Az elmúlt év legstílusosabb sztárjai
2015. január 05. 11:29
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Gyönyörű ruhák!Lucy ,Vanessa és Demi ruhái a legszebbek!
2015. január 05. 12:05
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Tudom meg fogtok kövezni, de Selenát, Ninát, Angelina Joliet, Blake Livelyt és Emmat kivéve némelyik olyan, mintha a sarki kínaiból öltözködne. Beyonce konkrétan borzasztó és olcsónak tűnik, bármennyire is drága ruhákat húz magára.
2015. január 05. 13:22
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
nem mindegyikkel értek egyet:)
2015. január 05. 13:56
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Ha másnak nem is, akkor Emma Watsonnak biztos, hogy rajta kell lennie a listán! Egy egyszerű ruhát is olyan elegánsan tud viselni, minden ruha kiválóan áll rajta. Habár ő azt mondta, hogy nem akar tökéletes lenni, szerintem külsőleg az
De belső tulajdonságai is csodálatosak. Olyan kedves lány lehet.
2015. január 05. 14:30
Angelina , Emma , Scarlett ès Taylor ruhái tetszenek a legjobban
2015. január 05. 16:18
Legtöbbjük ruha összeállítása tetszik, nagyon ízlésesek. Ám vannak olyanok is amik nagyon gyatrák és nem tudom hogy kerülhetett fel azt/azokat a ruhát/ruhákat viselő híresség "Az elmúlt év legstílusosabb sztárjai" közé.
Emma Watson számomra a legkiemelkedőbb noha nem annyira szeretem színésznőként. Tetszik a stílusa, mert mindig tudja, mihez mit vegyen föl, a különböző díjátadókon, bemutatókon, a vörös szőnyegen is tökéletes szettet visel, ami csak kiemeli az előnyös tulajdonságait. A rövid frizurával meg még nőiesebbnek és érettebbnek tűnik.
Emma Watson számomra a legkiemelkedőbb noha nem annyira szeretem színésznőként. Tetszik a stílusa, mert mindig tudja, mihez mit vegyen föl, a különböző díjátadókon, bemutatókon, a vörös szőnyegen is tökéletes szettet visel, ami csak kiemeli az előnyös tulajdonságait. A rövid frizurával meg még nőiesebbnek és érettebbnek tűnik.
2015. január 05. 16:44
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Jááááááj Selena és Taylor........HAGYATOK MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRR VELÜK!!!!!!!!könyörgök!!Angelina első ruhája *-* PERFECT :* Demi gyönyörű mint minig.De néhány ruha elég borzasztó
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: