Miley Cyrus feszültséget okoz a Schwarzenegger családban
2014. december 30. 20:56
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
hát elis hiszem
2014. december 30. 22:42
|
|
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline
|
Felnőttek, hadd döntsék el, hogy mit akarnak egymástól.
Amúgy fogadok, minél jobban vergődik az anyja, annál jobban fognak ragaszkodni egymáshoz.
Amúgy fogadok, minél jobban vergődik az anyja, annál jobban fognak ragaszkodni egymáshoz.
2014. december 30. 22:56
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
tényleg volt már egy ilyen cikk, ez olyan, mint valami kibővített változat. én megértem az anyját, én is félteném a gyerekem, ha egy r*banc lenne a csaja...
2014. december 31. 07:22
Èn örülök , hogy boldogok együtt
Patric anyukája egyszer úgyis belenyugszik , hogy fia kit szeret ès kivel van együtt ... legalábbis szerintem igen
2014. december 31. 08:38
Hát itt az apuka nagyon a középpontban akar lenni és azt nagyon fontos számára, hogy Miley híres/hírhedt. Amúgy meg fiatalok és kétlem, hogy az anyuka meg tudja akadályozni a fia románcát. Amúgy tényleg volt egy hasonló cikk, amit követett egy olyan, hogy Patrick anyja még sincs rosszba a csajjal.
2014. december 31. 10:26
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Én azt hittem, hogy pont az Patrick apukája fogja ellenezni ezt a kapcsolatot. De mindegy én örülök, hogy boldogok együtt és, hogy Miley már nem szomorú. Sokáááig:)
2014. december 31. 11:39
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Mindkettőjüknek igaza van valamilyen szinten.
Maria félelme érthető, nem biztos, hogy egy ilyen botrányokkal teli lányt képzelt el fia mellett.
Arnold, meg jól teszi, hogy elfogadta.. Nem szólhat bele a fia boldogságába!!
Maria félelme érthető, nem biztos, hogy egy ilyen botrányokkal teli lányt képzelt el fia mellett.
Arnold, meg jól teszi, hogy elfogadta.. Nem szólhat bele a fia boldogságába!!
2014. december 31. 12:30
|
|
MUCI1985új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 175178 offline
|
A fiú papája csak újra "rivaldafényben" akar lenni,Miley ehhez pont megfelel,most csámcsoghatnak rajtuk.
Az anyának adok igazat,bármibe beleviheti a fiát Cyrus, hiába vannak meg jól,ki örülne ennek igazán..Én szégyellnék egy ilyen barátnőt,akinek a bulitémája is a p...sz nagyon gáz. Mileyt sem a zene érdekli igazán már,hanem a botrány hogy rá figyeljenek egy kiégett nő lesz idővel.A kapcsolat meg nem hiszem hogy sokáig tart majd...........
Az anyának adok igazat,bármibe beleviheti a fiát Cyrus, hiába vannak meg jól,ki örülne ennek igazán..Én szégyellnék egy ilyen barátnőt,akinek a bulitémája is a p...sz nagyon gáz. Mileyt sem a zene érdekli igazán már,hanem a botrány hogy rá figyeljenek egy kiégett nő lesz idővel.A kapcsolat meg nem hiszem hogy sokáig tart majd...........
2014. december 31. 12:33
ha mindketten szeretik egymást akkor az anyja miért nem törődik bele, miatta úgyse fognak szakítani -.-
2014. december 31. 13:20
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Az ő helyében őszintén én sem engedném hogy Mileyal játjon a fiam.MOst mondhatjátok hogy bunkó vagyok de igazábol nem érdekel.Miley nagyon megváltozott és nagyon rossz irányba.A rajongók nem értem mért mondják egy olyan nőre aki drogozik,meztelenkedik nylivánosan stb...hogy gondoskodó és törődő nő?!!!!!!!!??
2014. december 31. 14:39
Mindkettőjüknek igaza van valamilyen szinten.
Ám...ha az anyuka ilyen ellenszenvet táplál Miley iránt az a fiának sem jó!De sajnos ezt az ilyen anyák legtöbbje nem látja be,hogy ilyenkor nem a nőt/lányt bántják meg hanem a saját fiát!
Ám...ha az anyuka ilyen ellenszenvet táplál Miley iránt az a fiának sem jó!De sajnos ezt az ilyen anyák legtöbbje nem látja be,hogy ilyenkor nem a nőt/lányt bántják meg hanem a saját fiát!
2014. december 31. 16:18
|
|
Mianeveelnökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.15. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 233404 offline
|
Hát szerintem Mileyt a szüleinek van szégyelni valója hogy nem álítják le.
De ha most Mileyt elfogadta Patrick akkor az anyának már mi köze van felnőtt ember....
De ha most Mileyt elfogadta Patrick akkor az anyának már mi köze van felnőtt ember....
2014. december 31. 20:55
|
|
franciska05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 220071 offline
|
Fuuuj utálom mileyt :/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: