Ezek voltak 2014 legrosszabb klipjei
2014. december 29. 17:35
Szerintem a Hello Kitty nem tartozna a legrosszabbak közé. Nicki Minaj már inkább ide tartozik. Bár a zene nekem tetszik, a klipp már nem annyira. Ezt az IceJJFish-t már végig sem néztem csak kb. az első 20 másodpercet. A Selfie szerintem nem lett olyan szörnyű. A Hangover nekem tetszik. A többi pedig hát szerintem rosszak.
2014. december 29. 17:36
|
|
Jegvarazsloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.28. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228402 offline
|
Szerintem nem mindegyiknek a klipje szar mert pl. a hello kitty az nem szar csak hülyeség az anacondát már százszor láttam de nem szeretem és az nem azt jelenti h ilyeneket nézek csak ez a véleményem az on the flloor marhaság hülyén táncol benne a pasas abootynak a klipje is marhaság h két nő egymáshoz fetrengve a rúdnáél a selfie az sztem normális és a call it whateverben nem értem mi a rossz és a hangover meg csak arról szól h be van rúgva két pasas mint a csacsi
2014. december 29. 17:47
|
|
CoLaylavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 2 Azonosító: 228081 offline
|
Hát van, amit nem is ismerek, de a legtöbbel egyetértek. És igen, az Anaconda szövege is 18+, nemcsak a klip - sőt a szöveg még inkább 18+ -os, mint a klip. Ennyi erővel a Booty is 18+ -os!
Na de mind1.
Jó kis cikk lett!
Na de mind1.
Jó kis cikk lett!
2014. december 29. 17:50
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
a selfie az azért nem lett olyan rossz.
2014. december 29. 17:54
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Nekem a Hello Kitty című számmal nincs bajom Avril nem a megszokott stílusát mutatja, de az nem olyan nagy katasztrófa. Hát az Anaconda szerintem nem jó (fúú de szépen fogalmaztam). Az ének sem jön be különösebben, a klip pedig inkább hanyagoljuk...
2014. december 29. 17:57
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Hát Jennifer Iggy-vel alakított produkciója tényleg borzalmas volt!
2014. december 29. 18:01
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
A Selfie, a Hello Kitty és a Booty azért nem annyira rossz, hogy ide soroljuk. Találkoztam már borzalmasabb darabokkal is és azt kell mondjam, szívesebben nézek inkább egy rózsaszínben úszó koreai háttér'táncosokkal' egybekötött Avril klipet, mint egy Nicki Minaj féle, szexualitással fűszerezett darabot. Személyes vélemény.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2014. december 29. 18:07
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
Avril klipje tényleg nem az igazi (bár most a dal is alapból sz.r), észrevehetné, hogy már nem 16 éves. A régebbi zenéit még szeretem, de a 'nagy stílusváltása' óta egyre gyengül..
IceJJFish száma szerintem poénnak lett szánva-legalábbis remélem
- nem kéne komolyan venni.
Szerintem a többi klip is megérdemelte ezt a 'helyezést', különös nagy kedvencem Bella Thorne meg végképp.-.-
IceJJFish száma szerintem poénnak lett szánva-legalábbis remélem
Szerintem a többi klip is megérdemelte ezt a 'helyezést', különös nagy kedvencem Bella Thorne meg végképp.-.-
2014. december 29. 18:11
A Confident pedig jó.
Amúgy tényleg van közük olyan, ami rossz, nem is kevés.
2014. december 29. 18:24
Tényleg mindegyik szörnyű
A 3. az "énekes" sem gondolhatta komolyan
A 3. az "énekes" sem gondolhatta komolyan
2014. december 29. 18:31
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ezek a videoklippek tényleg nagyon rosszak,főleg az Anaconda
2014. december 29. 18:34
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Mi ez a Hangover? x'DDDDDD Eddig nem is ismertem ezt a számot, de most nagoyn röhögök :'DD
2014. december 29. 18:35
A legtöbbjük nevetséges, erőltetett, vagy szimplán csak borzalmas. Ötletem sincs, hogy nem omlott még össze teljesen a zeneipar a hasonló borzalmak súlya alatt.
2014. december 29. 18:35
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
No comment...
ezek nevetségesek.
Bella klipje nem abban a kávézóban készült mint Cher Lloyd Want U Back-je?
Bella klipje nem abban a kávézóban készült mint Cher Lloyd Want U Back-je?
2014. december 29. 18:37
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
a condifent szerintem rohadt jó, pasis, de szép benne a csajszi is nagyon és a szám is, teljesen összepasszol az egész, nem értem, mi benne bármi rossz, justin egyik legjobb száma klippel együtt, de jólvanoké...
nicki tényleg átesett a ló túlsó oldalára, ami a klipet és a dalszöveg témáját illeti. de ettől függetlenül én szeretem ezt a számot (nem tudok angolul xdd) ő igenis egy jó rapper
a #selfie megint csak egy jó szám, ja és tényleg ez van a mai világban mindenhol, csak ezt akarta kiparodizálni - szerintem. nem értem, mi a baj a klippel, mégis milyen kellett volna hozzá? én szeretem és kész.
nicki tényleg átesett a ló túlsó oldalára, ami a klipet és a dalszöveg témáját illeti. de ettől függetlenül én szeretem ezt a számot (nem tudok angolul xdd) ő igenis egy jó rapper
a #selfie megint csak egy jó szám, ja és tényleg ez van a mai világban mindenhol, csak ezt akarta kiparodizálni - szerintem. nem értem, mi a baj a klippel, mégis milyen kellett volna hozzá? én szeretem és kész.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.