Ezek voltak 2014 legrosszabb klipjei
2015. január 03. 14:21
|
|
Penny Laneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.09. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 218919 offline
|
Ezek a számok BORZALMASAK kivéve Avril-Hello Kitty-je, mivel elfogult vagyok vele, és sokat hallottam, de nem mondanám, hogy jó teljesítményt nyújtott ezzel a számmal, illetve klippel Avril...
2015. január 03. 14:28
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (Rocket @ 2014.12.29. 16:44)
IceJJFish dalán sírva röhögtem anno. Rá is kerestem a további szerzeményére. 
Én is, felkerült a listámra a Nézem, Érzem, a Szekrény, az Élünk Ahogy Bárki és társai mellé
2015. január 03. 15:31
|
|
Lauraaaaa_Peaceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 236937 offline
|
Tehát jöjjön egy kis jellemzés tőlem:
Avril: Nem értem, hogy kerül ide, sztem a szám nagyon jó, és a videokilipp pedig még mindig jobb egy Miley Cyrusnál...
Nicki: SZÁNALMAS
IceJJfish: Életembe nem hallottam róla
Iggy & Jenifer: Róluk csak a nnyit, hogy leszálhatnának a fölre, és Jenifer részéről pedig undorító így 4 valahányévesen ilyet csinálni
Selfie: Nem ártem mi a baj vele nekem bejött
Justin: Béna, mint mindig, de semmi különös
Paris:Sztem annyira nem rossz
Dolce & Gabbana: Szenecsétlen kis klipp
Bella:Szerintem a klipp annyira nem rosz a szám pedig király
PSY & Snoop Dog: Hozták saját maguk szerencsétlen béna kis formájukat
Avril: Nem értem, hogy kerül ide, sztem a szám nagyon jó, és a videokilipp pedig még mindig jobb egy Miley Cyrusnál...
Nicki: SZÁNALMAS
IceJJfish: Életembe nem hallottam róla
Iggy & Jenifer: Róluk csak a nnyit, hogy leszálhatnának a fölre, és Jenifer részéről pedig undorító így 4 valahányévesen ilyet csinálni
Selfie: Nem ártem mi a baj vele nekem bejött
Justin: Béna, mint mindig, de semmi különös
Paris:Sztem annyira nem rossz
Dolce & Gabbana: Szenecsétlen kis klipp
Bella:Szerintem a klipp annyira nem rosz a szám pedig király
PSY & Snoop Dog: Hozták saját maguk szerencsétlen béna kis formájukat
2015. január 03. 15:36
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Meg sem közelítik a nyomorék számokat...
Zoltán Erika - Túl szexi lány
Kiszel Tünde feat. Valami Hülye-Nézem,Érzem
Cuki Vaki - Büdi
Tarkan - Simarik
u.i.: Bellának a színészkedéshez is ugyanennyi tehetsége van
Zoltán Erika - Túl szexi lány
Kiszel Tünde feat. Valami Hülye-Nézem,Érzem
Cuki Vaki - Büdi
Tarkan - Simarik
u.i.: Bellának a színészkedéshez is ugyanennyi tehetsége van
2015. január 03. 15:52
|
|
Lauraaaaa_Peaceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 236937 offline
|
ui. Avril vagy bella hejére akár a VIXX Error is kerülhetett volna
2015. január 03. 16:35
|
Kristen and Robertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.18. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 198121 offline
|
Hát szerintem meg az összes helyre inkább a Onedirectiont kellet volna berakni.
2015. január 03. 20:10
|
vikucika116új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 238485 offline
|
Csak nekem tűnt fel hogy Parisnek a klipp első felében teljesen más a haja mint a második felében?
2015. január 03. 20:49
|
|
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline
|
Én szerintem a nickié a legjobb nemtudom miért van itt justin ő a pancserek netovábbja mióta tudjuk ezt? A mióta a világ a világ
2015. január 03. 23:04
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
Érdekes, hogy köztük van néhány a legtöbbet hallgatott számok közül is. Én Nicki klipjét és számát is szeretem, a maga semmitmondásával együtt. Szerintem Justin klipjével nincs semmi baj, ennél vannak rosszabbak is.
Kristen and Robert, lehet, hogy nem csíped a fiúkat, se a zenéjüket, de nekik igenis igényes klipjeik vannak, ezt senki nem róhatja fel.
Kristen and Robert, lehet, hogy nem csíped a fiúkat, se a zenéjüket, de nekik igenis igényes klipjeik vannak, ezt senki nem róhatja fel.
2015. január 04. 14:25
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Idézet (Janina2014 @ 2015.01.02. 18:05)
Kedves cikkíró!
Nem akarlak kritizálni, de nézd meg Bella Thorne adatlapjánál, hogy ő színész és ÉNEKESNŐ! Mondjuk kíváncsi lennék hogy te hogy énekelnél. Amúgy meg a klipp DIREKT ilyen! -.-
De viszont Iggyé és Janniferé elég durva...
Nem akarlak kritizálni, de nézd meg Bella Thorne adatlapjánál, hogy ő színész és ÉNEKESNŐ! Mondjuk kíváncsi lennék hogy te hogy énekelnél. Amúgy meg a klipp DIREKT ilyen! -.-
De viszont Iggyé és Janniferé elég durva...
"Kedves kommentelő"
Egy; a foglalkozás pont alatt az van írva, "színész és modell". Egyébként én sem légből kapom minden mondatomat, tudod, forrás alapján dolgozok, ahogy kell, ha írtál volna életedben egy cikket is, tudnád, hogy így kell. Kettő; Ebből hagyd ki az én éneklési tudásomat, mert NEM TUDSZ SEMMIT SE RÓLAM SE A HANGOMRÓL.
2015. január 05. 23:01
|
|
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline
|
Az új Avril teljesen hidegen hagy. Amikor megláttam és meghallottam ezt a számot rám jött a hányinger. Hova lett az a kedves, vadóc, deszkás, punkrocker Torontói lány és ki ez az új rózsaszín elektro-nyálgép a neve alatt?
2015. január 07. 16:36
|
|
Nikóla1213új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 238644 offline
|
Nekem a legtöbb zene tetszett és ez érdekes, mert a legjobbak között is ott volt az Anaconda...
2015. január 07. 19:35
|
|
Jin Youngúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.07. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 238689 offline
|
Avril: a dubstep beütéssel mellé nyúlt, pedig nem lenne rossz dal.
Nicki: szégyen, hogy ma már csak seggrázással lehet nézettséget szerezni.
IceJJFish: what the fuck is this shit?
JLo: olyan fárasztóan szánalmas, mint Nicki.
The Chainsmokers: a csaj hangja idegesítőbb, mint egy fülemnél zümmögő szúnyog, a "dal" pedig birkaembereknek való fos.
Justin: eddig az volt a baj, hogy szőrtelen babaarca van... döntsétek már el!
Paris: Lana Del Rey Ride klipje is eszembe jutott róla, a dal meg nonszensz.
Riff Raff: újabb tucat rapper, köszönjük.
Bella: inkább vegye le a push up melltartót és menjen vissza táncikálni a tévébe.
PSY: én is többet vártam tőle. *sóhajt*
Nicki: szégyen, hogy ma már csak seggrázással lehet nézettséget szerezni.
IceJJFish: what the fuck is this shit?
JLo: olyan fárasztóan szánalmas, mint Nicki.
The Chainsmokers: a csaj hangja idegesítőbb, mint egy fülemnél zümmögő szúnyog, a "dal" pedig birkaembereknek való fos.
Justin: eddig az volt a baj, hogy szőrtelen babaarca van... döntsétek már el!
Paris: Lana Del Rey Ride klipje is eszembe jutott róla, a dal meg nonszensz.
Riff Raff: újabb tucat rapper, köszönjük.
Bella: inkább vegye le a push up melltartót és menjen vissza táncikálni a tévébe.
PSY: én is többet vártam tőle. *sóhajt*
2015. január 09. 19:51
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Erről az IceJJFish-ről még életemben nem hallottam, de talán jobb is volt így. Nem tudom mit gondolhatott, amikor ezt (ez alatt a klipet és a - nagyon erős túlzással - ,,dalt" is értem) készítette, de az biztos, hogy a csávónak óriási légköri zavar van a fejében, ráadásul a hallása is tuti rossz, hiszem amit csinált még viccnek is szégyellnivaló...
2015. január 10. 10:06
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Avril:Nekem tetszik ez a száma.
Nicki: ez tényleg csak a seggriszálásról szól.
IceJJFish: Ez meg ki a franc?
Jenifer ft. Iggy: Iggy Azalea a kedvencem,tőle ez megszojkott,na de Jennifer-től. Ezt azért mégsem vártam volna.
The Chainsmokers: Nem tudom mi baj ezzel a számmal,én nekem tetszik.
Justin Bieber: Eddig az volt a baj,hogy kisfiús arc van. Döntsétek már komolyan!
Paris Hilton: szerencsére még nem láttam. Nem is szeretném.
Riff Raff: ez ki/kik?
Bella Thorne:Nekem ez a szám annyira nem tetszett,hogy miután megnéztem,dislájkoltam.
PSY: Tőled többet vártam volna.
Nicki: ez tényleg csak a seggriszálásról szól.
IceJJFish: Ez meg ki a franc?
Jenifer ft. Iggy: Iggy Azalea a kedvencem,tőle ez megszojkott,na de Jennifer-től. Ezt azért mégsem vártam volna.
The Chainsmokers: Nem tudom mi baj ezzel a számmal,én nekem tetszik.
Justin Bieber: Eddig az volt a baj,hogy kisfiús arc van. Döntsétek már komolyan!
Paris Hilton: szerencsére még nem láttam. Nem is szeretném.
Riff Raff: ez ki/kik?
Bella Thorne:Nekem ez a szám annyira nem tetszett,hogy miután megnéztem,dislájkoltam.
PSY: Tőled többet vártam volna.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: