Cikkünkben az év legjobban várt, legtöbb nézőszámot hozó és így legnagyobb bevételt elérő filmjeit mutatjuk be.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme, 2014 legsikeresebb mozifilmjei!
2014. december 31. 22:24
|
|
mili..summerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 199538 offline
|
2014. december 31. 22:27
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
a kiválasztott első része nekem csalódás volt, szerintem már.már unalmas... a beavatott tetszett, a címlap képénél is a poszterét kerestem, az útvesztő is klasz, de főleg dylan miatt néztem meg, az így neveld a srákányodat is kedvenc meg a lucy is
2014. december 31. 22:32
Éhezők viadala *o*
Madagaszkár pingvinjei örök kedvenc♥♥
Madagaszkár pingvinjei örök kedvenc♥♥
2014. december 31. 22:34
Csajok bosszúja
Madagaszkár pingvinjei
*.*
Megunhatatlanok! ♥
Madagaszkár pingvinjei
*.*
Megunhatatlanok! ♥
2014. december 31. 22:38
Hobbit.
Igazából nekem a listáról ez a kedvencem, de nem volt rossz a Majmok bolygója - forradalom sem és a Demóna is nagyon tetszett.
2014. december 31. 22:38
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Számomra Az öt sereg csatája 2014 legjobb filmje!
A sírás jön rám, ha belegondolok, hogy ennyi volt.
A kiválasztott nekem se tetszett annyira, néha unalmas volt, de lehet csak azért, mert már olvastam a könyvet. A Noét elkezdtem nézni egy-két hete, de kb. 20 percnél kikapcsoltam, nem kötött le, pedig szeretem az olyan tipusú filmeket, lehet máskor kap egy 2. esélyt.
A 300-t imádom, már nagyon vártam a folytatást, ár csak Lena miatt is.
Az útvesztő is nagyon tetszett, a szereplőgárda is szuper volt.
A kiválasztott nekem se tetszett annyira, néha unalmas volt, de lehet csak azért, mert már olvastam a könyvet. A Noét elkezdtem nézni egy-két hete, de kb. 20 percnél kikapcsoltam, nem kötött le, pedig szeretem az olyan tipusú filmeket, lehet máskor kap egy 2. esélyt.
2014. december 31. 22:39
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Most döbbentem rá, hogy tök sokszor voltam idén moziban, így a lista számos tagját is megnéztem. Az Így neveld a sárkányodat nagyon tetszett, megérdemli az első helyet.
2014. december 31. 22:41
Hobbit az öt sereg csatája
2015 Elrabolva 3 , Kiválasztott 2 , Tökèletes hang 2
már nagyon várom
2014. december 31. 22:45
Meglepődtem a magyar listán, meg a kettő közti különbségeken. Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy a magyarok miért mások (nem rossz értelemben).
A beavatottnak örülök leginkább, a címképnél kerestem is, ahogy az Útvesztőt és Transzformerset is.
A beavatottnak örülök leginkább, a címképnél kerestem is, ahogy az Útvesztőt és Transzformerset is.
2014. december 31. 22:46
|
|
Cecilia1006visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 191277 offline
|
Demóna, Kamuzsaruk
és a Kavarás, ami nekem jobban tetszett mint a Csajok bosszúja..
2014. december 31. 22:47
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Nem tudom, mit vannak úgy hasraesve az Így neveld a sárkányodat 2-től... Igaz, németül láttam a moziban, de attól még elég klisés volt az egész, közel nem olyan aranyos, mint az első része... nem lett egy nagy attrakció, az biztos...
2014. december 31. 22:48
Sokkal vitatkoznék, de a Mr. Peabody és Sherman kalandjai c. mese... Az aztán nagyon ott van! Számomra az a mese volt a legsikeresebb!
2014. december 31. 23:09
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Nálam az Amerika Kapitány: A tél katonája az első. Azzal viszont piszkosul nem értek egyet, h a Transformers és a Galaxis őrzői ilyen jó helyen vannak. A Transformers úgy ahogy van egy nagy rakás szar, a Galaxis őrzői sem lett annyira jó, h kiérdemeljen egy ilyen helyett.
2014. december 31. 23:34
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
A Hobbit mindig is a szívem csücske lesz, hiába éreztem az utolsó részt igen gyengusnak, a többiről pedig nem igazán tudok nyilatkozni.
Viszont A kiválasztott helyezése meglep.
Viszont A kiválasztott helyezése meglep.
2014. december 31. 23:36
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Sarah96 @ 2014.12.31. 23:09)
Nálam az Amerika Kapitány: A tél katonája az első. Azzal viszont piszkosul nem értek egyet, h a Transformers és a Galaxis őrzői ilyen jó helyen vannak. A Transformers úgy ahogy van egy nagy rakás szar, a Galaxis őrzői sem lett annyira jó, h kiérdemeljen egy ilyen helyett.
Egy ilyen lista nem is arról szól, hogy melyik jó film és melyik nem. Attól mert sokan nézték meg, majd keserű szájízzel jöttek ki a moziból, még bejött a bevétel.
3 értelmes film nincs a felsoroltask között amire 10 év után is emlékezni lehetne. Nem szólva a sok fantasy, marvel és egyéb scifi baromságokról. Ezek 95%ban csak a látvány miatt készülnek el. Ezeknél sokkal jobb, értelmesebb és maradandóbb filmek is készültek.
A Grand Budapest Hotel
Minden odavan
12 év rabszolgaság
A nő
Sráckor
A túlélő
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: