Miley Cyrus egy már eleve szétment kapcsolatot háborgat ismét, ugyanis Patrick Schwarzenegger édesanyja nem nézi jó szemmel a kettejük kapcsolatát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus feszültséget okoz a Schwarzenegger családban
2014. december 30. 14:14
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Jól néznek ki együtt.Szerintem hagyni kéne őket. Patrick is felnőtt ember már. Ha pedig esetleg rosszul dönt, azt ő majd tudni fogja.
2014. december 30. 14:26
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerintem az valahol normális anyai ösztön, ha egy anya védi a gyermekét. Nagy eséllyel az én szüleim is ellenjavallnák, ha egy drogos, alkoholista lezüllött emberkével szeretnék párkapcsolatban lenni. És valószínűleg én is tiltakoznék, ha a saját gyermekem csinálná ugyanezt. Nem kultiválom azt, hogy a szülő irányítsa a gyerekeit, ám igen is oda kell hatni, hogyha nem tud ésszerű döntést hozni és esetleg az a bizonyos személy negatív irányba változtathatja meg. De még mindig úgy gondolom, hogy kell egy kis teret hagyni, hogy az illető saját maga dönthessen az életéről. Pokoli sz*r lehet, hogyha mindig megmondják kivel, mikor, mit és hogyan csinálj - ebből általában az lesz, hogy a gyerek már azért is azt fogja csinálni, amit a szülő ellenjavallt. Arnold meg úgy van vele szerintem, hogy bízik a fiában. Elvégre igaza van - megd*gja a csajt egyszer, kétszer, meg még egyszer és dobja. Májli másra manapság amúgy sem jó.
2014. december 30. 14:37
Rėszben igaza van Patrick ėdesanyjának, de ha mondjuk Miley bebizonyítaná nekik hogy kėpes változni lehet nem lenne annyi balhė.
2014. december 30. 14:42
|
|
pamoreworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 232770 offline
|
Beyla- van benne igazság!
2014. december 30. 14:49
És ez a forrás, épp a Schwarzenegger családdal van téli vakáción? XD Mert Miley ott van!
2014. december 30. 15:00
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
A múltkor is volt már ilyen cikk, aztán egy másik megcáfolta, szóval már egy kicsit hiteltelen a dolog...
De ha mégis így van, akkor úgy vélem, hogy okkal szül nézeteltérést Miley jelenléte a családban. Nem tudok jobbat mondani, meg kell nézni a közösségi felületeit, látszik, hogy egy ideje "hiba" lépett fel a központban. Ha tényleg olyan kusza dolgok folynak az agyában, mint amilyet a színes, gusztustalan kiposztolt képek tükröznek, akkor nagy baj van. Nem csodálkoznék rajta, ha negatívan befolyásolná a környező embereket Miley viselkedése, értékrendje.
Arnold meg... Pff, kvázi, örül, hogy forog Patrick neve az médiában, az, hogy elzüllik Miley mellett a fia, az nem baj. Lényeg, hogy sok hír szóljon róla.
De ha mégis így van, akkor úgy vélem, hogy okkal szül nézeteltérést Miley jelenléte a családban. Nem tudok jobbat mondani, meg kell nézni a közösségi felületeit, látszik, hogy egy ideje "hiba" lépett fel a központban. Ha tényleg olyan kusza dolgok folynak az agyában, mint amilyet a színes, gusztustalan kiposztolt képek tükröznek, akkor nagy baj van. Nem csodálkoznék rajta, ha negatívan befolyásolná a környező embereket Miley viselkedése, értékrendje.
Arnold meg... Pff, kvázi, örül, hogy forog Patrick neve az médiában, az, hogy elzüllik Miley mellett a fia, az nem baj. Lényeg, hogy sok hír szóljon róla.
2014. december 30. 15:01
Patrick anyukáját igazából szerintem elég könnyen meg lehet érteni , mert Miley sem szent. De amióta együtt vannak szerintem kicsit vissza vett és úgy tűnik nagyon jól megvannak együtt. Amennyiben Arnold támogatja a fiát, szerintem Mariának nem sok esélye van más belátásra bírnia a fiát. De ,ha meg komolyabbra fordul akkor úgysem anyukának és apukának kell dönteni,hanem Mileynak és Patricknak.
2014. december 30. 15:04
Idézet (Beyla @ 2014.12.30. 14:26)
Szerintem az valahol normális anyai ösztön, ha egy anya védi a gyermekét. Nagy eséllyel az én szüleim is ellenjavallnák, ha egy drogos, alkoholista lezüllött emberkével szeretnék párkapcsolatban lenni. És valószínűleg én is tiltakoznék, ha a saját gyermekem csinálná ugyanezt. Nem kultiválom azt, hogy a szülő irányítsa a gyerekeit, ám igen is oda kell hatni, hogyha nem tud ésszerű döntést hozni és esetleg az a bizonyos személy negatív irányba változtathatja meg. De még mindig úgy gondolom, hogy kell egy kis teret hagyni, hogy az illető saját maga dönthessen az életéről. Pokoli sz*r lehet, hogyha mindig megmondják kivel, mikor, mit és hogyan csinálj - ebből általában az lesz, hogy a gyerek már azért is azt fogja csinálni, amit a szülő ellenjavallt. Arnold meg úgy van vele szerintem, hogy bízik a fiában.
Vagy csak szereti Arnold hogy a fia ennyire a médiában van.. ki tudja.
Amúgy igazad van
2014. december 30. 15:12
|
|
Anna4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 31 Csatolások: 1 Azonosító: 236091 offline
|
Ki tudja hogy ez egyáltalán igaz-e ?! És ki tudja hogy Miley miért csinálja ezt ? Mindenki egyszer belemegy egy mélypontba neki most van ez és tudom hogy egyszer kifogja javítani a hibáit!
2014. december 30. 15:21
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Ha ennyire tiltja Maria, hogy a fia Miley-val legyen, azzal pont az ellenkező hatást éri el. Mert egyrészt a fia haragudni fog rá, amiért irányítani akarja, másrészt meg még jobban Miley karjába löki. Hagyni kéne, hogy ő döntsön, ha Miley nem tesz jót neki, hát majd megtanulja a maga kárán. Ha meg igen, akkor legyenek boldogok.
2014. december 30. 15:25
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Higyjetek el minden hülyeséget.....
2014. december 30. 15:39
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Ez abszolút hazugság! Maria-nak semmi baja nincs Miley-val, sőt igazán kedveli őt,mert ő tudja,hogy Miley milyen jószívű és gondoskodó nő
Nem értem,hogy miért kell ilyen hazugságokat terjeszteni! Hagyjátok végre békén Mileyt és Patrickot,ők boldogok együtt!
2014. december 30. 15:52
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Hát.... Kicsit furcsa.
2014. december 30. 15:54
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Szerintem ha boldogok együtt, hát váljék egészségükre.
Bár szerintem Miley züllésének nem lesz szép vége...
2014. december 30. 16:12
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ha ennyi baj van a koacsoltaukkal,miért nem zárják már le végre?Persze ha boldoggá teszi őt,akkor oké...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: