Szépségtippek minden idők legnagyobb filmcsillagaitól
2014. december 30. 16:51
Nagyon tetszik mind a téma mind pedig maga a cikk, remek és érdekes lett:) Azonban most arra is fény derült hogy ezek a szépségideálok sem természetes szépségek. "természetesen hosszú pilláihoz gyakran ragasztott műszempillát" vagy "melyre púdert rakott"..stb. Sajnos egyikük sem volt igazi természetes szépség...úgy látszik ez már tényleg nem is számít a mai világban..
2014. december 30. 17:07
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Mindenkivel egyetertek hogy a mai vilagban egyaltalan nem szamit sajnos a termeszetes szepseg...5 kg smink es "szep" vagy hat persze.De a cikk nagyon tetszett erdekes volt
2014. december 30. 17:37
Nektek nem furcsa, hogy itt is csak a "szép" nők voltak? Nem volt egy olyan se, akinek pl: Nem volt tökéletes alakja, vagy ne lenne az arcán 200 kg vakolat. És nem irigységből mondom, de nekem ezek a nők egyáltalán nem szépek.
Mondjuk a mai világban nincs is amolyan természetes szépség. Aki szép, az sok sminket tesz magára, aki kicsit csúnyácska, az meg követi a szépeket, és próbálja ő is festeni magát - tisztelet a kivételnek.
És még az is rátesz egy lapáttal, hogy - ez hülyén fog hangzani -, de pl. a pasiknak az ultramega fogpálcika lányok, a gyönyörű lányok, a majdnem kurv@ kinézetű lányok, és a menő lányok jönnek be. Oké, van olyan, akinek bejön egy átlagos, vagy egy kicsit csúnyább lány is, de valljuk be, a többség a modellekhez hasonló csajokat szeretik. Habár néhányan közölünk is ilyenek... Uh, de eltértem a témától...
Szóval, nekem ezek az akárkik, ezek a " szex szimbólumok " nem is szépek.
Mondjuk a mai világban nincs is amolyan természetes szépség. Aki szép, az sok sminket tesz magára, aki kicsit csúnyácska, az meg követi a szépeket, és próbálja ő is festeni magát - tisztelet a kivételnek.
És még az is rátesz egy lapáttal, hogy - ez hülyén fog hangzani -, de pl. a pasiknak az ultramega fogpálcika lányok, a gyönyörű lányok, a majdnem kurv@ kinézetű lányok, és a menő lányok jönnek be. Oké, van olyan, akinek bejön egy átlagos, vagy egy kicsit csúnyább lány is, de valljuk be, a többség a modellekhez hasonló csajokat szeretik. Habár néhányan közölünk is ilyenek... Uh, de eltértem a témától...
2014. december 30. 18:55
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Ez bizonyítja, hogy a showbizniszben, mindenki mű. Mindenkinek volt valami trükkje, valami szájfény keverék,vagy több féle pirosító, púder stb.
2014. december 30. 19:39
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Audrey nem úgy tartotta meg a karcsú alakját, hogy diétás ételeket evett, hanem a háború ideje alatt éhezett, tönkrement a szervezete, és többet nem is tudott visszahízni egészséges alakra. Nem is szerette, hogy ilyen vékony...
2014. december 30. 19:40
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Remek cikk lett, nagyon tetszik. Én személy szerint Audrey-t tartom a legtermészetesebbnek, és bár erősen kiemelte a szemeit, mindig gyönyörű volt.
2014. december 30. 20:05
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
ez valami fantasztikus.tanácsok a nagyoktól, azoktól akik tudják hogy hogy kell sminkelni, nem úgy mint a mai lányok...bárcsak vissza mehetnék azokba az időkbe és tanácsot kérjek tőlük.
2014. december 30. 20:06
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Sokan írják, hogy ők "nem is szépek" meg "így festék, úgy festék= műek" - nos, szerintem a szépség adottság. Öltözhet valaki csinosan, mozoghat sokat, hogy vékony legyen (etc.), de a kiindulópont alap, és mindenkinél más. Ezeknél a hölgyeknél volt honnan kiindulni
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. december 30. 22:14
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Audrey ♥
Annyira imádom amikor egyesek megjegyzik hogy ők "nem voltak szépek". Erre csak ennyi lenne a reakcióm:
WTF?!
Annyira imádom amikor egyesek megjegyzik hogy ők "nem voltak szépek". Erre csak ennyi lenne a reakcióm:
WTF?!
2014. december 30. 22:44
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
audrey és grace valóban szépek
ezek a tippek érdekesek, csak nem mindenkinek hasznosak, típus kérdése, kinek mi válik be a sminkek és praktikák terén. aki a normálnál zsírosabb vagy vegyes arcbőrrel rendelkezik pl szerintem rendesen megnézheti magát azután, hogy olajat locsol az arcára...
ugyanez van a zsírosságra hajlamos hajúakkal is, az olajos cuccok szerintem rohadt veszlyesek e szempontból, a hajvégeken kívül sehová...akinek meg alapból kisebbek az ajkai hiába pakol rá 10 féle árnyalatot, csak nevetséges lesz és ragadós a szája, mint a mostaniak 50/-a a vörös ajkaikkal, közben felének sem áll jó, olyanok, mint a bohócok. a 10 féle spirál szintén túlzás, mert össze fognak ragadni a szempillák és tördezni, nem is beszélbe, milyen nehéz lemosni...viszont mondom, van egy pár érdekes, pl az arccsontos, ami szerintem egy nagyon fontos része az arcnak és megfelelően kell kiemelni.
ezek a tippek érdekesek, csak nem mindenkinek hasznosak, típus kérdése, kinek mi válik be a sminkek és praktikák terén. aki a normálnál zsírosabb vagy vegyes arcbőrrel rendelkezik pl szerintem rendesen megnézheti magát azután, hogy olajat locsol az arcára...
2014. december 30. 22:57
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Sheilah @ 2014.12.30. 17:37)
Nektek nem furcsa, hogy itt is csak a "szép" nők voltak? Nem volt egy olyan se, akinek pl: Nem volt tökéletes alakja, vagy ne lenne az arcán 200 kg vakolat. És nem irigységből mondom, de nekem ezek a nők egyáltalán nem szépek.
Szerintem a szépséget nem lehet behatárolni úgy, hogy valami szép vagy csúnya. Nem azt szokták mondani, hogy nincsen két egyforma ember, hiszen mindenkinek más a szép és más a jó? Ez így is van. Én pl. imádom a kék színt, de lehet, hogy neked nem tetszik. Viszont közel sem jelenti azt, hogy a kék csúnya szín lenne, csak éppen nem a stílusod. Mindig is azt vallottam, hogy nincsen olyan, hogy csúnya ember, szimplán csak valakinek nem tetszik és nem a zsánere. Sminkkel pedig mindenki lehet még csinosabb, csak el kell találni a stílust, a technikát és a színeket, hiszen nem minden szín áll jól mindenkinek. Hozzászólásodban nem igazán tértél ki arra, hogy 10-12 éves kislányokról, vagy esetleg felnőtt nőkről beszélsz. Most, ha valaki úgy érzi magát jól, hogy sminkeli magát, ám legyen, viszont a kislányok sminkelési habitusaival én sem értek egyet. 16 éves kor alatt felesleges is, hiszen az aknés, zsíros bőrre rákent kemikáliák tömkelege csak nagyobb gubancot okoz. Egyébként az nem igaz, hogy a pasiknak az olyan lányok jönnek be, akiket konkretizáltál. Talán egy éjszakás kalandra megfelelőek, de, ha egy pasi hosszútávú, komoly kapcsolatot szeretne, akkor a többségük nem fog egy felszínes, buta pláza p*csára építeni, aki lehet, hogy az első adandó alkalommal meg is fogja csalni. Talán ez a mai 14-18 éves kamaszfiúkra vonatkozó állítás, de nem általánosan a férfiakra. Az én párom csupán 23 éves és kifejezetten rühelli a sminkes p*csákat, ettől függetlenül mégis nagyon tetszik neki, ha esetleg kicsit kisminkelem magamat találkozásunk alkalmával. Ja, és rühelli a csontvázakat is, ami miatt állandóan b*sztatva is vagyok, ugyanis krónikus betegségem miatt kóros soványsággal küszködök három éve. Szóval egy kivétel már van, és biztos, hogy vannak még, csak ugye ezek a "páwa" fiúk a hozzájuk hasonló leányzókat preferálják. Egyébként a cikkben felsorolt nőket okkal lehet nőnek nevezni. Gyönyörűek, csodálatosak és tehetségesek voltak. Elképzelni sem tudom, hogy milyen nőket tarthatsz szépnek, hogyha téged pl. Audrey vagy Grace természetes kisugárzása hidegen hagy. Lehet, hogy volt rajtuk smink, mert biztos, hogy volt, de ezerszer szebbek és természetesebbek, mint a napjainkban kikiáltott szex szimbólumok - pl. Megan Foxt sz*pós szájától a szőr is feláll a hátamon. Persze, ez a te véleményed, elfogadom, csak nem értem, hogy miért ezek a gondolatok fogalmazódtak meg benned.
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2014. december 30. 23:30
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
menten agybajt kapok egyes hozzászólástól.
Még azt írja valaki, hogy ezek nem természetes szépségek? Csak mert volt egy-két trükk, hogy kihozzák magukból a maximumot? Akkor a mai ember között ki természetes szépség? Mutasson már az illető olyat, aki semmit nem csinál magával! Nők, lányok vagyunk, és az a minimum, hogy igényesek, ápoltak legyünk. Nem azt mondom, hogy makulátlanok, de azért mindenkinek vannak rutinjai. Legyen szó hajápolás, bőrápolás, vagy a testápolásról. Aki ezeket nem mondja Nőknek, annak nagyon sajnálom az ízlését.
Az olívaolaj meg nagyon sok mindenre jó. Hatóanyagai miatt kiváló bőrápoló, szépíti, puhítja, a bőrt, sőt regenerálja, feszesíti. Ergo öregedésgátló hatása is van. Erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő hatása is van. Vagyis az aknék megjelenését is gátolják. Jó körömre, szemöldökre, szempillákra a hajon és a bőrön kívül. Nem véletlenül alkalmazza annyi márka a termékeiben. Egyébként ha valaki hajra szeretne még olajat, ami hatásos, erősít, gátolja a hajhullást, arra ott a ricinusolaj.
Az olívaolaj meg nagyon sok mindenre jó. Hatóanyagai miatt kiváló bőrápoló, szépíti, puhítja, a bőrt, sőt regenerálja, feszesíti. Ergo öregedésgátló hatása is van. Erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő hatása is van. Vagyis az aknék megjelenését is gátolják. Jó körömre, szemöldökre, szempillákra a hajon és a bőrön kívül. Nem véletlenül alkalmazza annyi márka a termékeiben. Egyébként ha valaki hajra szeretne még olajat, ami hatásos, erősít, gátolja a hajhullást, arra ott a ricinusolaj.
2014. december 31. 01:56
Jó kis trükkök!!! Ezt ki lehet tapasztalni. Azt már én is kitapasztsltam hogy szempillaspirál után tűvel lehet megcsinálni hogy ne álljanak össze a szempillák. Meg a hajápolás... meg az olivaolaj..
2014. december 31. 08:52
Én innen mindegyik színésznőt imádom, akik egyben gyögyürűek és tehetségesek voltak. Nagyon sokan elbújhatnának mögöttük a mai hollywoodiak közül. Lehet őket utálni, mert sminkelték magukat, de a mai ember úgyan ezt csinálja. Mindenki a szépre törekszik és ez mindig is így volt. És a legjobb, hogy valakik "akárkik"-nek nevezte őket. Hát drága, ha annyit elérsz mint ők, akkor azt mondom, hogy talán (de csak talán) oké.
Amúgy a praktikák elég jók, bár Marilynen meglepődtem. Öt féle árnyalat? Hm, szép.
Audreynak meg megérte az a fél óra, mert mindig csodálatosan nézett ki.
Amúgy a praktikák elég jók, bár Marilynen meglepődtem. Öt féle árnyalat? Hm, szép.
Audreynak meg megérte az a fél óra, mert mindig csodálatosan nézett ki.
2014. december 31. 09:14
Az olivaolaj zsírossá teszi bőrt.... A szempilla szétválasztást tűvel én is használtam, de elég veszélyes.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.