Kövezzetek meg, de Justin Confident c. száma egész jól sikerült, vagyis inkább a zenei aláfestés. A klip viszont tényleg kritikán aluli.
Ezek voltak 2014 legrosszabb klipjei
2014. december 29. 21:53
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
A Selfie tényleg rohadt szar
:D De jó, hogy azt is beletették, tiszteletem. Egyszerűen nem értem, hogy szerethet valaki egy ilyen szutykot, amiben valami p#csa hablatyol, aztán meg jön egy langyos drop. Szörnyű.
Kövezzetek meg, de Justin Confident c. száma egész jól sikerült, vagyis inkább a zenei aláfestés. A klip viszont tényleg kritikán aluli.
2014. december 29. 22:07
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Hát erre nem tudok mit mondani!
2014. december 29. 22:45
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Hát igen Avril Hello Kitty-je és az Anakonda valami borzadály!!
2014. december 29. 22:50
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
hát mindegyik egy szégyen,és rohadt idegesítő,engem kínozni lehet ezek közül az összessel,egyszer láttam őket,de többet nem bírnám(1-2 nem is láttam,de ha fizetnének se nézném meg)...talán a Booty a legnagyobb mélypont a klip és zenetörténelem során...vagy várj...nem tudom,ezek mind szemetek.Viszont jó paródiát csinált némelyikből Bart Baker, youtube-on fent vannak.Ajánlom figyelmetekbe.
2014. december 29. 22:54
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
Nem csak a klipek, ezek a "dalok" is borzalmasak...
A legviccesebb az egészben, hogy ha valaki 10-12 évvel ezelőtt ilyen listára tesz egy Avril számot, azt körberöhögöm. Ma már sírni lenne kedvem, mert tényleg itt a helye...
Paris a hatalmas kudarcok ellenére sem adja fel, ez igazán szép dolog, csak éppen nekünk, többieknek fáj egy "kicsit"...
A Nicki Minaj és Jennifer Lopez feat. Iggy Azalea (Azt se tudom ki ez, de még a nevét is alig tudtam leírni...) klipekről már ne is beszéljünk... szánalmasan undorító ez a seggrázásos szexista sz*rság... áhh...
A lista harmadik helyezettje, az a szép szál fiúcska meg nem gondolhatja komolyan. Mondjátok, hogy az csak egy fogadás eredménye...
A Selfie is rohadt nagy sláger lett a fiatalok körében, nem baj, ha nem szól semmiről...
PSY meg azt hitte, hogy most már mindegy, mit csinál, mindent szívesen fogadunk tőle... hát rosszul hitte...
Bella Thorne... azt se tudom, ki ő... kéne?
Justin Bieber... hát... magabiztos. De milyen bajusz?
A 8-ashoz hozzá se tudok szólni...
Jaj, de borzalmas.
A legviccesebb az egészben, hogy ha valaki 10-12 évvel ezelőtt ilyen listára tesz egy Avril számot, azt körberöhögöm. Ma már sírni lenne kedvem, mert tényleg itt a helye...
Paris a hatalmas kudarcok ellenére sem adja fel, ez igazán szép dolog, csak éppen nekünk, többieknek fáj egy "kicsit"...
A Nicki Minaj és Jennifer Lopez feat. Iggy Azalea (Azt se tudom ki ez, de még a nevét is alig tudtam leírni...) klipekről már ne is beszéljünk... szánalmasan undorító ez a seggrázásos szexista sz*rság... áhh...
A lista harmadik helyezettje, az a szép szál fiúcska meg nem gondolhatja komolyan. Mondjátok, hogy az csak egy fogadás eredménye...
A Selfie is rohadt nagy sláger lett a fiatalok körében, nem baj, ha nem szól semmiről...
PSY meg azt hitte, hogy most már mindegy, mit csinál, mindent szívesen fogadunk tőle... hát rosszul hitte...
Bella Thorne... azt se tudom, ki ő... kéne?
Justin Bieber... hát... magabiztos. De milyen bajusz?
A 8-ashoz hozzá se tudok szólni...
Jaj, de borzalmas.
2014. december 29. 22:54
Megértem, hogy miért kerültek fel a listára. Én személy szerint nagyon szeretem Avril dalait és videóit, de ez a szám egyszerűen szörnyű.
2014. december 29. 23:11
Idézet
Ezt nézve csak az érezhet szimpátiát, akit megtévesztettek
Az év mondata
Az Anacondát biztosan nem vette komolyan Nicki sem, bár tőle sok minden kitelik. Annyira igénytelen mindenesetre nem lett, mint a Booty klipje.
Riff Raff viszont aláz
2014. december 29. 23:21
|
lilly008visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 227299 offline
|
A 3-as ultra gáz, no comment.
Paris Rihanna egy régi számát másolja, de legalább ő nem olyan ronda dj mint Voksán:)
Lopez jobb páros lenne pl. Rihannával
Az Anaconda nagyon nyomott, ám a Selfie annyira idétlen, hogy arról előbb elkapcsolok
Justinnak nincs jó dala számomra, meg se lepődöm, hogy bekerült
PSY annyira balfácán most nekem, nem mintha az első slágerében macsó lenne
Avril és Bella száma azért még meghallgatható
Paris Rihanna egy régi számát másolja, de legalább ő nem olyan ronda dj mint Voksán:)
Lopez jobb páros lenne pl. Rihannával
Az Anaconda nagyon nyomott, ám a Selfie annyira idétlen, hogy arról előbb elkapcsolok
Justinnak nincs jó dala számomra, meg se lepődöm, hogy bekerült
PSY annyira balfácán most nekem, nem mintha az első slágerében macsó lenne
Avril és Bella száma azért még meghallgatható
2014. december 30. 00:21
Az unokatesóm imádja Bella Thornet és imádja ezt a zenéjét.
2014. december 30. 00:21
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Hát meg kell valljam ,hogy tényleg jogosan lettek ezek a legrosszabb klipek. Mivel én szoktam zene csatornákat nézni, ezért elkerülhetetlen, hogy néha-néha ne lássak egy-két csodát.
Avril dalán kívül az összes dal amúgy egy szemét. Talán még Parisnek hallgatható a száma(ki hangsúlyozom ,hogy talán), de a többi úgy rossz, ahogy van.
Avril dalán kívül az összes dal amúgy egy szemét. Talán még Parisnek hallgatható a száma(ki hangsúlyozom ,hogy talán), de a többi úgy rossz, ahogy van.
2014. december 30. 00:34
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Csodálom, h ezt kihagyták https://www.youtube.com/watch?v=mxzgwJ8tSE0
2014. december 30. 02:47
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Én szeretem Avrilt de egyébként azok a japánok tök zavaróak benne.
2014. december 30. 06:18
Paris Hilton-nak adhatnának egy esélyt... mindenki elítélte már, hogy amit ő csinál az nem lehet jó anélkül, hogy egyáltalán meghallgatnák a (sokszor többé,gyakran kevésbé) jó zenéjét. xd
2014. december 30. 07:58
|
Vinaolettanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 230958 offline
|
Inkább nicki minaj anaconda mert az.....UNDORÍÓ
2014. december 30. 08:00
|
Vinaolettanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 230958 offline
|
Bella thornet nagyon birom de a hangja nem nagyon tetszik
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: