Selena Gomez megbotránkoztatta a dubaiakat
2015. január 02. 20:59
|
eniblekvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 207942 offline
|
1. Az, hogy nem szabadna mutogatni a bokáját, szerintem egyáltalán nem hülyeség. Olaszországban például sok templomba nőknek fedetlen vállal nem illendő belépni. Ez nem hülye szokás, ez olyan mint hogy te nem szeretnéd, ha jönne egy turista valahonnan és odasz*rna a kerted közepébe, te meg fel lennél háborodva, ő meg nem értené hogy miért
2. Ez nem a Dubai-ban élők "hülyesége", én a világ egyik templomában sem mutogatnék/pózolnék/vihognék, mert ez egy templom, nem photo booth és kész..
2. Ez nem a Dubai-ban élők "hülyesége", én a világ egyik templomában sem mutogatnék/pózolnék/vihognék, mert ez egy templom, nem photo booth és kész..
2015. január 02. 21:02
|
eniblekvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 207942 offline
|
Az meg, hogy ha azt mondod, hogy "mindenki követ el hibákat" , ezt bármire lehet mondani. Egy gyilkos megöl egy embert: semmi gond, mindenki követ el hibákat. Nem azt mondtam, hogy ez ugyan olyan mint, amit Selena csinált, ez egy EXTRÉM példa.
2015. január 02. 21:46
Legközelebb figyeljen oda, és legyen tekintettel, hogy ezzel talán pár vallásos embert 'megsértett', amíg ő jól mulatott.
2015. január 02. 21:58
|
|
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline
|
Legalabb egy jot szorakoztak akkor is hogy ha az ottani benyomasukon meg kellett volna valtoztatni. Dubaj nagyon szep varos es kulturaja is kulonleges.
2015. január 02. 22:27
Mielőtt odamenne, utánanézhetne, hogy mit illik és mit nem az adott helyen...
2015. január 02. 22:54
|
|
Mianeveelnökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.15. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 233404 offline
|
Selenának illene tudni azt ottani kultúrát..... Ha mar be megy egy mecsetbe
2015. január 02. 23:46
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Igazából szerintem, az araboknak van egy nagyon erős, és zárt vallásuk, amit nekünk európai szemmel, nagyon nehéz befogadnunk. Nekik a mi vallásunk extrém, de hány meg hány ilyen példa van. Ezért vagyunk mind különbözőek.
Azzal viszont egyet kell, hogy értsek, hogy egy templomban, nekem se jutna eszembe vihogni, szerintem ez az etikett egyik "legalapabb" dolga.
Azzal viszont egyet kell, hogy értsek, hogy egy templomban, nekem se jutna eszembe vihogni, szerintem ez az etikett egyik "legalapabb" dolga.
2015. január 02. 23:57
|
Toncsi0919új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 236185 offline
|
Hülye p***a, illene viselkedni es tisztelni másokat es a vallásukat. nem mellesleg nem sak az ottani templomban kell viselkedni hanem a összes többiben!
2015. január 03. 01:17
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Szerintem is tudnia kellett volna erről mielőtt felzaklatja őket. Azért azt mindenki tudja hogy az arab vallás szigorú és a kultúrákat alapvetően ott kell betartani ahol vagyunk nem a sajátunkét bárhol.
Én egyetértek a felháborodással, persze megértőnek kell lenni a "sokeszű" amerikaiakkal, szegények nem tehetnek róla hogy műveletlenek (nem mindenkire értem) .
Én egyetértek a felháborodással, persze megértőnek kell lenni a "sokeszű" amerikaiakkal, szegények nem tehetnek róla hogy műveletlenek (nem mindenkire értem) .
2015. január 03. 09:26
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Szeretem Selenát meg minden de ebben azért nem fogom teljesen megérteni. Az arab vallás szigorú ezt tudnia kellett volna.
2015. január 03. 09:41
|
|
BIRTHDAYúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.17. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 234558 offline
|
Hát Sel, ezt tudnod kellene. Nagyon nem volt szép. Legközelebb ne egy mecsetben szórakozz. Dubaiban rengeteg olyan hely van ahol mutogathatod a bokádat és nevethetsz. Remélem nem lesz több ilyen. <3
2015. január 03. 09:54
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Nálunk sem pózolnak kivillanó testrészekkel a Bazilikában a turisták, pedig nem vesszük olyan szigorúan az erkölcsi és vallási normákat mint az iszlám országok. Azt hiszik hogy mindent lehet mint amerikában, csak azért mert ők amerikaiak.
2015. január 03. 10:06
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez nem volt szép!De ha nem tudta....
2015. január 03. 10:54
|
Szabina Ábrahámúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 238246 offline
|
Nem éretem miért baj ilyen az ilyen országokban !!
Mondjuk nyugodtan ki is dobhatták vona őt szerencséje volt mondhatom!!
De minek Dubaiba utazni igaz gyönyörű város sok felhőkarcolóval de akkor is Selena kersehtett volna olyan országot ahol nem haragudnak meg azért mert meg mutatja a lábát vagy a bokáját!
Ezzel az erővel mehetett volna Afrikába vagy Egyiptomba!! :~|
Mondjuk nyugodtan ki is dobhatták vona őt szerencséje volt mondhatom!!
De minek Dubaiba utazni igaz gyönyörű város sok felhőkarcolóval de akkor is Selena kersehtett volna olyan országot ahol nem haragudnak meg azért mert meg mutatja a lábát vagy a bokáját!
Ezzel az erővel mehetett volna Afrikába vagy Egyiptomba!! :~|
2015. január 03. 10:59
|
Szabina Ábrahámúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 238246 offline
|
Szerintem nem kell mindenhol lefotózni magát hogy a rajongóit buzdítsa!! Nem Selena Gomezé a világ!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: