Madonna valójában nem utálja Lady Gagát
2015. január 01. 19:27
Én sem értem miért kell szítani a tüzet. Ahol semmi baj nincs ne kreáljunk újabbat.
2015. január 02. 13:56
|
|
Miss Darkbloomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 238313 offline
|
Rokonok, ne is utálják egymástt, mert azzal semmire nem mennek...
2015. január 02. 14:04
Már itt volt az ideje, hogy ez a kérdés tisztázva legyen.
2015. május 23. 18:43
|
|
Henyvi80új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 220009 offline
|
Madonna soha nem mondta,hogy útálja lady gagát. Hisz neki nem vetélytárs,mert lady gaga mindenkit csak útánozni túd.Véglis az összes énekes pl;Madonna,Michael Jackson. stílúsából van összerakva.Pár év múlva nem lesz más csak egy énekes a sok közül.Persze aki szereti az szeresse lady gagát.Nekem Madonna the best.És nem kötelező útálniuk egymást csak azért mert a rajongók,újságok ezt akarják látni az egészben.Lady Gaga személyével nincs bajom bár nem ismerem, nekem csak van, a stílúshiányával a folytonos útánzásaival van nekem gondom pl;Madonna Express Yourselfe és Lady Gaga Born This Way-e eléggé hasonló,a dallama,üteme és az edész.Amúgy Madonna maga írja dalszövegeit és csak ritkán más.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: