Selena Gomez megbotránkoztatta a dubaiakat
2015. január 02. 13:54
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Ebből látszik hogy mikor valaki nagyon fiatalon sztár lesz ez rámegy a tanultságukra, hiszen ilyen alapvető dolgokat mindenki tud. Vagy legalább mielőtt oda utaztak volna utána nézett volna az ottani kultúrának stb..
2015. január 02. 13:55
Ez már nem is az intelligencia hiánya, (bár tény, hogy annak is híján van rendesen) hanem tiszteletlenség. Vagy utána se nézett a szokásoknak, ami azért illik, ha idegen országba utazik az ember, vagy ami még rosszabb, hogy tudott róluk csak annyira öntelt, hogy úgy gondolta, rá nem vonatkoznak, mert ő a nagy Gomez kisasszony.
Igen, ebben egyébként igazad van, de én akkor is megdöbbentőnek találom, mert nem csak azon múlik, hogy az iskolában mit tanultak. Elvégre az emberre a környezete által is ragadnak dolgok és egy ilyen szintű dolog meg pláne, vagy legalább a tudata annak, hogy nagyon vallásos ország, más kultúra, akkor utána kell nézni. Hogy ennyire ne ismerné valaki a világ többi részét iskola ide vagy oda, ott már gondok vannak.
Idézet (Iceman9519 @ 2015.01.02. 12:49)
Nem akarom védeni, mert tényleg utánanézhetett volna a szokásoknak de az amerikaiak 99% nem tanul ilyeneket.
Igen, ebben egyébként igazad van, de én akkor is megdöbbentőnek találom, mert nem csak azon múlik, hogy az iskolában mit tanultak. Elvégre az emberre a környezete által is ragadnak dolgok és egy ilyen szintű dolog meg pláne, vagy legalább a tudata annak, hogy nagyon vallásos ország, más kultúra, akkor utána kell nézni. Hogy ennyire ne ismerné valaki a világ többi részét iskola ide vagy oda, ott már gondok vannak.
2015. január 02. 14:01
|
|
sg1992☾ cold hands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.25. Hozzászólás: 15253 Csatolások: 8754 Azonosító: 215855 offline
|
Megértem hogy nem tudta szerintem ha elmenék egy ilyen fajta bulira nagyon izgatot lenék elötte és nem az járna a fejembe hogy ott mit szabad és mit nem és hogy ennek utána nézek hanem sokkal másabb dolgok.Jó lehet megnézhete volna de hát szerintem nem gondolta arra hogy ott ilyen fajta furcsa szokások vannak...nem tudom minek nem nézett utána de hát akkor is
2015. január 02. 14:01
Hát,ja Dubaiben ilyen szokások vannak.Mondjuk,erre tisztelettel lehettek volna,de gondolom nem tudták,hogy ennyire komolyan veszik a dolgokat.
Detta igazad van,mert szerintem is utánanézhettek volna,hogy van-e valamilyen szokás ott.
Detta igazad van,mert szerintem is utánanézhettek volna,hogy van-e valamilyen szokás ott.
2015. január 02. 14:03
|
|
Krinyoszauruszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.25. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 228260 offline
|
Na ebből nagyon elegem van,hogy mindenki azt mondja hogy azért utána nézhetett volna meg ilyesmi de ez az Ő élete és ezért nehogy azt higgyétek hogy most védem egy csöppet sem de hagyjuk már levegőhöz jutni.HA neki nem tanították meg hogy mi szokás és mi nem az nem a mi bajunk hanem az övé. És most sajnálom HA valakit meg bántottam nem akartam de ezt meg kellett mondanom,amúgy kedvenc énekesnőm Ő maga rendezi a dolgait nem pedig mi.
2015. január 02. 14:03
ebbol is látszik , mennyire buták és önelégultek az amerikaiak
2015. január 02. 14:10
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Nem valami művelt népség...
2015. január 02. 14:11
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Oké tényleg ez egy nagyon furcsa szokás, sőt.. nem is értem (nem lehet mosolyogni O.o ), de ha ilyen helyekre megy mint Dubaj, utána kéne nézni a szokásoknak. ( Oké mondjuk, ha olyan helyre mész, mint Bulgária nem muszáj, de ha mondjuk India stb. akkor igen) Szelenácska nagyon nagyon buta, hogy még ilyet se tud, ezt már a 6 éves unokatesóm is tudja. De alapból ritka buta a csajszi. Pénz, buli, pasizás - Ez Selena. Ez már nem az első eset, hogy Szelína vallásos országokat 'sértett' meg #idézőjelbe
2015. január 02. 14:44
|
|
franciska05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 220071 offline
|
áááááááá szelena
sose szerettem
sose szerettem
2015. január 02. 15:17
|
|
Karolina0118új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 213936 offline
|
Itt Magyarországon az iskolákban tanítják ezeket a szokásokat. Egy kontinenssel arrébb, Amerikában már nem biztos, sőt! Ez olyan nagy bűn, hogy még cikket is kellett írni róla?! Lehet, hogy nem nézett utána az ilyen dolgoknak, mint a ezek a szabályok ebben az épületben, de Istenem, ne kövezzük meg ezért őt és a barátait! Ők is emberek, ők miért nem hibázhatnak legalább ennyit? Szerintem (!!!) tíz kívülálló emberből minimum egynek nem sikerül betartania az összes ilyen szabályt.
2015. január 02. 15:21
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
XDDDDDD Szívás.... Hát ha hülye... ez ellen tem tehetünk semmit, legalább lehetett volna annyi esze, h tudja milyen országba megy és mik ott a szokások.. én tuti megnéztem volna!!! BÉNAAAAAAA
2015. január 02. 16:12
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Jó oké ha odament utána nézhetett volna a szabályoknak, de azt is el kell ismerni, hogy sok fura szabály van ott és azért ez nem olyan nagy dolog, mint Lady Gaga átlátszó ruhája, vagy Miley fotópózai.
2015. január 02. 16:27
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Ez egyáltalán nem nagy bűn, meglehet nem tudták hogy ott ilyet nem szabad, ott sok dolog van amit nem szabad, sőt ezt még én sem tudtam ami ide van írva.
2015. január 02. 16:28
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Idézet (Diuska12 @ 2015.01.02. 15:21)
XDDDDDD Szívás.... Hát ha hülye... ez ellen tem tehetünk semmit, legalább lehetett volna annyi esze, h tudja milyen országba megy és mik ott a szokások.. én tuti megnéztem volna!!! BÉNAAAAAAA
Ha Miley lett volna ott Dubaiban, nem csak a bokája látszott volna ki...Innentől kezdve gondolkodj el ki a hülye meg a béna. Lehet Miley utána nézett volna a szabályoknak de hogy nem tartotta volna be az biztos
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: