Hatalmasat esett Justin Bieber - videó
2014. december 30. 17:04
Szerintem nem kellett volna ekkora világszenzációnak felfogni ezt a dolgot. Sokakkal megesik az ilyen, szinte bárkivel még profi gördeszkásokkal is.
Az hogy mások meg azt mondják "megérdemli" komolyan..nem vagyok Bieber sőt kifejezetten utálom, de akkor sem kívánnék neki rosszat vagy nevetnék ilyeneken. Ez veszélyes dolog. El is törhetett volna valamije, most szerencséje volt.
Az hogy mások meg azt mondják "megérdemli" komolyan..nem vagyok Bieber sőt kifejezetten utálom, de akkor sem kívánnék neki rosszat vagy nevetnék ilyeneken. Ez veszélyes dolog. El is törhetett volna valamije, most szerencséje volt.
2014. december 30. 17:05
De ez a haj valóban szörnyű, azt hittem csak átmeneti dolog lesz de úgy látszik komolyan gondolta..x3
2014. december 30. 17:35
NA ÁLLJUNK MEG EGY SZÓRA. Már elnézést de a gördeszkázáshoz pont a bőfazonú melegítőnadrág és laza póló dukál. De Justin Bieber-en egyáltalán nem ez volt. Meg is mondom miért. Az nem menne a gondosan kidolgozott imázsához, ha a gördeszka mellé nem szvegjoló farmert vett volna. Nincs azzal semmi baj, ha deszkázni szeretne, nade akkor könyörgöm, ne az számítson, hogy néz ki. Egyébként egy normális ugratást sem tudsz megcsinálni farmerben, ugyanis az a legalapabb, hogy miután lepattintod a lapot, a lábéleddel húzni kell, amíg egyenesbe nem rakod a deszkát a levegőben. Ha ezt farmerban csinálod, akkor az az első, hogy a két lábad között elszakad. Justin Bieber vagy pózerkedni akart, vagy nem igazán ért ahhoz amit csinál, de én inkább az előbbire szavazok. Egyébként ez az esés mégcsak nem is az öltözék miatt volt, egyszerűen nem sikerült, megcsúszott a deszka, illetve kicsúszott alóla. Ezzel semmi baj nincsen, ha valaki gördeszkára áll, aza minimum, hogy elesik párszor...
2014. december 30. 17:53
Nooom tehetek róla de egy kicsit röhögtem
de sajnálom Justint
2014. december 30. 18:06
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Szeretem meg minden de ez tényleg nevetséges
2014. december 30. 18:10
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Én soha nem szerettem JB-t, most sem a szívem csücske, de ettől függetlenül totál felháborítónak tartom a "törte volna el a gerincét" típusú kommenteket. Ez szimpla gonoszság, ami nem fér bele az ellenszenvbe.
Amúgy pedig a videó készítőjének hatalmas pacsi jár a videó címéért. "justin bieber is fallin for you". Ezen jobban szakadtam, mint magán az esésen
Amúgy pedig a videó készítőjének hatalmas pacsi jár a videó címéért. "justin bieber is fallin for you". Ezen jobban szakadtam, mint magán az esésen
2014. december 30. 18:19
|
|
blablavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.17. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 229648 offline
|
''fallin for you ''
számomra ez volt az egyetlen nevetséges tényező
a videó nem volt olyan nevetséges , de a szánalmas kommentek , amiben annyi rosszat kívánnak neki , annál inkább . Nem vagyok Justin Bieber rajongó, de imádom amikor a sok 10-12-13 éves gyerek ossza az észt szánalmassá és nevetségessé váltok ezáltal , és ezen az sem változtat , hogy beképzeltek vagytok !
puszin !
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: