Hivatalosan is vége Nikki Reed házasságának
2015. január 05. 23:20
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (lilly008 @ 2015.01.05. 20:03)
Az nem gond ha valaki új kapcsit kezd, de Nina sokkal jobb nő volt ennél.Sosem értettem hogy mit esznek a pasik a túl átlagos csajokon. Persze jobbak, mint a műnők, de aki szerintem természtesen is szép az J. Alba vagy N. Portman.
Szeretnél te ilyen átlagos lenni... Nikki egy gyönyörű lány simán megállja a helyét Ian mellett.
2015. január 06. 10:04
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Aki szerint aranyosak Iannal gondoljon arra ,hogy érezné magát ha az egyik legjobb barátnője akivel annak idején duplarandikra jártak összejönne az exével.Jó érzés lehet mindenkinek kritizálni Ninát lépten nyomon és isteníteni Nikkit , oké Nina szakított mert még nem akart huszonévesen férjett és gyerekekek de szerette Iant jobb várni mint beleugrani egy házasságba amiből gyors válással ki is lép az ember még jó hogy nem volt gyereke Nikkinek
2015. január 06. 14:19
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Jenny Lawliet: Nekem miért is jó? Mert Nikki nekem sosem volt túl szimpatikus. Ki mondta, hogy azt hiszem velem fog járni? Máskor inkább ne magadból indulj ki. Drága, te is gyerekes vagy, mert ilyeneket állítasz rólam és mert megpróbálsz mindenkibe belekötni. És? Baj, ha azt várom, hogy újra Ninával legyen? A világ háromnegyede ezt szeretné.
2015. január 06. 14:28
|
|
Ash19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1952 Azonosító: 153850 offline
|
Már megint nevetek a kommentek felén. xD Istenem komolyan vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy ha picsognak meg ilyenek, akkor Nina és Ian újra összejönnek? Ideje lenne elfogadni, hogy annak az időnek vége! Nikki meg nem hiszem, hogy megint fejest ugrana egy házasságba.
2015. január 06. 15:26
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (SoooGood @ 2015.01.06. 14:19)
Jenny Lawliet: Nekem miért is jó? Mert Nikki nekem sosem volt túl szimpatikus. Ki mondta, hogy azt hiszem velem fog járni? Máskor inkább ne magadból indulj ki. Drága, te is gyerekes vagy, mert ilyeneket állítasz rólam és mert megpróbálsz mindenkibe belekötni. És? Baj, ha azt várom, hogy újra Ninával legyen? A világ háromnegyede ezt szeretné.
A világ háromnegyede nevetséges. Nem ti fogjátok megmondani, hogy Ian kivel fog járni. Miért nem tudjátok felfogni, hogy Ninával vége van?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: