Nicki Minaj: „Megváltoztatta az életemet az abortusz”
2015. január 01. 16:45
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
te jó ég
na ezt nem néztem volna ki belőle,hogy ilyenen átesett volna...amúgy meg abortuszról meg van a véleményem...
2015. január 01. 16:54
|
|
lilla771 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 637 Csatolások: 22 Azonosító: 135144 offline
|
Nincsenek arra szavak ha valaki megöli a gyermekét. Megértem, tinédzserként nehéz lett volna, de ha már volt annyi esze, hogy megcsinálta akkor már nevelje is fel, vagy adja nevelőszülőkhöz. Igen, a csillogáshoz, seggrázáshoz, szilikonhoz nagyon is ért. Gratula.
2015. január 01. 18:24
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Hát, én tuti nem vetettem volna el. Inkább örökbe adtam volna. Azért mégis csak "megölte" a gyerekét. Ha nem akarja, inkább adja örökbe. Amúgy nem kell ahhoz kurváskodni, hogy szexis legyen valaki. Egy jó ruhával, egy stílusos megjelenéssel is lehet valaki szexi. Nem kell ezekhez folyamodni!!!
2015. január 01. 18:27
Szegényt nagyon sajnálom, nagyon nehéz döntés, biztosan nagyon nehéz volt számára.
2015. január 01. 18:30
|
|
evelintomo17218új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 236150 offline
|
Durva. Szegény Nicki.
2015. január 01. 18:54
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Idézet (CukiKata @ 2015.01.01. 15:35)
jajj ezek olyan rossz elmenyek..de akkor miert nm vedekeztek XD
gratulálok a gyerekes viselkedésedhez. Remélem, hogy legalább 6 éves elmultál.
2015. január 01. 19:23
Ezt nem is tudtam róla. De nem értem miért van így meglepődve azon hogy az emberek mit mondanak rá. Csak rá kell nézni erre a címlapra ((is)).
2015. január 01. 20:43
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Idézet (AFCfan @ 2015.01.01. 13:34)
Jó ég, lányok, legalább ti ne mondanátok ilyet! Nem érdekel ez az egész nő, meg amit csinál, ez le is süt, igen, lehet az ő hibája (is) volt... nem, nem kell sajnálni, de akkor legalább ne jönnétek ide (nyugodtan elő csak az olyan fennkölt dolgokkal, mint szólásszabadság
) olyan szájízzel, hogy megérdemelte, mert így viselkedik. A legutolsó rablógyilkos is ember, tévedhet és cselekedhet rosszat, de attól még nem lesz kevesebb... Különben is, jobb lett volna, ha megszüli, és munkát sem talál volna (mert biztos, hogy így a mostani karrierjének is annyi lenne), és felnevelné a gyereket a legnagyobb nyomorban? Akármennyire is nem ellenzem az abortuszt bizonyos esetekben, de ha legalább egy picit belegondolnátok, milyen lehet elveszíteni egy bennetek növekvő apró életet, magatokból egy darabot... Vegyétek már észre, hogy őt is a média tette ilyenné, lehet akármilyen normális nő, ha erre van igénye az embereknek (márpedig erre van)... Ki tudja, lehet a ti kedvenc énekesnőtök került hasonló helyzetbe, csak nem számolt be róla az imidzsét védve
Pedig megfogadtam, hogy nem szólok bele...
Pedig megfogadtam, hogy nem szólok bele...
Annak ellenére, hogy nem szívlelem különösebben Nickit, teljesen egyetértek veled, ez egy normális, higgadt és elfogulatlan véleménynek hangzott.
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2015. január 01. 23:51
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Elhiszem, hogy nagyon nehez lehetett neki. En mar 19 eves vagyok es meg most is halalra ijednek, ha ez megtortenne :/
De nagyon nehez dotneni, hogy abortusz amivel olsz es meg magadban is kart csinalhatsz, vagy megtartsd es masok furan nezzenek rad ilyen fiatalon, hogy van gyereked. Es persze ennyi idosen nem sokat tudnal tenni erte szeretet adason kivul.
De nagyon nehez dotneni, hogy abortusz amivel olsz es meg magadban is kart csinalhatsz, vagy megtartsd es masok furan nezzenek rad ilyen fiatalon, hogy van gyereked. Es persze ennyi idosen nem sokat tudnal tenni erte szeretet adason kivul.
2015. január 02. 00:17
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Iszonyatosan erősnek kell lennie egy nőnek ahhoz, hogy egy ilyen döntést meghozzon. Képzeld el, hogy benned van egy csöppség, aki lehetne valaki, de egyszerűen nem alkalmas az időpont, hogy gyermeket szüljél, ám a döntést meg kell hozni. Ilyenben még sosem volt részem hála a jó Istennek, ám az biztos, hogy fájna. Egy ilyen dolog minden nőt megváltoztat és mély nyomot hagy örök életre. Nem gondolom úgy, hogy emiatt el kellene ítélni őt. Hiába is 21.-dik század, még mindig az egyik legvitatottabb etikai kérdés napjainkban a művi vetélés. Én annyi olyan gyereket láttam már munkám során, akiket bántalmaztak, nem akartak a szülők vagy pl. csak a családi pótlék miatt vállaltak be, de az, hogy szeretetet adjanak, neveljék, foglalkozzanak vele, az már totál luxusnak minősül. Csúnya dolog ilyet mondani, de néha ezeknek az elhanyagolt, szeretetéhes, majdhogynem éhező (nem is egy ilyet láttam csecsemő belgyógyászaton!) gyerekeknek jobb lett volna, ha meg sem születnek, annyira rossz az életük és a körülmény, amiben tulajdonképpen élnek. Akkor ott vannak azok az esetek, amikor a szívtelen "anyák" kukába, kandallóba, mikróba, mosógépbe és egyéb ilyen helyre rakják a gyerekeiket, mert még arra sem képes az ilyen némber, hogy betegye egy kihelyezett inkubátorba!
Igen is, ha nem kell a gyerek az anyának, akkor menjen el abortuszra, minthogy megkeserítse az életét vagy megölje, mert időközben rájött, hogy neki mégsem kell. Korrekt döntés volt a részéről, attól függetlenül, hogy egyébként nem vagyok túlzottan oda érte.
AFCfan
2015. január 02. 10:42
Idézet (zombeeStar @ 2015.01.02. 00:06)
Nyilván már mindenki átesett minimum egy abortuszon így felvilágosult ebben a témában és megint mindenki okos és empatikus
néhány embert szívből sajnálok itt 
Csak azért, mert nem esett át itt senki abortuszon, attól még igenis sajnálhatják Minajt. Hiszen ahogyan mesélt erről, már abból ki lehet következtetni, hogy szörnyű dolgokon ment keresztül. Így aztán akiben van egy kis empátia, az legalább nem ír olyanokat, hogy igenis megérdemli, hogy szenvedjen.
2015. január 02. 13:31
Idézet (Wino @ 2015.01.02. 10:42)
Csak azért, mert nem esett át itt senki abortuszon, attól még igenis sajnálhatják Minajt. Hiszen ahogyan mesélt erről, már abból ki lehet következtetni, hogy szörnyű dolgokon ment keresztül. Így aztán akiben van egy kis empátia, az legalább nem ír olyanokat, hogy igenis megérdemli, hogy szenvedjen. 
te most akkor nem értetted meg amit írtam
Beyla
2015. január 02. 13:38
Idézet (zombeeStar @ 2015.01.02. 13:31)
te most akkor nem értetted meg amit írtam
nembaj nem jár a keksz 
Akkor elmagyarázhatnád, hogy mégis hogyan értetted, amit írtál, mert akkor ezek szerint félreértettem. Kekszet pedig amúgy sem kértem volna, éppen franciakrémest eszek.
2015. január 02. 13:48
Idézet (Wino @ 2015.01.02. 13:38)
Akkor elmagyarázhatnád, hogy mégis hogyan értetted, amit írtál, mert akkor ezek szerint félreértettem. Kekszet pedig amúgy sem kértem volna, éppen franciakrémest eszek. 
pedig oreosat akartam felajánlani
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.