Ezek voltak 2014 legrosszabb klipjei
2014. december 30. 11:57
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Szerintem a Hello Kitty nem olyan vészes, én mind a dalt, mind a klipet egészen szeretem, bár kétségkívül nem ez volt Avril legjobb húzása...
De a többi... ez nem büntetendő? Nicki és JLO-Iggy számától ráz a hideg, nem értem, miért jó valakinek a seggét rázni megállás nélkül? Nicki-től ez még nem is olyan meglepő, mert kábé világéletében ezzel foglalkozott, és máshoz a fenékrázáson kívül nem is nagyon ért, de Jenny meglepett. Nekem eddig nagyon szimpi volt, a hangja is szép, erre előáll ezzel a minősíthetetlen sz*rral? Iggy-t nem szeretem, de eddig amilyen klipekben láttam, aránylag normálisan viselkedett, mint egy normál 4 éves sztár, de ezzel már okkal leírta magát...
A többi szám pedig egyszerűen béna, szerintem (PSY-től én már a Gagnam Style-t is utáltam, szóval nem nagyon hat meg ez a "remekmű" sem). Bella még éppen el is menne, mert talán kevésbé szörnyű, mint a többi, de a klip tiszta Cher Lloyd - Want You Back koppintás...
De a többi... ez nem büntetendő? Nicki és JLO-Iggy számától ráz a hideg, nem értem, miért jó valakinek a seggét rázni megállás nélkül? Nicki-től ez még nem is olyan meglepő, mert kábé világéletében ezzel foglalkozott, és máshoz a fenékrázáson kívül nem is nagyon ért, de Jenny meglepett. Nekem eddig nagyon szimpi volt, a hangja is szép, erre előáll ezzel a minősíthetetlen sz*rral? Iggy-t nem szeretem, de eddig amilyen klipekben láttam, aránylag normálisan viselkedett, mint egy normál 4 éves sztár, de ezzel már okkal leírta magát...
A többi szám pedig egyszerűen béna, szerintem (PSY-től én már a Gagnam Style-t is utáltam, szóval nem nagyon hat meg ez a "remekmű" sem). Bella még éppen el is menne, mert talán kevésbé szörnyű, mint a többi, de a klip tiszta Cher Lloyd - Want You Back koppintás...
2014. december 30. 12:00
jó lista lett, de tény, hogy lehetne rajta még bővíteni
2014. december 30. 12:12
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Ebből a listából talán a Selfie lóg ki a leginkább -bár lehet, hogy a végzős évem emlékei szépítik meg az egész számot és klipet.
Amúgy egyetértek a listával, tényleg borzasztó némelyik. Avril Lavigne pedig felnőhetne már, mert 30 évesen 14 éves kislányként viselkedni több, mint kiábrándító -legalább is szerintem.
Amúgy egyetértek a listával, tényleg borzasztó némelyik. Avril Lavigne pedig felnőhetne már, mert 30 évesen 14 éves kislányként viselkedni több, mint kiábrándító -legalább is szerintem.
2014. december 30. 12:38
Én hatalmasat csalódtam Avril-ben ezzel a Hello Kitty szarsággal. Az egész rózsaszín és cukormázas, egyszerűen hányingerem van tőle. Hiányoznak a régi számai és a stílusa.
Az Anacondáról meg a Booty-ról inkább ne beszéljünk. Az anyjuk büszke lehet rájuk.
Az Anacondáról meg a Booty-ról inkább ne beszéljünk. Az anyjuk büszke lehet rájuk.
2014. december 30. 13:00
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
egyetértek,ezek mind szörnyűek...és erre képesek pénzt meg mi mindent kidobni,ohhh
2014. december 30. 13:40
valamelyikkel nem értek egyet..
de a legtöbb a helyén van
2014. december 30. 13:47
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Én őszintén meglepődtem a listával kapcsolatban. Nem mintha nem értenék egyet vele, de számomra van 1-2 pont, ami kérdőjeles.
Avril nagyot süllyedt a szememben evvel a videóklippek és számmal, akárcsak Bella.- bár annak a legvégén szét röhögtem magam.
JLo és Iggy klipje szerintem inkább provokatív lett mintsem borzalmas.
Nicki Minaj pedig teljességgel hozta önmagát. Az Anaconda olyan lett, mintha az eddigi összes videóját összenyomorították volna abba a 4:50 másodpercbe.
A Paris-Psy&Snoop Dog-Riff Raff-halas ember cuccok megnézését pedig az első perc után feladtam. Borzalmasok lettek.
Viszont szerintem a Confident és a Selfie közel sem olyan borzalmas, hogy felkerüljön erre a listára.
Avril nagyot süllyedt a szememben evvel a videóklippek és számmal, akárcsak Bella.- bár annak a legvégén szét röhögtem magam.
JLo és Iggy klipje szerintem inkább provokatív lett mintsem borzalmas.
Nicki Minaj pedig teljességgel hozta önmagát. Az Anaconda olyan lett, mintha az eddigi összes videóját összenyomorították volna abba a 4:50 másodpercbe.
A Paris-Psy&Snoop Dog-Riff Raff-halas ember cuccok megnézését pedig az első perc után feladtam. Borzalmasok lettek.
Viszont szerintem a Confident és a Selfie közel sem olyan borzalmas, hogy felkerüljön erre a listára.
2014. december 30. 14:26
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
A 10 klipből talán ha 2őt néztem meg, a többit nem mertem.
2014. december 30. 14:38
|
|
Bogikaaaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.22. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 234746 offline
|
Ur isten "_"
2014. december 30. 14:49
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Ezek szörnyűek
De szerintem a harmadik egy vicc. Mármint nem úgy értem, hogy csak úgy az, hanem annak is volt szánva..
Bella amúgy talán nem énekel....olyan rosszul. De a klip borzalmas
De szerintem a harmadik egy vicc. Mármint nem úgy értem, hogy csak úgy az, hanem annak is volt szánva..
Bella amúgy talán nem énekel....olyan rosszul. De a klip borzalmas
2014. december 30. 14:51
|
|
Kamesz11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 283 Csatolások: 3 Azonosító: 213319 offline
|
-Avril klipjét nem értem,sztem jó lett.
-JLo és Iggy száma és klipje egyaránt borzalmas.
-IceJJFish:őszintén,ez ki?Merthogy a szám és a videoklip is rémes.A hangjáról ne is beszéljünk.
-Nicki Anacondája csak klippileg gáz,angolul(ha vki nem érti a szöveget)egész tetszik NEKEM.Én egyb. is szeretem Nickit.
-Ab Selfie videoklipjének refrénje etszik egyedül.A dalban mindih elmarad az az érzés,hogy ez de jó,mert csak pontosan a refrén előtt mondják,hogy Let me take a selfie,ez nekem tök rossz érzés
-A Biebs által összedobbott videó annyira sötétben és homályban játszódik,hogy nem volt kedvem végignézni.
-Paris Hilton videóját sem néztem meg,egész egyszerűen azért,mert nem nézem egy ribanc klipjét.
-Riff Raff – Dolce & Gabbana:Az értelme gyenge, hanyagok a rímei... ha a célja egy buta és hamis hip-hop által nyújtott élvezet, akkor ezt csakis viccnek szánhatta – fűzte hozzá a YAHOO.Igaza van,bár nem láttam a klipet,a youtube által kidobott kép alapján így érzek.
-Bella klipjét már láttam,nem tudom,szerintem pont a kislány és a felnőtt álmodozó között van ez a videó,a zene fura,de egészen jó.
-PSY klipjei mindig rosszak,a dalok is,én a Gangnam Style-t sem szerettem.Most se néztem meg ezt a videót,bár Snoopy jól énekel.
EZEK AZ ÉN VÉLEMÉNYEIM,LÉCCI AZ ÉNEKESEK RAJONGÓI NE TÁMADJANAK LE,NEM ŐKET BÁNTOM,ÉN ÍGY GONDOLOM.
Köszi-puszi:
Kami
-JLo és Iggy száma és klipje egyaránt borzalmas.
-IceJJFish:őszintén,ez ki?Merthogy a szám és a videoklip is rémes.A hangjáról ne is beszéljünk.
-Nicki Anacondája csak klippileg gáz,angolul(ha vki nem érti a szöveget)egész tetszik NEKEM.Én egyb. is szeretem Nickit.
-Ab Selfie videoklipjének refrénje etszik egyedül.A dalban mindih elmarad az az érzés,hogy ez de jó,mert csak pontosan a refrén előtt mondják,hogy Let me take a selfie,ez nekem tök rossz érzés
-A Biebs által összedobbott videó annyira sötétben és homályban játszódik,hogy nem volt kedvem végignézni.
-Paris Hilton videóját sem néztem meg,egész egyszerűen azért,mert nem nézem egy ribanc klipjét.
-Riff Raff – Dolce & Gabbana:Az értelme gyenge, hanyagok a rímei... ha a célja egy buta és hamis hip-hop által nyújtott élvezet, akkor ezt csakis viccnek szánhatta – fűzte hozzá a YAHOO.Igaza van,bár nem láttam a klipet,a youtube által kidobott kép alapján így érzek.
-Bella klipjét már láttam,nem tudom,szerintem pont a kislány és a felnőtt álmodozó között van ez a videó,a zene fura,de egészen jó.
-PSY klipjei mindig rosszak,a dalok is,én a Gangnam Style-t sem szerettem.Most se néztem meg ezt a videót,bár Snoopy jól énekel.
EZEK AZ ÉN VÉLEMÉNYEIM,LÉCCI AZ ÉNEKESEK RAJONGÓI NE TÁMADJANAK LE,NEM ŐKET BÁNTOM,ÉN ÍGY GONDOLOM.
Köszi-puszi:
Kami
2014. december 30. 14:53
|
|
pamoreworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 232770 offline
|
IceJJFish-uramisten,még sosem halottam róla de az ilyet miért kell leforgatni?, mármint, akkor inkább tánoljon mint énekeljen.
Hangover-ha nem lenne benne elektronikus zene akkor jó lenne, csak hát már nincs olyan zene ahol ne lenne benne valami elektronikus cucc.
Hangover-ha nem lenne benne elektronikus zene akkor jó lenne, csak hát már nincs olyan zene ahol ne lenne benne valami elektronikus cucc.
2014. december 30. 16:19
mind bűnrossz szerintem, pedig Iggyt és Avrilt szeretem. Bieberé és Minajé mindenképp a legrosszabb amiben meg PSY meg Snoop Dogg együtt erőlködik az csak fos színvonalú lehet. Parisé szintén borzalmas.
a 3. on kiakadtam!
-enni a véleményem.
(csak kihangsúlyozom hogy az ÉN véleményem, ezzel nem a rajongokat fikázom úgyhogy ők se tegyék velem! thanks!)
a 3. on kiakadtam!
(csak kihangsúlyozom hogy az ÉN véleményem, ezzel nem a rajongokat fikázom úgyhogy ők se tegyék velem! thanks!)
2014. december 30. 16:23
Amivel egyetértek: Justin Bieberke, Nicki Minaj, PSY és Snoop Dogg és az a selfie-s dal- ezekbe tényleg volt olyasmi amitől a "legrosszabb klip címet" kiérdemelték.
Amivel nem értek egyet: Avril Lavigne (!!!!), és Bella Thorne. Na ezekbe mi volt olyan elviselhetetlen?! Miaz, túl jól néztek ki a klipekben, vagy mi?! Úristen....
Amivel nem értek egyet: Avril Lavigne (!!!!), és Bella Thorne. Na ezekbe mi volt olyan elviselhetetlen?! Miaz, túl jól néztek ki a klipekben, vagy mi?! Úristen....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: