Ezek voltak 2014 legrosszabb klipjei
2014. december 30. 08:46
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Teljesen egyetértek a listával. Avril hogy merte a youtube-ra feltölteni a Hello Kittyt? Iggy és Lopez zenéje-klippja úgy sz** ahogy van. Az Anacondáról ne is beszéljünk.. mindenki jól tudja, hogy ez az egész már nem is a zenéről szól, Nicki Minaj nem zenét akart, hanem magamutogatást .
Bíbőr a listán? Mi? Hogyan kerülhetett fel?
Gyengébbek kedvéért, nem azért kérem mert szeretem
2014. december 30. 08:56
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Belláé annyira nem is rossz.
2014. december 30. 09:05
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Jézus-atya-úristen. Már láttam ezelőtt Minaj klipjét, de most megnéztem a másik két nőszemélyét is, és meg kell mondjam, életemben nem láttam ennél gusztustalanabb dolgot, valósággal elborzadva tapasztalom, hogy mostanában mindenki ilyen klippel rukkol elő. Akinek pedig nem inge, az ne vegye magára. Borzasztó...
2014. december 30. 09:31
Nem csak a klippek, a dalok is borzalmasak. Habár megjegyzem, én tudnék mondani ezeknél sokkal rosszabb klippeket 2014-ből...
2014. december 30. 09:41
Van, amikkel egyet értek, de én például szeretem a The Chainsmokers – #SELFIE-t és Bella Thorne - Call it whatevert, klippel együtt.
2014. december 30. 09:45
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Amúgy igen, A selfie is borzalmas, meg Bella klippje is
2014. december 30. 10:21
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Szerintem mindegyik gagyi és nézhetetlen. Minek kell pl.: JLo-nak a seggét rázni 40 akárhány évesen??? Ha a a gyerekei visszanézik biztos nagyon büszkék lesznek rá. Nem???
2014. december 30. 10:22
Iggy egy ******* KOMOLYAN ARA NEM IS GONDOLNAK HOGY A YOUTUBE SZINTE TIZENÉVESKKEL VAN TELI???? Felháborítóak Nickivel együtt...
2014. december 30. 11:36
hát ebben igaza van es alapbol az anaconda a lányok szerint undorito volt ahogy a sok seget ott raztak nickinek nem is tudom hogy jutott ilye eszebe inkabb az egesz dalt torolhettne
2014. december 30. 11:39
|
|
CsajSziiiii 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 232011 offline
|
Selfish csak a jó
2014. december 30. 11:55
Jogosan kerültek ezek a klipek a listára, én se szeretem egyik klipjét sem. Ugyan szeretem Justin Confident c. dalát, de a klip nem lett jól eltalálva.
A 3. legrosszabbnak nyilvánított lett szerintem a legszörnyűbb, csak 20 másodpercig bírtam hallgatni és nézni.
JLo és Iggy nagyon elcseszték ezt a klipet, és a dalt is. Pedig Iggyt szeretem, többet vártam volna tőle.
Nicki Anacondája nálam kiverte a biztosítékot. Tudom, tőle nem meglepő, hogy ilyen klipeket csinál, de akkor is... Pedig ő is tud jobbat, és tud normálisan viselkedni, ha akar.
Nem értem, hogy Bella minek erőlteti az énekesi karrierjét, holott nincs hangja. Itt is feljavították. Szerintem maradjon a színészkedésnél, abban azért jobb (bár a színészi tudásától sem vagyok elájulva).
A 3. legrosszabbnak nyilvánított lett szerintem a legszörnyűbb, csak 20 másodpercig bírtam hallgatni és nézni.
JLo és Iggy nagyon elcseszték ezt a klipet, és a dalt is. Pedig Iggyt szeretem, többet vártam volna tőle.
Nicki Anacondája nálam kiverte a biztosítékot. Tudom, tőle nem meglepő, hogy ilyen klipeket csinál, de akkor is... Pedig ő is tud jobbat, és tud normálisan viselkedni, ha akar.
Nem értem, hogy Bella minek erőlteti az énekesi karrierjét, holott nincs hangja. Itt is feljavították. Szerintem maradjon a színészkedésnél, abban azért jobb (bár a színészi tudásától sem vagyok elájulva).
2014. december 30. 11:57
|
|
Angyalosy Valentinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 232372 offline
|
Valamik tényleg nagyon borzalmas!
Úristen..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: