Hírességek stílusevolúciója: Adam Lambert
2015. január 06. 06:36
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Emósból páva
2015. január 06. 13:53
|
sarafanniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 212797 offline
|
Nagyon nagyra becsülöm, hogy ilyen kifejezően tud öltözködni. Szerintem nem sok sztár van, aki ennyire figyel a stílusára, még ha Adam ezt nem is vallja be. Én pluszpontot adnék neki még a kiegészítőkért, amikkel mindig feldobja a szerelését, és azért mert szerintem a legtöbbször ő válogatja össze a szettjeit, nem egy stylist. Csak azt kívánom, hogy bárcsak viselne karkötőket is, nem csak gyűrűket és kesztyűket!!
2015. január 06. 14:01
Imádom Adamat. Már csak a stílusa és az amit ezzel kifejez hihetetlen. Mindig adott magára és szerintem mindig is fog. Az adott korszakai vagy hasonlókban mindig van egy kis közös. Imádom. Tényleg. Amit csinál. És ,hát remekül megválogatja melyik alkalomhoz mennyire tud kihívó módon öltözködni. Remekül csinálja
2015. január 06. 14:09
Nagyon jó cikk lett, Gratula!
Amúgy, én imádom Adamet, őt, a hangját és a stílusát.
Jól néz ki.
Amúgy, én imádom Adamet, őt, a hangját és a stílusát.
2015. január 06. 14:42
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Jól jött a kis változás ,minden képen más személynek látszik,de az utolsó képről határozotan Michael Flatley ugrott be! : ))
2015. január 06. 15:28
Szerinetem ha nem lenne túlsminkelve és nem venne fel ilyen borzalmas ruhákat akkor is híres lenne.Nem arról van szó hogy nem szeretem.
A hangja pedig ténynleg nagyon szép.
A hangja pedig ténynleg nagyon szép.
2015. január 06. 18:48
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Nagyon jóra sikerült a cikk, gratulálok.
Adam pedig egy tényleges tehetség. Manapság sajnos olyan emberek kerülnek rivaldafénybe, akiknek meglehet, szép hangjuk van, de ennyi. Az énekléshez, a színészethez, meg a hasonló munkákhoz érzés is kell..Nem úgy van az, hogy csak fogom, feléneklem, aztán cső. Adam pontosan ezt bizonyítja. Hogy ha egy pici érzést tesz bele az ember, máris jobb az egész. Szerintem Ő már most egy legenda, és nyugodt szívvel muatassa ki, milyen ember is, mert nincs senki, aki szabályozhatná. Minden tiszteletem az Övé..Tisztelem, mint előadót, a zenei átélésért, a kitartó munkákért. Hogy nem csak szöveget dob nekünk az asztalra, hanem egy művet. És tisztelem, mint embert is. Meglehet, nem ismerem személyesen, de belegondolva..Homoszexuális, érdekes divatstílust közvetít..És így nem veszni el a süllyesztőben. Gratulálok, Adam. Az meg csak hangyán, hogy egy ilyen tiszteletreméltó banda frontembere lett.
Adam pedig egy tényleges tehetség. Manapság sajnos olyan emberek kerülnek rivaldafénybe, akiknek meglehet, szép hangjuk van, de ennyi. Az énekléshez, a színészethez, meg a hasonló munkákhoz érzés is kell..Nem úgy van az, hogy csak fogom, feléneklem, aztán cső. Adam pontosan ezt bizonyítja. Hogy ha egy pici érzést tesz bele az ember, máris jobb az egész. Szerintem Ő már most egy legenda, és nyugodt szívvel muatassa ki, milyen ember is, mert nincs senki, aki szabályozhatná. Minden tiszteletem az Övé..Tisztelem, mint előadót, a zenei átélésért, a kitartó munkákért. Hogy nem csak szöveget dob nekünk az asztalra, hanem egy művet. És tisztelem, mint embert is. Meglehet, nem ismerem személyesen, de belegondolva..Homoszexuális, érdekes divatstílust közvetít..És így nem veszni el a süllyesztőben. Gratulálok, Adam. Az meg csak hangyán, hogy egy ilyen tiszteletreméltó banda frontembere lett.
2015. január 06. 19:18
|
|
Nikóla1213új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 238644 offline
|
Szeretlek!!!!!!! :3
2015. január 06. 19:24
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
A címből úgy tűnt,hogy több hírességről szól
2015. január 06. 20:34
Van egy vagány sajátos stilusa, ami szeintem jol illik hozzá. (;
2015. január 07. 12:05
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Szegény.. tragédia..
2013-2014-ben néz ki a legjobban!!
2015. január 07. 13:15
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Imádom Adam hangját, fejet hajtok a munkássága előtt. De kb úgy néz ki mint Rihanna, pasi kiadásban. Média rib*nc. Nagyon nem jön be a stílusa. Szerencsére ez sosem fog össze függeni a zenéjével mert azt baromi jól csinálja.
2015. január 07. 17:52
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
jaj nagyon szeretem
egész azóta hogy kiadta a whataya want from me-t :DDD rengeteget változott az évek alatt
szerencsére jó irányba :DDD az az emós frizura nekem annyira nem jött be
2015. január 07. 19:05
|
|
evcsii0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 188 Csatolások: 1 Azonosító: 227280 offline
|
Egyépként szerintem rohadt heklyes! Csak kár hogy festi a körmeit, buzi, meg hogy ki van sminkelve! De ha ezek nem lennének! Akkor totálllll odáig lennék érte... így is nagyon szeretem!
2015. január 07. 19:56
Szeretem a zenéjét,a hangját,nem érdekel hogy néz ki.
2015. január 08. 19:56
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Nagyon szeretem a zenéit, de most már nem a régi a kinézete. Már túl izé...
2015. január 08. 20:05
|
|
bvbfan2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 232755 offline
|
Uhhh, úgy örülök, hogy végre felnőtt! Most ezerszer jobban néz ki, mint 2007-2008 körül...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: