2015-ben jön Justin Bieber új albuma?
2015. január 02. 16:26
Az a gördeszkázós megjegyzés ott az elején elég gonosz volt.
2015. január 02. 16:43
A gördeszkázós videón elég jót röhögtem!!Nekem tetszett!!
2015. január 02. 16:55
Hát legalább most nem a botrányairól meg a bénázásáról írtak egyszer az életben.
2015. január 02. 17:19
Tényleg nem lenne rossz ^3^, de most azért mert Szellike írt róla egy dalt, vagy talán albumot is-annyira nem vagyok képben-miért kéne neki koppintania a volt csaját?!
2015. január 02. 17:24
|
|
starity funúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 229405 offline
|
Jobb lenne , ha megkímélné a világot ettől az új albumtól!!!
2015. január 02. 17:37
ez fantasztikus hír... de legalább ebben a cikkben nem arról van szó mekkora baromságokat csinált.
2015. január 02. 18:00
Idézet (Sprite @ 2015.01.02. 15:12)
Izgatottan várom. Biztosan ez is olyan jó lesz, mint a többi, hiszen Justin egy kiemelkedőt tehetség. Imádom a számait és duettjeit. Bár szerintem nem Selena-ról kéne írnia, de mind1. Ígyis-úgyis szuper lesz! 
Teljesen egyet értek veled.
2015. január 02. 18:12
ne csak ezt ne meg fogok süketülni neeeeeee!!!!! hát kezdődni fog a szenvedés!!!
2015. január 02. 18:18
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Na hát akkor biztos nem probléma
2015. január 02. 18:38
Végre nem egy botrány!
violetta és leon nem akarlak ezzel megbántani,de magadat árultad el azzal,hogy meg fogod hallgatni..mert azt írtad,hogy meg fogsz süketülni,vagyis bele fogsz hallgatni..és milyen szenvedés?Ha nem szereted akkor nem hallgatod meg,ennyi!De most én leszek a gonosz,de se baj!(Nekem sem a szívem csücske JB)
violetta és leon nem akarlak ezzel megbántani,de magadat árultad el azzal,hogy meg fogod hallgatni..mert azt írtad,hogy meg fogsz süketülni,vagyis bele fogsz hallgatni..és milyen szenvedés?Ha nem szereted akkor nem hallgatod meg,ennyi!De most én leszek a gonosz,de se baj!(Nekem sem a szívem csücske JB)
2015. január 02. 19:01
Örülök hogy végre nem egy olyan cikk készült amiben a botrányairól vagy teljesen jelentéktelen dologról van szó. Az albumot bár nem fogom meghallgatni, talán csak belenézek egy-két számba, mert nem szeretem Justin-t, de szerintem sem Selena iránti érzéseiről kéne énekelnie.. A kapcsolatuknak már rég vége..ez olyan mintha még nem lépett volna túl rajta..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: