Bella jobb ha a színéskedésnél marad inkább..
Iggy és JLo klipje elég,hpgy is mondjam sz*r lett. nekem a hangjuk se passzol össze,így a dal se tetszik.
Ezek voltak 2014 legrosszabb klipjei
2014. december 30. 23:18
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
2014. december 31. 09:03
Idézet (Belaa177 @ 2014.12.30. 18:28)
Bellának igenis bejött az éneklés !! Akinek meg nem tetszik ne hallgassa de akkor sem kell leminősíteni... ez a cikk sértő.. -.-"
Hát látszik hogy nagyon nagy Bella fan vagy, de semmi tehetsége a csajnak!! Bellácska inkább maradjon abba a rémes sorozatba, ne énekeljen, vagy inkább modelkedjen de ne ÉNEKELJEN!!!
2014. december 31. 10:56
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Paris Hilton magánál van, most komolyan??
2014. december 31. 12:07
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Avrilnek a Hello Kitty számát én nagyon imádom és a videóklippel sincsen bajom. Szerintem jó lett.
Az Anaconda egyenesen borzalmas csakúgy mint az On The Floor is.
A Selfie című zenét is bírom. .
Meg a Wiggle-t is. Szerintem jók.
Az összes többi tényleg borzadály.
Az Anaconda egyenesen borzalmas csakúgy mint az On The Floor is.
A Selfie című zenét is bírom. .
Az összes többi tényleg borzadály.
2014. december 31. 13:03
|
|
Mianeveelnökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.15. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 233404 offline
|
Hát megkell mondani van benne valami igasság a cikbe . Ezek a klipek nem nagyon nyerték el a tetszésemet....
2014. december 31. 13:55
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
A Hangover borzalmas,előbbre is kerülhetett volna.
A 6.,7.,8. és 9. kapásból olyan amit ezelőtt nem is láttam,nem is hallottam és most rájöttem mennyire nem is hiányzott xD
Selfi tényleg nem nagy cucc,de engem a "zene" kárpótol.
A Bootynak létjogosultságát sem értem, annál már csak az Anaconda a rosszabb,ami kiérdemelte a helyet.
Az On the Floort meg bárki is komolyan vette? Mit keres egyáltalán itt?
A Hello Kittyvel meg alapból semmi bajom nem volt, én helyére tenném a Turn Down for What-ot. Komolyan gyerekek...valaki szerint az nem rossz? A Turn Down for What az eddigi legrosszabb klip amit valaha láttam!!!
A 6.,7.,8. és 9. kapásból olyan amit ezelőtt nem is láttam,nem is hallottam és most rájöttem mennyire nem is hiányzott xD
Selfi tényleg nem nagy cucc,de engem a "zene" kárpótol.
A Bootynak létjogosultságát sem értem, annál már csak az Anaconda a rosszabb,ami kiérdemelte a helyet.
Az On the Floort meg bárki is komolyan vette? Mit keres egyáltalán itt?
A Hello Kittyvel meg alapból semmi bajom nem volt, én helyére tenném a Turn Down for What-ot. Komolyan gyerekek...valaki szerint az nem rossz? A Turn Down for What az eddigi legrosszabb klip amit valaha láttam!!!
2014. december 31. 15:02
Én bírom Avril Hello Kitty videoklipjét, de való igaz, hogy láttunk már jobbat tőle. A többi pedig egyenesen borzalmas.
2014. december 31. 15:04
|
|
daroczinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 168880 offline
|
Hát egyik zene se volt és nem is lesz a kedvencem. Elszomorítónak találom, hogy a mai világba már csak azzal tud fennmaradni egy sztár ha kiteszi és rázza azt amije van. Paris Hiltont meg egyszerűen nem tudom hová tenni, 30-as évei közepén jár és még mindig abban a hitben van, hogy ő egy barbie baba amit a rózsaszín kis álomvilágos klipje is tükröz. Hogy lehet egyáltalán Rihanna számához hasonlítani.
2014. december 31. 15:18
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Fozi Dodi írta:
A Turn Down for What az eddigi legrosszabb klip amit valaha láttam!!!
Teljesen egyetértek veled. Igazából a te hatásodra néztem meg a videót, és hát.... borzalmas!!! Obszcén, undorító, szánalmas és számomra a látványvilágot még a zene sem kompenzálja. Szerintem is be kellett volna rakni a cikkbe azt a videót...
A Turn Down for What az eddigi legrosszabb klip amit valaha láttam!!!
Teljesen egyetértek veled. Igazából a te hatásodra néztem meg a videót, és hát.... borzalmas!!! Obszcén, undorító, szánalmas és számomra a látványvilágot még a zene sem kompenzálja. Szerintem is be kellett volna rakni a cikkbe azt a videót...
2014. december 31. 16:46
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Szerintem Iggy és Jennifer száma jó lett, meg még Nickié és Avrilé is elmegy de a többi borzalmas. Paris Hilton miéért énekel????? Bella száma is elég ratyi lett, én nem ezt vártam volna tőle. A többit pedig inkább nem kommentálom.
2014. december 31. 18:30
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Egyetértek a listával...
2014. december 31. 20:04
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Egyetértek. Avrilt meg amiért nem a saját stílusában énekelt és írt számot, amihez passzol a klip ezért kell a legrosszabb klipekehez sorolni?...a többi valóban nagyon kaki, ha a klip nem, a dal igen.
2014. december 31. 20:23
Paris Hilton tud énekelni? Jézusom! Nem is tudtam
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: