Selena Gomez megbotránkoztatta a dubaiakat
2015. január 01. 21:58
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Milyen érdekes hogy pont azokat csinálta/csinálták amiket " nem szabad"
2015. január 01. 21:58
Ha valaki már oda utazik, nem lenne evidens hogy utánanéz a szokásoknak?
Forrás: http://starity.hu/magazin/53981-selena-gomez-megbotrankoztatta-a-dubaiakat/#ixzz3Nbbr9cpw
Forrás: http://starity.hu/magazin/53981-selena-gomez-megbotrankoztatta-a-dubaiakat/#ixzz3Nbbr9cpw
2015. január 01. 21:59
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (botond96 @ 2015.01.01. 21:32)
az a szomorú hogy a kicsi Selenának nem ez az első esete
Ja igen, tényleg. A Come and get it videóklipjében hordott kő a homloka közepén (a pontos nevét nem tudom) sem nyerte el az indiaiak tetszését.
2015. január 01. 22:16
Pont az ellenkezőjét csinálták,mintsem amit szabad lehetett volna....
2015. január 01. 22:22
Ó anyám, hát ezek is nagy IQ-val rendelkeznek...itt nem csak Szeleníta volt nagyon ész, hanem a horda többi tagja is, de nem eleve tisztázni kéne velük a szabályokat?!
2015. január 01. 22:38
|
|
alice clarkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 204797 offline
|
Ha egy vallásos helyre mentek,legalább utánanézhettek volna a szokásoknak.....
2015. január 01. 22:53
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nem tudták, van ilyen, nem kell nekik esni. Túl szigorúan vesznek mindent az arab országokban. Ez most kellemetlen nekik, legközelebb jobb lenne felkészülni, de én ebből nem csinálnék ekkora csetepatét...
2015. január 01. 23:07
Mintha még mutogatná is. Ez egyébként a 2. ilyen "vallástörés" esete.
Nem tudom, Amerikában milyen az iskolai tanítás, de szerintem azért ott is tanulnak a vallásokról, szóval biztos, hogy hallotta már. (de az is lehet, hogy épp nem volt tiszta szilveszterkor)
Nem tudom, Amerikában milyen az iskolai tanítás, de szerintem azért ott is tanulnak a vallásokról, szóval biztos, hogy hallotta már. (de az is lehet, hogy épp nem volt tiszta szilveszterkor)
2015. január 01. 23:16
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Igaz, Dubai-ban még nem voltam, ám volt szerencsém egy hetet Jordániában tölteni. Voltunk városnézésen, kirándulásokon tök normális nadrágban, pólóban, amivel a helyieknek bajuk nem volt, csupán csak megnéztek minket, hogy nem csadorban mászkálunk. Ettől függetlenül egyikünknek sem jutott az eszébe az, hogy menjünk már be egy mecsetbe csak úgy brahiból. Gondolom, azért, mert én is és a családom is tisztában van a muszlim vallás szokásaival. Gratulálok szalonka hatalmas intelligencia hányadosához. Megint hozta a szokott színvonalat...
2015. január 01. 23:17
Általában a mecsetekben, templomokban nem nézik jó szemmel ha össze vissza röhögcsélnek az épületben, megzavarva az ott tartózkodó hívőket.
2015. január 01. 23:27
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Tanult biztos a helyzetbôl !
2015. január 01. 23:39
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Biztos vagyok benne, hogy tudtak mi ott a szabaly vagy a vallas, es kb le se sz*rtak. Most kijott Selenabol is, hogy o sztar es neki mindent szabad...
Valszeg sok ember csak nevet ezen meg de hulye vallas, de azoknak ott ez teljesen komoly.
Valszeg sok ember csak nevet ezen meg de hulye vallas, de azoknak ott ez teljesen komoly.
2015. január 01. 23:39
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (meyah_ @ 2015.01.01. 21:26)
Ha valaki már oda utazik, nem lenne evidens hogy utánanéz a szokásoknak?
Szerintem ez az olyan Selena-szintű sztárok esetében nem így működik, hanem ők úgy gondolják, hogy mások igazodjanak hozzájuk.
Áh, és végre már kiderült, mi ez a hatalmas happening a Zájed sejk-mecsetnél, el nem tudtam képzelni, mit keres ott Gigi Hadid és kis kompániája.
Irigylem őket, mert gyönyörű helyeket csodálhattak meg, másrészt viszont, egy országban, ahol a vallás ilyen fontos szerepet tölt be, és ahol a helyiek ennyire szigorúan veszik a hitüket, szerintem pofátlanság ezt művelni. Pózolós csapatfotó, magamutogatás?
Az a baj, hogy a csador (vagy esetükben az a fekete lepel) is csak azért van rajtuk, hogy pózoljanak egy jót, próbálnak menőzni a követőik, a világ előtt, közben pedig fel sem tudják fogni, hogy a hívőknek mit jelent ezt viselni. Hogy míg Kendall és kis barátai a veséjüket is kiteszik, addig ezt az ott élő nőknek a 40 fokban is hordaniuk kell.
De nyilván nem lettek megfelelően oktatva, és ez bennük fel sem merül. Selena meg se lep, aki olyan sötét, és földrajzból nulla, hogy Indiát Európában helyezi el, attól nem kell sokat várni.
P.S. Az meg egy dolog, hogy ők nyugatiak, és más kultúrán belül, más eszmék szerint nőttek fel, de ha elutaznak egy idegen országba, ami ráadásul ilyen távol esik az otthonuktól, az a minimum, hogy ők alkalmazkodnak a helyi eszmékhez, a helyi emberek szokásaihoz.
2015. január 01. 23:42
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Most már tudni fogja,hogy máskor hogyan kell eljönni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: