2014 legkockázatosabb költségvetésű filmjei
2015. január 04. 11:51
nem értem mi a bajuk az Ismeretlen Drakulával, szerintem az egyik legjobb film
2015. január 04. 12:13
|
|
Nárciszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 195053 offline
|
Tininidzsateknőcök <3
de csak azért,mert tekik vannak benne
a galaxis őrzőit láttam, tetszett, de szerintem kicsit túlértékelik. A Noah-t mindenképp meg fogom nézni, mert Emma Watson szerepel benne
2015. január 04. 13:14
|
|
Karolina0118új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 213936 offline
|
Ezeknek a filmeknek a nagy részét láttam, és vegyes érzelmekkel futottam át a listát.
Természetesen a Marvel nagyot aratott ebben az évben (is?), nekem mindkettő film nagyon tetszett, és egyáltalán nincsenek túlértékelve.
Ami még nagyon elnyerte tetszésemet a listán, az a Noé/Noah, Exodus és a Pompeji - igen, mindhárom ismert "legendákról" szól, és lehet, hogy nem lettek tökéletesek, de a legjobbakká váltak. Nem mind volt élethű, nem mind tartotta meg az eredeti történetet utolsó kis piti részeit, de jobban alig lehetne filmvászonra vinni az ilyeneket.
Ám Hercules legendája, Ismeretlen Drakula és a drágalátos Godzilla egyáltalán nem tetszett sőt! Mindhármat bevallom, a moziban néztem meg, és nagyot csalódtam bennük, az utóbbin majdnem bealudtam.
A többit nem láttam, és nem is nagyon érdekel, I'm sorry...
Természetesen a Marvel nagyot aratott ebben az évben (is?), nekem mindkettő film nagyon tetszett, és egyáltalán nincsenek túlértékelve.
Ami még nagyon elnyerte tetszésemet a listán, az a Noé/Noah, Exodus és a Pompeji - igen, mindhárom ismert "legendákról" szól, és lehet, hogy nem lettek tökéletesek, de a legjobbakká váltak. Nem mind volt élethű, nem mind tartotta meg az eredeti történetet utolsó kis piti részeit, de jobban alig lehetne filmvászonra vinni az ilyeneket.
Ám Hercules legendája, Ismeretlen Drakula és a drágalátos Godzilla egyáltalán nem tetszett sőt! Mindhármat bevallom, a moziban néztem meg, és nagyot csalódtam bennük, az utóbbin majdnem bealudtam.
A többit nem láttam, és nem is nagyon érdekel, I'm sorry...
2015. január 05. 17:45
a Pompeji is naggyon jó film, de a Herkules legendája nagyon nagyon nagyon rossz! (szerintem) Kallen Lutz BORZALMAS rosszul van megcsinálva az EGÉSZ!!
(ez az én véleményem úgyhogy akinek tetszik a film azt kérem NE kezdjen fikázni! kössz!)
(ez az én véleményem úgyhogy akinek tetszik a film azt kérem NE kezdjen fikázni! kössz!)
2015. január 05. 18:56
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Egyiket se láttam.
2015. január 06. 08:25
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
A Noét még nem volt szerencsém megnézni, de Emma miatt mindenképp be akarom pótolni. Az X-Men filmek pedig a kedvenceim, szóval természetesen Az eljövendő múlt napjait láttam.
2015. január 07. 13:31
A Noé egy örök kedvenc marad...
Russell egy fantasztikus szinész és Emma is..
Russell egy fantasztikus szinész és Emma is..
2015. január 07. 18:06
Voltak amik eléggé sokba kerültek. A Tini Nindzsa Teknőcöket még nem láttam de lehet megnézem.
2015. január 07. 22:56
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
A Herkules és a Pompeji eléggé megszívta hogy több volt a költség...nade így jártak, a Pompeji meg amúgy sem volt egy nagy film.
A Noé nekem nagyon tetszett, a Galaxis őrzőit meg még nem láttam de nagyon kíváncsi vagyok, és ekkora értékeléssel biztos megérdemelte a bevételt
A Noé nekem nagyon tetszett, a Galaxis őrzőit meg még nem láttam de nagyon kíváncsi vagyok, és ekkora értékeléssel biztos megérdemelte a bevételt
2015. január 08. 19:54
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Tini Nindzsa Teknőcök szerintem jó volt.Szivesen megnézném a Dracula-t
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: