Új török sorozat indul az RTL Klubon
2015. január 04. 18:02
Már alig várom,tetszik az alap sztori és az egyik kedvenc színészem van benne.
2015. január 04. 18:25
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Én már nagyon várom a sorozatot, az első két részt biztosan megnézem, aztán eldöntöm jó-e, mert én alapjáraton nem úgy döntök egy sorozatról, hogy mennyire jó, hogy török-e vagy sem, hanem ha tetszik nézem, ha nem. Akkor nem.
2015. január 15. 22:23
Te jó Isten, jól látom, hogy az RTL levette a műsorról? Mekkora kár, anyukám imádja, és amennyit én láttam belőle, szerintem is nagyon jó. Azoknak, akik utálkoznak, csak annyit mondanék, hogy nálatok akkor mégis mi számít jónak? A törökök igenis jó sorozatokat csinálnak. Egyébként is, egy sorozatról nem az a fontos, hogy török, spanyol, vagy kínai, hanem az, hogy jó-e. Az meg, hogy egyik a másik után, kicsit erős túlzás. Ez csak a harmadik. Lehet, hogy nektek röhejes, de ott mindenki ezeket nézi, ez a történelmük, a mindennapi életük. Már csak a koreai sorozatok kellenének bővebben, akkor milyen csetepaté menne itt... jönnének a kitérdekelnekacsíkszeműek" "nemérdekelmilyenhülyeségeketadnak" című kommentek... Ha nem érdekel, miért kommentelsz? Ha pedig már megteszed, akkor legalább kulturáltan, lehetőleg. Tisztelet a kivételnek.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: