Starity

Nicki Minaj: „Megváltoztatta az életemet az abortusz”

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. január 01. 16:45 #61
peaceandlove
peaceandlove
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1625
Csatolások: 0
Azonosító: 233941
te jó ég ohmy.gif na ezt nem néztem volna ki belőle,hogy ilyenen átesett volna...amúgy meg abortuszról meg van a véleményem...
2015. január 01. 16:54 #62
lilla771
lilla771

StátuszCselekedj!! Éld az életed!! :)
Hozzászólás: 637
Csatolások: 22
Azonosító: 135144
Nincsenek arra szavak ha valaki megöli a gyermekét. Megértem, tinédzserként nehéz lett volna, de ha már volt annyi esze, hogy megcsinálta akkor már nevelje is fel, vagy adja nevelőszülőkhöz. Igen, a csillogáshoz, seggrázáshoz, szilikonhoz nagyon is ért. Gratula.
2015. január 01. 17:18 #63
- törölt felhasználó -    
Szegény Nicki sad.gif
2015. január 01. 18:16 #64
Rika2014
Rika2014
visszatérő vendég
Hozzászólás: 194
Azonosító: 220276
szegény nicki sad.gif
2015. január 01. 18:24 #65
anci2001
anci2001

StátuszNe bízz senkeben, csakis magadban...
Hozzászólás: 1648
Azonosító: 164487
Hát, én tuti nem vetettem volna el. Inkább örökbe adtam volna. Azért mégis csak "megölte" a gyerekét. Ha nem akarja, inkább adja örökbe. Amúgy nem kell ahhoz kurváskodni, hogy szexis legyen valaki. Egy jó ruhával, egy stílusos megjelenéssel is lehet valaki szexi. Nem kell ezekhez folyamodni!!!
2015. január 01. 18:27 #66
- törölt felhasználó -    
Szegényt nagyon sajnálom, nagyon nehéz döntés, biztosan nagyon nehéz volt számára. sad.gif
2015. január 01. 18:30 #67
evelintomo17218
evelintomo17218
új tag

StátuszNutellát kívánok
Hozzászólás: 2
Azonosító: 236150
Durva. Szegény Nicki. sad.gif
2015. január 01. 18:54 #68
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Idézet (CukiKata @ 2015.01.01. 15:35)
jajj ezek olyan rossz elmenyek..de akkor miert nm vedekeztek  XD

gratulálok a gyerekes viselkedésedhez. Remélem, hogy legalább 6 éves elmultál.
2015. január 01. 19:23 #69
- törölt felhasználó -    
Ezt nem is tudtam róla. De nem értem miért van így meglepődve azon hogy az emberek mit mondanak rá. Csak rá kell nézni erre a címlapra ((is)).
2015. január 01. 19:32 #70
Dorcy1999
Dorcy1999
But still, like dust, I'll rise.

StátuszI know my value
Hozzászólás: 1686
Csatolások: 7
Azonosító: 216577
Durva, és sajnálatos dolog, de ettől függetlenül még nem lett nekem szimpatikusabb... Valahogy nem tudok együtt érezni vele.
2015. január 01. 19:34 #71
Rocket
Rocket
Hozzászólás: 644
Azonosító: 223869
Nem tartozik a kedvenceim közé, az biztos, de szomorú erről olvasni. Biztos nehéz lehetett neki, és ez tényleg végigkíséri az életét. sad.gif
2015. január 01. 20:43 #72
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
Hozzászólás: 926
Csatolások: 4
Azonosító: 226218
Idézet (AFCfan @ 2015.01.01. 13:34)
Jó ég, lányok, legalább ti ne mondanátok ilyet! Nem érdekel ez az egész nő, meg amit csinál, ez le is süt, igen, lehet az ő hibája (is) volt... nem, nem kell sajnálni, de akkor legalább ne jönnétek ide (nyugodtan elő csak az olyan fennkölt dolgokkal, mint szólásszabadság 110.gif ) olyan szájízzel, hogy megérdemelte, mert így viselkedik. A legutolsó rablógyilkos is ember, tévedhet és cselekedhet rosszat, de attól még nem lesz kevesebb... Különben is, jobb lett volna, ha megszüli, és munkát sem talál volna (mert biztos, hogy így a mostani karrierjének is annyi lenne), és felnevelné a gyereket a legnagyobb nyomorban? Akármennyire is nem ellenzem az abortuszt bizonyos esetekben, de ha legalább egy picit belegondolnátok, milyen lehet elveszíteni egy bennetek növekvő apró életet, magatokból egy darabot... Vegyétek már észre, hogy őt is a média tette ilyenné, lehet akármilyen normális nő, ha erre van igénye az embereknek (márpedig erre van)... Ki tudja, lehet a ti kedvenc énekesnőtök került hasonló helyzetbe, csak nem számolt be róla az imidzsét védve 110.gif
Pedig megfogadtam, hogy nem szólok bele...

Annak ellenére, hogy nem szívlelem különösebben Nickit, teljesen egyetértek veled, ez egy normális, higgadt és elfogulatlan véleménynek hangzott. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: AFCfan
2015. január 01. 23:51 #73
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Elhiszem, hogy nagyon nehez lehetett neki. En mar 19 eves vagyok es meg most is halalra ijednek, ha ez megtortenne :/
De nagyon nehez dotneni, hogy abortusz amivel olsz es meg magadban is kart csinalhatsz, vagy megtartsd es masok furan nezzenek rad ilyen fiatalon, hogy van gyereked. Es persze ennyi idosen nem sokat tudnal tenni erte szeretet adason kivul.
2015. január 02. 00:06 #74
- törölt felhasználó -    
Nyilván már mindenki átesett minimum egy abortuszon így felvilágosult ebben a témában és megint mindenki okos és empatikus clapping.gif néhány embert szívből sajnálok itt biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, AFCfan
2015. január 02. 00:17 #75
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Iszonyatosan erősnek kell lennie egy nőnek ahhoz, hogy egy ilyen döntést meghozzon. Képzeld el, hogy benned van egy csöppség, aki lehetne valaki, de egyszerűen nem alkalmas az időpont, hogy gyermeket szüljél, ám a döntést meg kell hozni. Ilyenben még sosem volt részem hála a jó Istennek, ám az biztos, hogy fájna. Egy ilyen dolog minden nőt megváltoztat és mély nyomot hagy örök életre. Nem gondolom úgy, hogy emiatt el kellene ítélni őt. Hiába is 21.-dik század, még mindig az egyik legvitatottabb etikai kérdés napjainkban a művi vetélés. Én annyi olyan gyereket láttam már munkám során, akiket bántalmaztak, nem akartak a szülők vagy pl. csak a családi pótlék miatt vállaltak be, de az, hogy szeretetet adjanak, neveljék, foglalkozzanak vele, az már totál luxusnak minősül. Csúnya dolog ilyet mondani, de néha ezeknek az elhanyagolt, szeretetéhes, majdhogynem éhező (nem is egy ilyet láttam csecsemő belgyógyászaton!) gyerekeknek jobb lett volna, ha meg sem születnek, annyira rossz az életük és a körülmény, amiben tulajdonképpen élnek. Akkor ott vannak azok az esetek, amikor a szívtelen "anyák" kukába, kandallóba, mikróba, mosógépbe és egyéb ilyen helyre rakják a gyerekeiket, mert még arra sem képes az ilyen némber, hogy betegye egy kihelyezett inkubátorba! mad.gif Igen is, ha nem kell a gyerek az anyának, akkor menjen el abortuszra, minthogy megkeserítse az életét vagy megölje, mert időközben rájött, hogy neki mégsem kell. Korrekt döntés volt a részéről, attól függetlenül, hogy egyébként nem vagyok túlzottan oda érte.
1 felhasználónak tetszik: AFCfan
2015. január 02. 10:42 #76
- törölt felhasználó -    
Idézet (zombeeStar @ 2015.01.02. 00:06)
Nyilván már mindenki átesett minimum egy abortuszon így felvilágosult ebben a témában és megint mindenki okos és empatikus  clapping.gif  néhány embert szívből sajnálok itt biggrin.gif

Csak azért, mert nem esett át itt senki abortuszon, attól még igenis sajnálhatják Minajt. Hiszen ahogyan mesélt erről, már abból ki lehet következtetni, hogy szörnyű dolgokon ment keresztül. Így aztán akiben van egy kis empátia, az legalább nem ír olyanokat, hogy igenis megérdemli, hogy szenvedjen. rolleyes.gif
2015. január 02. 12:37 #77
rekuci13
rekuci13
új tag

Státusz~Vágtázni vágyok réteken,mert a lovaglás az életem! ♥
Hozzászólás: 27
Azonosító: 237853
biztos rossz volt neki!..nagyon sajnálom
2015. január 02. 13:31 #78
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wino @ 2015.01.02. 10:42)
Csak azért, mert nem esett át itt senki abortuszon, attól még igenis sajnálhatják Minajt. Hiszen ahogyan mesélt erről, már abból ki lehet következtetni, hogy szörnyű dolgokon ment keresztül. Így aztán akiben van egy kis empátia, az legalább nem ír olyanokat, hogy igenis megérdemli, hogy szenvedjen. rolleyes.gif

te most akkor nem értetted meg amit írtam rolleyes.gif nembaj nem jár a keksz biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2015. január 02. 13:38 #79
- törölt felhasználó -    
Idézet (zombeeStar @ 2015.01.02. 13:31)
te most akkor nem értetted meg amit írtam rolleyes.gif nembaj nem jár a keksz biggrin.gif

Akkor elmagyarázhatnád, hogy mégis hogyan értetted, amit írtál, mert akkor ezek szerint félreértettem. Kekszet pedig amúgy sem kértem volna, éppen franciakrémest eszek. tongue.gif
2015. január 02. 13:48 #80
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wino @ 2015.01.02. 13:38)
Akkor elmagyarázhatnád, hogy mégis hogyan értetted, amit írtál, mert akkor ezek szerint félreértettem. Kekszet pedig amúgy sem kértem volna, éppen franciakrémest eszek. tongue.gif

pedig oreosat akartam felajánlani biggrin.gif egyébként éppen úgy értettem, hogy a pofátlanság legteteje más érzelmei vagy döntései felett ítélkezni amikor a legtöbb embernek itt fogalma sincs milyen érzés egy ilyen dolgot átélni. Az abortusz megosztja a közvéleményt mert mindenki úgy hiszi, hogy egy ember életről van szó, holott kapásból két ember életéről kell döntenie a szóban forgó nőnek. Ez nem jó vagy rossz döntés ez egy szükséges választás amit fiatalon megtenni lehet talán a legpokolibb. Szívből remélem aki elítéli emiatt Minajt annak ez lesz idén a legnagyobb problémája. (Egyébként megértem azokat az érveket is amik szerint az ő hibája nyilván az ő hibája is, de akkor se törjön senki felette pálcát amíg nem élt át hasonlót)
2 felhasználónak tetszik: AFCfan, Beyla
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok