Miley Cyrus egy már eleve szétment kapcsolatot háborgat ismét, ugyanis Patrick Schwarzenegger édesanyja nem nézi jó szemmel a kettejük kapcsolatát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus feszültséget okoz a Schwarzenegger családban
2014. december 30. 14:14
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Jól néznek ki együtt.Szerintem hagyni kéne őket. Patrick is felnőtt ember már. Ha pedig esetleg rosszul dönt, azt ő majd tudni fogja.
2014. december 30. 14:26
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerintem az valahol normális anyai ösztön, ha egy anya védi a gyermekét. Nagy eséllyel az én szüleim is ellenjavallnák, ha egy drogos, alkoholista lezüllött emberkével szeretnék párkapcsolatban lenni. És valószínűleg én is tiltakoznék, ha a saját gyermekem csinálná ugyanezt. Nem kultiválom azt, hogy a szülő irányítsa a gyerekeit, ám igen is oda kell hatni, hogyha nem tud ésszerű döntést hozni és esetleg az a bizonyos személy negatív irányba változtathatja meg. De még mindig úgy gondolom, hogy kell egy kis teret hagyni, hogy az illető saját maga dönthessen az életéről. Pokoli sz*r lehet, hogyha mindig megmondják kivel, mikor, mit és hogyan csinálj - ebből általában az lesz, hogy a gyerek már azért is azt fogja csinálni, amit a szülő ellenjavallt. Arnold meg úgy van vele szerintem, hogy bízik a fiában. Elvégre igaza van - megd*gja a csajt egyszer, kétszer, meg még egyszer és dobja. Májli másra manapság amúgy sem jó.
2014. december 30. 14:37
Rėszben igaza van Patrick ėdesanyjának, de ha mondjuk Miley bebizonyítaná nekik hogy kėpes változni lehet nem lenne annyi balhė.
2014. december 30. 14:42
|
|
pamoreworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 232770 offline
|
Beyla- van benne igazság!
2014. december 30. 14:49
És ez a forrás, épp a Schwarzenegger családdal van téli vakáción? XD Mert Miley ott van!
2014. december 30. 15:00
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
A múltkor is volt már ilyen cikk, aztán egy másik megcáfolta, szóval már egy kicsit hiteltelen a dolog...
De ha mégis így van, akkor úgy vélem, hogy okkal szül nézeteltérést Miley jelenléte a családban. Nem tudok jobbat mondani, meg kell nézni a közösségi felületeit, látszik, hogy egy ideje "hiba" lépett fel a központban. Ha tényleg olyan kusza dolgok folynak az agyában, mint amilyet a színes, gusztustalan kiposztolt képek tükröznek, akkor nagy baj van. Nem csodálkoznék rajta, ha negatívan befolyásolná a környező embereket Miley viselkedése, értékrendje.
Arnold meg... Pff, kvázi, örül, hogy forog Patrick neve az médiában, az, hogy elzüllik Miley mellett a fia, az nem baj. Lényeg, hogy sok hír szóljon róla.
De ha mégis így van, akkor úgy vélem, hogy okkal szül nézeteltérést Miley jelenléte a családban. Nem tudok jobbat mondani, meg kell nézni a közösségi felületeit, látszik, hogy egy ideje "hiba" lépett fel a központban. Ha tényleg olyan kusza dolgok folynak az agyában, mint amilyet a színes, gusztustalan kiposztolt képek tükröznek, akkor nagy baj van. Nem csodálkoznék rajta, ha negatívan befolyásolná a környező embereket Miley viselkedése, értékrendje.
Arnold meg... Pff, kvázi, örül, hogy forog Patrick neve az médiában, az, hogy elzüllik Miley mellett a fia, az nem baj. Lényeg, hogy sok hír szóljon róla.
2014. december 30. 15:01
Patrick anyukáját igazából szerintem elég könnyen meg lehet érteni , mert Miley sem szent. De amióta együtt vannak szerintem kicsit vissza vett és úgy tűnik nagyon jól megvannak együtt. Amennyiben Arnold támogatja a fiát, szerintem Mariának nem sok esélye van más belátásra bírnia a fiát. De ,ha meg komolyabbra fordul akkor úgysem anyukának és apukának kell dönteni,hanem Mileynak és Patricknak.
2014. december 30. 15:04
Idézet (Beyla @ 2014.12.30. 14:26)
Szerintem az valahol normális anyai ösztön, ha egy anya védi a gyermekét. Nagy eséllyel az én szüleim is ellenjavallnák, ha egy drogos, alkoholista lezüllött emberkével szeretnék párkapcsolatban lenni. És valószínűleg én is tiltakoznék, ha a saját gyermekem csinálná ugyanezt. Nem kultiválom azt, hogy a szülő irányítsa a gyerekeit, ám igen is oda kell hatni, hogyha nem tud ésszerű döntést hozni és esetleg az a bizonyos személy negatív irányba változtathatja meg. De még mindig úgy gondolom, hogy kell egy kis teret hagyni, hogy az illető saját maga dönthessen az életéről. Pokoli sz*r lehet, hogyha mindig megmondják kivel, mikor, mit és hogyan csinálj - ebből általában az lesz, hogy a gyerek már azért is azt fogja csinálni, amit a szülő ellenjavallt. Arnold meg úgy van vele szerintem, hogy bízik a fiában.
Vagy csak szereti Arnold hogy a fia ennyire a médiában van.. ki tudja.
Amúgy igazad van
2014. december 30. 15:12
|
|
Anna4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 31 Csatolások: 1 Azonosító: 236091 offline
|
Ki tudja hogy ez egyáltalán igaz-e ?! És ki tudja hogy Miley miért csinálja ezt ? Mindenki egyszer belemegy egy mélypontba neki most van ez és tudom hogy egyszer kifogja javítani a hibáit!
2014. december 30. 15:21
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Ha ennyire tiltja Maria, hogy a fia Miley-val legyen, azzal pont az ellenkező hatást éri el. Mert egyrészt a fia haragudni fog rá, amiért irányítani akarja, másrészt meg még jobban Miley karjába löki. Hagyni kéne, hogy ő döntsön, ha Miley nem tesz jót neki, hát majd megtanulja a maga kárán. Ha meg igen, akkor legyenek boldogok.
2014. december 30. 15:25
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Higyjetek el minden hülyeséget.....
2014. december 30. 15:39
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Ez abszolút hazugság! Maria-nak semmi baja nincs Miley-val, sőt igazán kedveli őt,mert ő tudja,hogy Miley milyen jószívű és gondoskodó nő
Nem értem,hogy miért kell ilyen hazugságokat terjeszteni! Hagyjátok végre békén Mileyt és Patrickot,ők boldogok együtt!
2014. december 30. 15:52
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Hát.... Kicsit furcsa.
2014. december 30. 15:54
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Szerintem ha boldogok együtt, hát váljék egészségükre.
Bár szerintem Miley züllésének nem lesz szép vége...
2014. december 30. 16:12
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ha ennyi baj van a koacsoltaukkal,miért nem zárják már le végre?Persze ha boldoggá teszi őt,akkor oké...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: