Selena Gomez megbotránkoztatta a dubaiakat
2015. január 01. 23:55
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Mindenki azon háborodik fel a legjobban, hogy Selenáék mit csináltak, oké, jogosan, de szerintem az elkeserítőbb, hogy a keleti kultúrákban mennyire semmibe veszik a nőket.
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2015. január 02. 00:07
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Kedvelem Selenát, de a tegnapi nap folyamán postolt Instagramon egy képet magáról pont ezzel a Hadid lánnyal, ami nem igazán nyerte el a tetszésemet, és itt még az első képpel nincs is gondom, de a második csoportkép kissé érdekesre sikerekedett... Szerintem egy templomban (és csadort viselve) egyszerűen nem illik ilyen nagy csoportképet készítenie néhány túlfizetett amerikai turistának. És a második képen is tisztán látszik, hogy az egyik lány (szerintem Selena) szándékosan tette ki a bokáját. Persze ez megint csak egy felfújt hír, ha bárki más (ergó nem híres ember) tette volna, senkinek semmi baja nem lenne az ég világon, max a templomban az őrök néztek volna csúnyán.
2015. január 02. 00:19
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nekem elegge szandekosnak tunik a bokakirakos kep..persze nem nagy dolog,ez is csak egy felfujt hir.
2015. január 02. 00:57
|
|
Selenator112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 232060 offline
|
most sokan azért szidjátok Selenát mert éppen nem tudott mindent az ottani vallásról? Ezért már egy elkényeztetett buta kis csaj? Ha ti elutaztok valahova. Bárhova. Minden egyes információt megnéztek előtte? És ne mondjátok hogy igen mert tudom hogy nem. Selena is csak egy ember Jézusom.. Ő miért ne hibázhatna soha? Miért kell mindenben a rosszat látni? Annyira szánalmas. Ja és még annyit fűznék hozzá hogy Selena egyik személyes jó barátja is Arab.. még csak azt sem lehet mondani hogy szándékosan csinálta.
2015. január 02. 01:34
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
Idézet (Selenator112 @ 2015.01.02. 00:57)
most sokan azért szidjátok Selenát mert éppen nem tudott mindent az ottani vallásról? Ezért már egy elkényeztetett buta kis csaj? Ha ti elutaztok valahova. Bárhova. Minden egyes információt megnéztek előtte? És ne mondjátok hogy igen mert tudom hogy nem. Selena is csak egy ember Jézusom.. Ő miért ne hibázhatna soha? Miért kell mindenben a rosszat látni? Annyira szánalmas. Ja és még annyit fűznék hozzá hogy Selena egyik személyes jó barátja is Arab.. még csak azt sem lehet mondani hogy szándékosan csinálta.
már nem azért de ha már az ember népviseletbe öltözik és úgy megy el egy szent helyre akkor azt is kelle tudja hogy mik a szokások egy templomban él hogy az a ruha miért is olyan hosszú különben is nála ez nem az első eset hogy vallási jelképeket használ vagy gyaláz és igen ha elutazok én be szoktam tartani a szokásokat
2015. január 02. 01:48
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Selenator112 @ 2015.01.02. 00:57)
most sokan azért szidjátok Selenát mert éppen nem tudott mindent az ottani vallásról?
Azért kényes a helyzet, mert nem először fürdött be vallási jelképekkel, kivívva ezzel vallási csoportok ellenszenvét. Utalnék ez alatt a hindukat sértő fellépésére, mely során a hinduizmus egyik spirituális jelképét, a bindit, úgy viselte, akár egy divatos kiegészítőt.
Persze, ember, hibázhat, de azért a lábadat kivillantani egy eleve a teljes test elfedésére hivatott lepelből - elég meggondolatlan és az adott vallásra nézve gyalázó cselekedet, főleg egy olyan országban, ahol a vallás ilyen rendkívül fontos szerepet tölt be, és aminek tanait a hívők ilyen komolyan veszik.
P.S.: Én nem hiszem, hogy ne látott volna helybéli nőt, és ne figyelhette volna meg, hogy mennyire eltakarják a testüket.
Ezt pedig ignorálni, figyelmen kívül hagyni, csak mert ő turista, tiszteletlen és jogosan sértő dolog.
Jolie_77
2015. január 02. 02:41
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Kis helyreigazítás: a cikkből totál tévesen azt lehet leszűrni, hogy Dubai egy ország, és azon belül található egy Abu Dhabi mecset. De nem, mert az országot Egyesült Arab Emíségeknek hívják, ami hét emíségből áll, azok egyikei Dubai (Dubaj) és Abu Dhabi (Abu-Dzabi), azonos nevű központokkal. Egyszóval Abu Dhabi város egyik nevezetessége a világ nyolcadik legnagyobb mecsete, a Zájed sejk-mecset, ahol Selenáék jártak.
Beyla
2015. január 02. 03:51
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Tiszteletbe kell tartani a szabályokat, főleg eg másik országban.. Ennyi...
2015. január 02. 07:56
Olyan helyre menjen bulizni ahol tisztába van azzal , hogy ott mit lehet és mit nem!Amugy szerintem nem nagyon érdekli, hogy megsèrtet egy kulturát..
2015. január 02. 08:36
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Hát sztem se tudta hogy mik a szabályok ott
2015. január 02. 09:57
Hát biztos nem tudtak hogy nem szabad selena nem olyan lany hogy tudja es megszegi
2015. január 02. 10:06
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Jó, biztos nem tudta...
2015. január 02. 10:08
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nem tudhatta.
2015. január 02. 10:11
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
ne mosolyogjon és ne nevessen? nemár.
2015. január 02. 10:20
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
elég szigorú szabályok szerint élnek
2015. január 02. 10:22
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
22 eves. Es ezt nem tudja? Egy felnott nonek ezt mar illene tudni. De egyetertek veletek. Nekem is szandekosnak tunik. Diala teljesen egyetertek veled!
2015. január 02. 10:43
Héj emberek. El sem hiszem ezeket a hozzászólásokat. Az Iszlám kúltúrát mindenkinek tiszteletben kell tartani. Én katolikus gimnáziumba jártam és a templomból is kizavarták azokat akik nevedgéltek és mosolyogtak, sőt még figyelmeztetést is kaptak. Szóval örüljön, hogy ennyivel megúszta.... A fiatalokon kívül mindenki szigorú szabályok szerint él. Nem mindenhol divat, hogy kint van minden testrészük. Sőt csak úgy megsúgom a keresztény kúltúrában is TILOS. Tehát nem ártana, ha Sellyke megpróbálna egy kicsit viselkedni és ezek után magába nézni egy kicsit. Más világ, más hely, amit tiszteletben kell tartani és el kell fogadni. Ha tetszik, hanem.
Jolie_77
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.