Ezek voltak 2014 legrosszabb klipjei
2014. december 29. 18:41
Avril... Hát a dal fülbemászó, de nekem a klipp kicsit túl sok... Bellával nem tudom mi baj van nekem tetszik a klipje, bár egy kicsit hasonlít Cher Lloydnak a Want U Beckjére, de szerintem ettől eltekintve jó hangja van. Legalábbis nekem az One More Night c. dala nagyon tetszik és a Call it whatevert sem tartom rossznak. Niki minázs Anacondája borzasztó, PSY klipje pedig tökéletes példa arra hogy attól hogy a gengnem sztájl szerzeményét sokan megnézték még nem azt jelenti hogy ezután is híres lesz.
2014. december 29. 19:09
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
A Hangover, meg az Anaconda a legroszabb.
Én nem értek egyet az Anaconda-val. Szerintem annyira nem rossz. Sőt! En csodálom Nicki-t. Hogy a fenébe tudja úgy rázni a fenekét?
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Ja, meg a 3-ik
2014. december 29. 19:22
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Sprite! Ha egyetértesz Nicki-vel akkor egy elég nagy "nem mondom ki" ki vagy!!!! Ez már gusztustalan amit művelnek. Egy tehetségtelen,túlműttetett,undorító ember Nicki és az is marad!!! A fél emberiséget ki kéne irtani,mert visszasüllyedtek a majmok szintjére,sőt annál is rosszabbak lettek. Félek,hogy mire nekem gyerekem lesz, a világ csak ilyen idiótákból fog állni! NEVETSÉGES!!!
2014. december 29. 19:22
Nekem tetszett a Hello Kitty..:33
De a többi számmal egyet értek,hogy miért a legrosszabb videó klip..
De a többi számmal egyet értek,hogy miért a legrosszabb videó klip..
2014. december 29. 19:28
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Hehh,ezen jót derültem.
Kellettek már ide az ilyen poénos cikkek,nem csak a dráma Májli meg Zsásztin körül. Na de a lényeg...Avril,Avril drága. Hová süllyedt ez a csaj? Mindig hihetetlenül felnéztem rá,mert ő más volt. Mindig szeretem azokat az embereket,akik fel merik vállalni magukat..ha őszintén teszik. Na,ő nekem ez a kategória volt.De ez a videó betett a rajongásomnak. És ezt én sajnálom a legjobban.
A többiek nem érdemlik meg még a kritikát sem. Mit kezdjek én Bíborkával meg a többi seggrázós lotyóval? Szóra sem érdemesek.
A többiek nem érdemlik meg még a kritikát sem. Mit kezdjek én Bíborkával meg a többi seggrázós lotyóval? Szóra sem érdemesek.
2014. december 29. 19:32
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
öm..avril klipjével még bajom nincs is de a dal valami borzalmas...hogy lehet hogy a skater boy féle dalok után ezt egyáltalán felénekli?? lehet vele van a hiba nemtudom...a segrázósokkal semmi kifejezett bajom nincs de az tuti hogy a csajok csak azért mutogatják a fenékrázást ország-világnak mert máshoz nem értenek (beleértve az éneklést is),magyarul:kompenzálnak...a 3. 6.7.8.9.hez nem éri meg a szavak formálásával küszködni egyszerüen csak sz@r..a selfies és a hangoveres szerintem még jó is :DDD amugy jó cikk lett :DDD
2014. december 29. 19:39
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Fuuj paris -.- Avril klipje pedig szerintem tök jó
2014. december 29. 19:44
HÁT JUSTIN BIEBERNEKM INDEN KLIPJE GÁZOSAN ROSSZ SZERINTEM
2014. december 29. 19:45
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Büszkén mondhatom, hogy innen csak a Selfie-t láttam,ami...khm.. elég is volt.
2014. december 29. 20:00
|
|
Leadherhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.24. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 226543 offline
|
A klippek feléről nem is hallottam, a másik felét meg nem értem miért rakták bele ebbe a válogatásba. Ez egy elég szubjektív vélemény alapján íródott, úgy tűnik, mindenki számára relatív mi a rossz és mi nem.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: