Nicki Minaj: „Megváltoztatta az életemet az abortusz”
2014. december 31. 18:07
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Ez szomorú...
2014. december 31. 18:17
Nagy segged van? Rázd! Kit érdekel? ...Szakadok. :'D
2014. december 31. 18:18
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nahát, ezt nem is tudtam! Sajnálatos, bizonyára egy jókora törés ez az ő életében, de hátha képes lesz egy gyerkőc majd betölteni ezt az űrt.
A fenékrázással viszont nem értek egyet. Segítsen önbizalmat szerezni a "nagy seggű" lányoknak, de ne arra biztassa őket, hogy tegyék is ki, és ha előnytelenül néz ki, mutogassák. Akkor csak magukat nevettetik ki, sajnos.
A fenékrázással viszont nem értek egyet. Segítsen önbizalmat szerezni a "nagy seggű" lányoknak, de ne arra biztassa őket, hogy tegyék is ki, és ha előnytelenül néz ki, mutogassák. Akkor csak magukat nevettetik ki, sajnos.
2014. december 31. 18:19
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Hát, ez érthető. Lesüt róla, hogy ilyen nő. De jó rapper, az egyszer biztos.
2014. december 31. 18:20
jobban is vigyázhatott volna de hát fiatal volt,ezért nem sajnálom
2014. december 31. 18:29
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Bár mondanám, hogy magára vessen, minek feküdt le fiatalon egy nála jóval idősebb pasival, mégsem mondom. Mert sajnálom ami történt, egy gyerek életéről lemondani bármilyen életkorban tragédia, nemhogy fiatalon mekkora törést okoz.
De majd egyszer biztos neki is lesz gyereke, gyerekei, és az majd segít rajta valamennyit. Csak addigra hagyjon fel a fenékrázással. Azzal a részével már nem tudok egyetérteni... De szerintem túl azon, amit a klipekben szokott mutatni és a dalokban énekelni, rappelni... azokon túl szerintem nem rossz ember.
2014. december 31. 18:40
|
|
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline
|
Egy életre megtanulta és azért ehhez kell... lélek, hogy beszélni is tudjon erről. Egy élőlény életét elvenni borzalmas dolog, nem csodálom, amiért bűntudata van.
2014. december 31. 18:52
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Valahogy nem tudom sajnálni...miért nem akkor volt esze? Gondolom védekezés nélkül történt, így megérdemelte. (és a pasijának is külön gratulálok)
2014. december 31. 19:08
Lehet,hogy a zenéi és a klippei nem jönnek be sőt utálom őket de attól még sajnálom őt!Igen,egy ember életét elvenni tényleg szörnyű lehet...megértem.Talán ha majd egyszer lesznek gyerekei majd az segít rajta!
A másik,hogy szerintem ha eltekintünk a zenéitől és a klippeitől,attól még jó ember,szerintem!
A másik,hogy szerintem ha eltekintünk a zenéitől és a klippeitől,attól még jó ember,szerintem!
2014. december 31. 19:42
Nekem se Nicki-vel sem a zenéjével nincs semmi bajom. Sőt! A legtöbbet bírom is. És sajnálom, hogy ez történt vele. Egyetértek Vámpírlány01-el. Tényleg szörnyű lehet gyakorlatilag ,,megölni'' a saját gyerekét.
2014. december 31. 19:54
|
|
bbl589visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 372 Csatolások: 9 Azonosító: 197009 offline
|
Most sajnálnunk kéne mert 16 évesen nem tudta megállni, majd ennek következtében meg kellett ölnie a még meg sem született gyerekét? Szegényke...
1 felhasználónak tetszik:
lpmaskmancick
2014. december 31. 19:59
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
és hát ennek következtében, ha ennyire félt, beijedt az "elsőtől" és rossz emlék marad minek k*rváskodik? .___.
2014. december 31. 20:46
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
a szám nem rossz
2014. december 31. 22:12
Elég vegyes érzelmeket váltott ki belőlem Nicki interjúja. Mármint sajnálni vagy ilyesmi eszembe se jut, mert egy abortuszig el kell jutni és hát részletezném mi a kezdő lépés...ezen felül nekem soha nem lenne szívem megülni egy kisbabát , minden élet fontos és szerintem elég nehéz dönteni valaki más sorsáról. Ha pedig Nicki ki akarja vagy ki akarná fejezni azt ,hogy egy nagy s*ggű nő is lehet tanult szerintem kicsit más életmódot kellene választania, azért semmi köze az Anacondának a diplomához
2015. január 01. 00:30
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Na ez komoly hír.
2015. január 01. 00:56
|
|
Baekheeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 236757 offline
|
Sajnálom Őt, de ezzel a fenékrázós dologgal nem értek egyet.Ezzel nem önbizalmat növel, inkább rombolja azt.Hiszen olyan elfuserált világban élünk, hogy ha egy kövér nő kiállna mutogatni hátsóját, nem tisztelnék , kiröhögnék.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.