Selena Gomez megbotránkoztatta a dubaiakat
2015. január 04. 12:35
|
Erika 18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 207401 offline
|
Kitudja hány ország van világszerte és mindnek a kultúráját fejből tudni nemlehet. Ez érthető. Vagy ha elmegyek kínába vagy japánba és nemtudom használni a pálcikát az már sértés?
2015. január 04. 12:39
|
|
Shennyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 219974 offline
|
Nem valóban nem fejből kell tudni,egyszerűen ha megyek valahova az alap illemszabályokat megnézem abban az országban, hogy ne sértsem vérig a helyieket. Egy ilyen kaliberű énekesnek ezt tudnia kéne.
2015. január 05. 12:23
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Gratulálok Szeleníta, nagyon okos vagy a kis brancsoddal együtt.
Evidens, hogy nem villantjuk ki szándékosan a bokánkat az arab országokban.
A mecsetben nevetgélésről nem is beszélve... templomban nevetgélni neveletlenség, akármelyik ország akármelyik templomában is van az ember.
2015. január 05. 17:06
Ez az én véleményem de az első képből ítélve nekem úgy tűnik mint ha direkt úgy pózolna hogy ki legyen a bokálya mivel kitartja a lábát. A második képhez szólva: Nem illene templomban nevetni, még Magyarországon sem.
2015. január 05. 17:34
|
|
pati player4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 238367 offline
|
Ilyen egy libát. Már tényleg azt hiszi hogy mindent szabad mert ő a kis Selena.
2015. január 05. 22:50
|
|
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline
|
Evidencia, hogyha valahova utazok akkor az ottani szokásoknak megfelelően alkalmazkodok. Selena ott baszta el a dolgokat, hogy azt hitte megjelenik, mint Jázmin az Aladdinból és mindenki hanyatt esik - csak közben elfelejtette, hogy bizony tisztelni kell az ilyen dolgokat. Ráadásul a mecsetbe lépéskor fokozottan felhívják a figyelmet, hogy fényképezni nem szabad és előírás a nők lábának takarása. - nem. nem voltam még semmilyen arab országban, hogy ilyeneket tudok. Ez alapműveltség és akinek annyi pénze van mint Selenának igazán beruházhatna egy könyvre az illemről és egy képes enciklopédiára is (Y)
2015. január 06. 08:34
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Hát ez azért szánalmas. Ennyire nem lehetnek ostobák - amik az "egyszerű emberekre" vonatkoznak szabályok, azok rájuk is érvényesek. Ettől nem lettek sem menők, sem jópofák, sőt csak még jobban megutáltam őket :*
2015. január 06. 19:26
|
|
Nikóla1213új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 238644 offline
|
Azért most komolyan, miért nem lehet tiszteletben tartani a szokásokat?
2015. január 07. 15:07
Szerintem az alap intelligenciáoz tartozik, hogy ha elutazom egy országba, tiszteletben tartom az ottani szokásokat. Ezzel csak megmutatta, hogy mennyire nem érdekli az, hogy más vallásokat/kultúrákat tiszteljen és úgy viselkedjen ahol azt úgy szokás.
2015. január 07. 22:06
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Ez elég gáz, ráadásul egy sztártól. Így csak lejáratta magát. Látszik rajta, hogy nem igazán izgatta az, hogy ott mik a szokások. GYEREKES !!!!!!!!!!!!!
2015. január 08. 19:31
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Hát nem hitt volna hogy ilyet tesz.Legalább a szokásokat tartotta volna be mert ez így teljesen gyerekes (igazat értek az előttem szólóval.A legelső képen kibirhatta volna azt hogy nem teszi ki a bokáját...de mindegy is ő tudja mit akar
2015. január 08. 19:31
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Hát nem hittem volna hogy ilyet tesz.Legalább a szokásokat tartotta volna be mert ez így teljesen gyerekes (igazat értek az előttem szólóval.A legelső képen kibirhatta volna azt hogy nem teszi ki a bokáját...de mindegy is ő tudja mit akar
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: