Hatalmasat esett Justin Bieber - videó
2015. január 03. 08:21
|
|
pati player4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 238367 offline
|
ez nagyon nagyxĐ
2015. január 03. 15:53
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Szerencsétlen.
Ennek ellenére nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lenne, hogy egyből írni kell róla.
Amúgy meg Dolly2004 neked meg leszakadhatnának tőből az ujjaid, hogy ne kívánhass másnak ilyet.
Ennek ellenére nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lenne, hogy egyből írni kell róla.
Amúgy meg Dolly2004 neked meg leszakadhatnának tőből az ujjaid, hogy ne kívánhass másnak ilyet.
2015. január 03. 16:21
|
JUSTINFOREVERúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 235629 offline
|
jaj szegényke (de én is megszakadtam a röhögéstől!!)
2015. január 03. 18:40
|
hannucimuciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 222352 offline
|
Ez nem is vicces!!! Bárkivel előfordulhat neh azt mondjátok nekem h ti még soha nem botlottatok meg és estetek arcra!!! Amúgy meg ha nem v prof gördeszkás akk végképp bunkóság kinevetni ugyanis ha nem is tudsz gördeszkázni akk mégiscsak jobb nálad... Ha pl vki korizni tanul... Akk is pofára esik... Ha tudsz akk tudod milyen érzés. Öréltél volna neki ha utána kiraknák az internetre és olyanok is röhögnének rajtad akik még életükben nem koriztak és azt se tudják hogyan kell és mennyire nehéz?! Attolmég h utálsz vkit (és JBt úgy utálod h azt se tod milyen ember szal előítéletes is v) attolmég nem kell kinevetni ha vmit elront!!!!
2015. január 03. 20:53
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
hát emberek ez van...
ő is ember, bakik meg bárkivel előfordulhatnak :3
2015. január 03. 23:05
|
|
bbl589visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 372 Csatolások: 9 Azonosító: 197009 offline
|
Valaki lenne olyan kedves, és elmagyarázná nekem, hogy miért írnak cikkeket minden ilyen kis hülyeségről? Ezek a dolgok tényleg kellemetlenek, de mindenkivel megtörténnek nap mint nap.
És az még a kisebb baj, hogy erről cikkeznek, mert istenem, ha nincs jobb dolguk, tegyék csak, de a baj az, hogy az embereket tényleg érdekli, hogy Taylor Swift megcsúszott a lépcsőn, aztán megkapaszkodott a korlátba, vagy hogy Justin Biebernek nem sikerült egy deszkás trükk. Ki az akinek nincs jobb dolga ilyenek olvasgatásánál?
És az még a kisebb baj, hogy erről cikkeznek, mert istenem, ha nincs jobb dolguk, tegyék csak, de a baj az, hogy az embereket tényleg érdekli, hogy Taylor Swift megcsúszott a lépcsőn, aztán megkapaszkodott a korlátba, vagy hogy Justin Biebernek nem sikerült egy deszkás trükk. Ki az akinek nincs jobb dolga ilyenek olvasgatásánál?
2015. január 04. 00:37
Minek kell ekkora felhajtást csinálni! Falra mászom
2015. január 04. 16:34
|
|
Neonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 232750 offline
|
Eleinte csak komolyan néztem aztán a sok visszajátszás miatt már röhögnöm kellett. Visszajátszák és még be is lassítják!
Pedig nem akartam röhögni!
De most komolyan! Miaz, hogy "Justin Beiber is fallin for you"? Nem hiszem, hogy csak nekem esett volna el!
Pedig nem akartam röhögni!
De most komolyan! Miaz, hogy "Justin Beiber is fallin for you"? Nem hiszem, hogy csak nekem esett volna el!
2015. január 05. 15:20
Chh, nagyszerű cikk, gratula, ezt összehozni... Egyébként meg nem történt semmi baja, általában az emberek szoktal elesni. -.-
2015. január 05. 16:35
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
Hát ez marha joo
mondjuk akk jobb lenne ha el is indulna de már a cikket is végigröhögtem
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: