Max George Budapesten járt
2015. január 02. 18:19
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon helyesek együtt ! :3 igeen tényleg gyönyörű város!! :$
2015. január 02. 18:41
Örülök hogy ilyen jó véleménnyel van Budapestről jól esik amiket mondott
Igaz Budapest nem a világ legszebb helye de szerény véleményem szerint egy gyönyörű város, habár nagyon forgalmas és én mindig is falun vagy kisebb városban szerettem volna élni
Nagyon aranyosak együtt Carrie-vel, sokáig!
Nagyon aranyosak együtt Carrie-vel, sokáig!
2015. január 02. 18:50
Nem nagyon bírom Max-at de örülök hogy tetszett neki Budapest:)
2015. január 02. 21:01
|
|
mili..summerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 199538 offline
|
Jajj, de jóóó
Olyan furcsa, mármint Budapest, sőt Magyarország gyönyörű, de nagyon kíváncsi lennék, hogyan esett a választásuk szerény kis országunkra... szóval értitek...ennyi erővel valami luxusszigetet is választhattak volna, mégis ide jöttek és ez tök jó! Remélem, hírét viszik
2015. január 02. 21:19
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Meghalok :DDD de kár hog ynem futottam össze vele. Sosem hittem volna hogy egyedül erre kószál majd,a többi srác nélkül. Bár ők is jöttel volna. Hiányzik a The Wanted.
...
2015. január 02. 23:33
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (Lambika @ 2015.01.02. 20:56)
nem olyanok mint az 1D akik lenézik Kelet-Európát és be nem tennék ide a lábát
Érdekes... A másik profilod szerint 1D rajongó vagy... Annyira nevetséges vagy.
2015. január 03. 00:15
|
|
blahblahhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 228500 offline
|
Hát nem szeretek emberekről (főleg hogy nem is ismerem) véleményt alkotni,de ez a Lambika.. totál...öhm..szánalom.:/
Utána néztem, hogy milyen véleményeket írogat a sztárokról..(kíváncsi vagyok, na..)
Kezdjük azzal...jó, elismerem nem lehet mindenkit szeretni, (én se imádok mindenkit) de mikor már a 10. véleménynél is azt olvastam, hogy 'nagyon irritáló' meghogy 'nagyon utálom' , na ott már feladtam.
Szánalom, tényleg...
Tudod te kedves Lambika, hogy úgy írsz véleményt másokról, hogy csak azt tudod róluk, amit a média közvetít feléd? Hm? Ha már találkoztál CSAK EGYEL azok közül, akikről azokat a szánalomra méltó véleményeket írtad, akkor könyörgöm mond meg nekem, leköptek téged? Csúnyát mondtak rád? Ártottak neked? Te csupán, azt teszed, hogy, amit látsz, a kis agyadban eldöntöd 'na ezt mától fogva utálom, cső pá'
Ééééés..most is a 1D-t hoztad szóba -.- jesus! WHY?
Ha neked mondjuk, ..egy virágokról szóló cikk lesz írva, lefogadok, hogy akkor is a 1D-t fogod szóba hozni..XD
Ha nem szereted őket (és amint látom, nem nagyon csíped őket, de a véleményeknél mást olvastam..) akkor ne törődj már ennyire velük!
Mert ezzel csak magadat ölöd, ennyire utálni valakit..atyám.-.-
Egy szívből jövő jó tanács:) >> Szerintem el kéne beszélgetned valami pszichológussal tegye helyre a kis agyacskádban a dolgokat, mert ez így nem jó.
sajnálom..tényleg
Utána néztem, hogy milyen véleményeket írogat a sztárokról..(kíváncsi vagyok, na..)
Kezdjük azzal...jó, elismerem nem lehet mindenkit szeretni, (én se imádok mindenkit) de mikor már a 10. véleménynél is azt olvastam, hogy 'nagyon irritáló' meghogy 'nagyon utálom' , na ott már feladtam.
Tudod te kedves Lambika, hogy úgy írsz véleményt másokról, hogy csak azt tudod róluk, amit a média közvetít feléd? Hm? Ha már találkoztál CSAK EGYEL azok közül, akikről azokat a szánalomra méltó véleményeket írtad, akkor könyörgöm mond meg nekem, leköptek téged? Csúnyát mondtak rád? Ártottak neked? Te csupán, azt teszed, hogy, amit látsz, a kis agyadban eldöntöd 'na ezt mától fogva utálom, cső pá'
Ééééés..most is a 1D-t hoztad szóba -.- jesus! WHY?
Ha neked mondjuk, ..egy virágokról szóló cikk lesz írva, lefogadok, hogy akkor is a 1D-t fogod szóba hozni..XD
Ha nem szereted őket (és amint látom, nem nagyon csíped őket, de a véleményeknél mást olvastam..) akkor ne törődj már ennyire velük!
Egy szívből jövő jó tanács:) >> Szerintem el kéne beszélgetned valami pszichológussal tegye helyre a kis agyacskádban a dolgokat, mert ez így nem jó.
2015. január 03. 10:54
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon tetszik amit Carrie írt:I've never seen a more beautiful city♥
2015. január 03. 11:13
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Igaza van, Budapest tényleg gyönyörű város, ez szépen látszik az első képen.
2015. január 03. 12:58
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
na érdekes :DDD lehet csak én vagyok igy vele de nekem szokatlan hogy híres emberek jönnek ebbe az országba
ugy látszik mégsem utálják annyira a magyarokat mint ahogy beállitják :DDDDD
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: