonosító: 233941
érdekes...ki tudja most mi van ezzel,de még erről biztos lesznek hírek...
2015. január 06. 20:19 #40
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
"Én hiszem azt, hogy a srácok nem tennék ezt sem magukkal, sem a rajongókkal. Ahhoz túlságosan szeretnek minket."

Jaj olyan vicces h minden kislány ezt a szöveget nyomja le h mennyire szeretik a fiúk a rajongókat. Hát én nem ezt veszem észre, akkor nem mutatnának be neki és ez nem egyszer fordult elő. Lehet érezni, hogy mennyire fent hordják az orrukat
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok