Starity

Niall Horan nem hagyja ott a One Directiont

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. január 04. 17:06 #21
- törölt felhasználó -    
Meg vagyok nyugodva smileeee.gif heart.gif
2015. január 04. 17:07 #22
- törölt felhasználó -    
Ezt nem is hallottam ... Nem is baj örülök , hogy együtt vannak biggrin.gif heart.gif
2015. január 04. 17:09 #23
- törölt felhasználó -    
Jajj de jó lett volna ha kilép!! biggrin.gif rohog.gif
2015. január 04. 17:10 #24
Baekhee
Baekhee
új tag

Státusz,,Csökkentenem kéne a stressz szintem''
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 66
Csatolások: 0
Azonosító: 236757
Aigoo . . .
Most akkor öröm van és boldogság ?
2015. január 04. 17:11 #25
Mária Maslow
Mária Maslow
visszatérő vendég
Hozzászólás: 348
Azonosító: 221185
xdd Rohadjon meg mind! biggrin.gif
2015. január 04. 17:25 #26
- törölt felhasználó -    
Még jó, hogy nem hagyja ott. wink.gif
Egyik pletyka a másik után...
2015. január 04. 17:27 #27
Szinti22
Szinti22
visszatérő vendég

StátuszSose szeress focistába,mert úgyis kicselez. ♥
Hozzászólás: 232
Azonosító: 229953
Blaze13 Teljesen egyetértek!!!Mintha a számból vetted volna ki a szót!Ez a weboldal is amennyire kiváló és színvonalas volt,most annyira rossz és szemétbe való cikkekkel rendelkezik.Sajnálatos mi lett ennek a vége.Ilyesfajta se füle se farka ,,híreket" becsülnek a látogatók. :/
2015. január 04. 17:35 #28
TianaBlack
TianaBlack

StátuszYou'll only win if you don't give up. Cause love is war and war is love.
Hozzászólás: 672
Csatolások: 36
Azonosító: 212599
KHMM. Most csak ezért fogok kultúráltan írni, hogy véletlen se süllyedjek le néhány ember szintjére. Nem tudom, ki mennyire ismeri Niallt, de az biztos, hogy a kommentek alapján a többség nem eléggé. Szánalmas, amit ide kommentelnek egyesek. "Ronda" "Rohadjanak meg" és társaik ezekkel a hozzászólásokkal gyönyörűen megmutatták a fejükben tátongó ürességet. smileeee.gif Szánalom a felsőfokon. Egyedül (valamint az utóbbikaban a bandával) küzdötte fel magát azon a bizonyos létrán és megnézném, mennyire sikerülne nektek úgy, hogy a szüleitek már 5 éves korotok óta nincsenek együtt. Talán Ő sosem tudja meg, milyen a teljes 'család', ha nem kerül bele a bandába. A rajongók azok, akik tartják bennük a lelket - és még mennyire tudnánk, ha nem nehezítenék meg a dolgunkat az intelligenciahiányos undormányok (már bocsánat). Szerintem meg azok süllyedjenek el,akik ilyenekt mondanak - mert ha én például az ő kedvencükre egyetlen rossz szóval is lennék ,megnézném, hogy tudnának-e kultúráltan és higgadtan reagálni. Niall egy vicces, bohókás angyal. heart.gif [Aki ismeri, az tudja, hogy nem túlzás] Úgyhogy örülnék, ha tisztelettel leütnétek magatokat (csak az, akire igaz volt az előbbi állításom). Köszönettel. wink.gif :*
2015. január 04. 17:41 #29
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Ki az a hulye aki kitalal ilyet nincs jobb dolga ennel? Unalmas elete lehet. Azok akik meg tragar kommenteket irnak ajanlom hogy nezzen bele egy One Directionos videoba vagy akarmibe es ha akkor is ez a velemenyetek akkor irhattok.De szerintem az osszes csak szimplan nem szereti oket de nemtudja megmondani miert.Utalom az ilyet.
2015. január 04. 17:44 #30
beatrix official
beatrix official
visszatérő vendég
Hozzászólás: 226
Azonosító: 236744
Ki mondta azt hogy kilép???? ohmy.gif Nem vagyok Directioner csak fura
2015. január 04. 17:50 #31
- törölt felhasználó -    
Idióta az aki kitalálta és az is aki ezt elhiszi. Annyi de annyi cikk szól már erről. Van,hogy azt írják Harry fog kilépni,van,hogy éppen Zaynt írják és most pedig Niallt. Kezdjük ott,hogy ha valamelyikük is ki akarna lépni akkor ŐK mondanák meg/írnák meg mert bennünk van annyi tisztelet és kedvesség a rajongóik felé. És amúgy is,ki akarna kilépni egy ilyen elképesztő bandából? Nem tudom mit akart ezzel elérni aki ezt elkezdte terjeszteni,de eléggé szánalmas húzás volt tőle. Arról nem is beszélve,hogy már mennyire unalmas.
2015. január 04. 17:53 #32
JohannaRoxelle
JohannaRoxelle
visszatérő vendég

StátuszEz a Mizo cucc jobban tetszik, mint a Violettás. :D
Hozzászólás: 262
Azonosító: 234153
Kellett valami botrány és hír, hogy kicsit parázzanak a rajongók, ezért elhintették a pletyit, ennyi. smileeee.gif
2015. január 04. 17:55 #33
- törölt felhasználó -    
Ki volt az az értelmes, aki ezt kitalálta...a fiúk most vannak a karrierjük csúcsán, idióta lenne akármelyikük is, ha most kilépne. különben is köti őket a szerződésük szóval...
2015. január 04. 18:03 #34
Lajuraxx
Lajuraxx
visszatérő vendég

StátuszPhysically, I'm fine. Emotionally... I'm bruised.
Hozzászólás: 157
Azonosító: 209595
Persze hogy nem lép ki, ez csak a hiszékeny rajongóknak és max. a rosszakaróknak volt kérdéses. Egy percig se lenne ok az aggódásra, ezeket nagyon butugya pletykák, van még aki bedől nekik?
2015. január 04. 18:06 #35
- törölt felhasználó -    
Miért kell mindig ilyeneket kitalálni?!..
2015. január 04. 18:20 #36
- törölt felhasználó -    
Istenem, hány idióta gyűlt itt össze?biggrin.gif
Ha ennyire ismeritek, mutassatok már be neki engem is, légyszi. Miért jó bántani? Tett valamit ellenetek? Mert Ő nem az az ember, aki bárkinek is ártana önszántából.
Amúgy, hogy a cikkhez is kommentáljak, nekem egyértelmű volt, hogy kamu az egész. Amíg valamelyikőjük nem nyilatkozik, addig a híreket el sem kell olvasni. Néhány amber unatkozott, és népszerűsíteni akarták az oldalukat.
2015. január 04. 18:26 #37
Rory gilmore 12
Rory gilmore 12
Supportive

StátuszTry to Choose love every single day
Hozzászólás: 4430
Csatolások: 35
Azonosító: 223039
Igazad van TianaBlack!
Nem tudom mi alapján ítélhettek ilyenről,vagy kinek jutott eszébe ilyeneket híresztelni de az biztosan egy őrült volt,nekem személy szerint Niall áll a legközelebb hozzám és már csak tudom,hogy ő az aki biztosan nem hagyná ott csak úgy a bandát...
Na összegezve aki meg erről negatív véleménnyel van az minek olvassa a róla szóló cikkeket??
Hagyjuk én ezt soha nem tudtam fölfogni!!
2015. január 04. 18:28 #38
CrazyHeartx3
CrazyHeartx3

Státuszविकास के लिए सबसे अच्छा मार्ग आज़ादी का मार्ग है.
Hozzászólás: 1850
Csatolások: 43
Azonosító: 176171
jaj hála Istennek
meg is nyugodtam
2015. január 04. 18:37 #39
- törölt felhasználó -    
Hűlye lenne,ha kilépne "napjaink leghiresebb fiúbandájából".Ha egyedül jojtatná sokkal rosszabbul menne neki a biznisz.
2015. január 04. 19:35 #40
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Arra senki nem gondol, hogy ezeket a hireket/álhíreket ők maguk (menedzserek) találják ki, hogy legyen min csámcsogni? Lefogadom, hogy az ilyen kamu bulvárhíreknek, meg közeli ismerősök nyilatkozatán alapuló hírekek mögött 85%-ban maguk az érintettek állnak ... Valamivel mindig a köztudatban kell maradni, akkor is, ha éppen nincs semmi fontos/érdekes/lényeges dolog, amiről nyilatkozni vagy írni lehetne ...
1 felhasználónak tetszik: Klauflau
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok