Egy ingatlanos oldal Biebert hirdette ki a legrosszabb szomszédnak. A listán továbbá Kim Kardashian és Taylor Swift is helyet kapott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber 2014 legrosszabb sztárszomszédja
2015. január 01. 18:56
Hát biztos én se örülnék, ha napi szinten szétrobbanna a környék a zenétől
2015. január 01. 18:58
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Na jó, nem igazán tudom, hogy Taylor neve miért is került fel erre a listára, de minden esetre furcsa
2015. január 01. 19:04
Én erre most nem tudom mit írjak.
Ez nem volt meglepetés, főleg az, hogy Justin áll az első helyen, hiszen fiatal. A fiatalok pedig szeretnek bulizni, élvezni az életet, akárcsak ő. Szóval, inkább no comment-ezek, mert a saját, szerény véleményem alapján, a cikknek nincs sok értelme.
2015. január 01. 19:05
Taylor neve szerintem amiatt kerülhetett fel, hogy folyamatosan paparazzók tanyáznak a ház előtt, és ez egy idő után baromi idegesítő lehet a többi ember számára.
2015. január 01. 19:08
Fionah! Eggyetértek. Hiszen Justin fiatal és köztudottan imád bulizni. Viszont azért egy kicsit megpróbálhatna viselkedni...
De nem baj! Mi így szeretjük! 4ever belieber!
De nem baj! Mi így szeretjük! 4ever belieber!
2015. január 01. 19:11
Egyszer azért megnézném, hogy milyen ott a buli vagyis hogy tényleg ennyire hangos, zavaró...
2015. január 01. 19:11
Nem csodálom, hogy elnyerte e nemes címet, hisz én sem laknék szívesen a közelébe. Kim&Kanye páros sem lep meg, ahogy Cyrus kisasszony sem. Taylor és Gwyneth neve nem tudom miért merült fel, de valószínűleg tényleg a paparazzik miatt kerültek a listára.
2015. január 01. 19:17
Nem csodálkoztam...viszont azon meglepődtem,hogy Taylor is felkerült erre a listára. O.O
2015. január 01. 19:36
nem csoda
ha nekem bieber lenne a szomszédom, elköltöznék.
2015. január 01. 19:37
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
hát ezen nem is csodálkozom... de taylor??????
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: