Ezek voltak a legnépszerűbb kalózfilmek tavaly
2015. január 04. 15:24
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Oké.. ezek a ,, egy kötet könyvből mér kell ennyi filmet csinálni" hülyeséget ne emlegessük!
Komolyan mondom, nem értem, hogy ez miért is idegesítene bárkit is. Aki rajongó (magamat is beleértve) az örül neki, én is nagyon örülök, hogy nem 1 film lett, hanem három! Én nagyon nagyon örülök neki, hogy ennyi része van. Egy film nem lenne elég. Hosszú? Óh igen hosszú.. SZERENCSÉRE, ha nem akarod végignézni akkor ne nézd végig, de ÉN ÉS A RAJONGÓK Örülnek neki, hogy nem fél órás egy film.
Még csak 4 napja kezdődött el az év de már háromszor megnéztem a Hobbitot, és szerintem sztrájkolnék ha egy filmet csináltak volna belőle, ebből a filmből nem elég egy film. Nem unom meg, és nagyon jó hogy ennyi része van! (Ez persze nekik is több pénz, nem értem, hogy miért gond ha akarnak bezsebelni egy pár milliót) Aki meg utálja a filmet az meg így járt, nyugodjon bele. Aki meg szereti, az örüljön. Igen aki írta ezt a kommentet írta, hogy tetszik neki a film, de akkor is... Sose értem meg ezt a logikát. PONT.
2015. január 04. 15:37
|
|
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline
|
Huha! Tobb komentet bevagtal 'LovelyBarbaraPalvin' mint en az osszeset osszeveve! Jo a megfigyeleset es sajnos de nem tejesen ugy van ahogy te erted!
2015. január 04. 15:41
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Kritika semmi más : :DDDDDD Ha hobbitról van szó eléggé sokat tudok írni. De szerintem meg igazam van. Nem azon kell rágódni, hogy miért van 3 része egy filmnek. Ha valakinek tetszik a film, az nézze egészséggel ne ezzel foglalkozzon (röviden)
2015. január 04. 15:48
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
A cím egy kicsit megtévesztő volt!
2015. január 04. 15:49
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
uhh, ennyien letöltötték őket????
2015. január 04. 15:54
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Hűha! Ez nem semmi
2015. január 04. 15:56
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2015.01.04. 15:41)
Kritika semmi más : :DDDDDD Ha hobbitról van szó eléggé sokat tudok írni. De szerintem meg igazam van. Nem azon kell rágódni, hogy miért van 3 része egy filmnek. Ha valakinek tetszik a film, az nézze egészséggel ne ezzel foglalkozzon (röviden)
Ezt én se értem... Egy filmbe nem tudtak volna mindent beletenni. Szerintem így tökéletes hogy a Gyűrűk ura is 3 részes és a Hobbit is.
Egyébként ebből mi is letöltöttük a Jégvarázst (hát elég nagy csalódás volt) a Hobbitot (amit imádok a mai napig is
2015. január 04. 15:58
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Éhezők Viadala
Nem tudom, szerintem az nem szégyen, ha valaki torrentezik, mert éppen nincs arra lehetősége, hogy plusz költségként beszerezzen egy-két filmet. Jómagam is sokat töltök le, de szerintem nem vagyok egyedül.
Oké, bűnös vagyok, mert illegálisan jutok hozzá olyan filmekhez, amiket mások megvesznek, de hát.. ez legyen a legnagyobb bűnöm az életem során.
Ez a filmtrilógia egykötetes könyvekből téma meg elég vicces.
Most őszintén, te bele tudnál rakni mindent 120 percbe?
Na hát akkor?
2015. január 04. 16:05
|
|
|
TianaBlack : Én azt hallottam egy olyan 'ismerősömtől' aki ismeri Daniel Radcliffe-t, hogy azért nem jöttek a Harry Potter szereplői ide premierezni, mert túl sok volt az illegális letöltés
és ki lett tiltva Magyarország
RIA RIA HUNGÁRIA!
2015. január 04. 16:15
Éhezők viadala!!@.@
Amugy tényleg ENNYIRE jó a Jégvarázs?...
Amugy tényleg ENNYIRE jó a Jégvarázs?...
2015. január 04. 16:41
|
|
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline
|
szinte mind jó film, csak azt nem értem, hogy a gravitáció miért ilyen jó??? megnéztem moziba, de már szinte bealudtunk a végére (egyedüli jó dolog benne a 3d volt)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: