Sztárok és legnagyobb félelmeik IX.
2014. december 31. 18:24
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Meg tudom érteni Justint...
2015. január 01. 12:18
A capaktol en is fellek nem is kicsit felnek ha latnek egy capat
2015. január 01. 22:00
Mindenki fél a cápáktól?Hát nekünk nem igazán kell
2015. január 02. 13:32
|
|
Miss Darkbloomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 238313 offline
|
A cápáktól én is nagyon félnék:D
2015. január 03. 16:40
|
Kristen and Robertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.18. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 198121 offline
|
Én is a pókoktól félek,de már eljutottam odáig hogy már a nagyon kicsiket megmerem fogni
2015. január 03. 20:03
|
|
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline
|
ÉN IMÁDOM A CÁPÁKAT meg minden állatot én a repülőktől félek nem is kicsit brrrrrrrrrrr
2015. január 04. 04:41
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
"Ugyanannyira voltam izgatott, mint rettegett." Ugye a cikkíró hölgy tudja, hogy a "rettegett" mint melléknév az nem azt jelenti, hogy te rettegsz, hanem azt, hogy valakitől rettegnek?
Rettegett Ivánt sem azért hívták úgy, ahogy, mert folyton rettegett valamitől, hanem mert tőle rettegtek.
2015. január 04. 11:26
|
|
Csillámpóni10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.24. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 234873 offline
|
Fozi Dodi Én is pont ezt akartam írni. Nem mindennap jön velem szemben az utcán egy cápa
2015. január 10. 23:55
|
|
agatheheidivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 293 Csatolások: 0 Azonosító: 238707 offline
|
Már nem csak a tengerentúlon, de hazánkban is nagy sikernek örvendő Walking Dead sztárjának, Andrew Lincolnnak is megvan a maga félelme. A színész legjobban kollégájától, Norman Reedustől tart. Mióta együtt dolgoznak, mindketten megtréfálják, ha úgy tetszik, néha halálra rémisztik egymást. Így történt ez Tokióban is, amikor Lincoln egy földön kúszó, egykezű rajongóval ijesztette meg társát, szóval most a legnagyobb félelme az, hogy mivel fog visszavágni Norman.
Ebből is látszik, hogy egy sorozat összehozza az embereket.♥
Ebből is látszik, hogy egy sorozat összehozza az embereket.♥
2015. január 23. 22:27
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
Négyes♥ xd
hát a kígyóktól én is félek, de igazából a legnagyobb félelmeim, hogy nem kapok levegőt és a békák.
Valószínű amúgy, hogy a cápáktól mindenki beparázna, ha látna egyet, de itt Magyarországon(illetve a környező országokban) nem esélyes, hogy valaki szembetalálkozzon egyel.
hát a kígyóktól én is félek, de igazából a legnagyobb félelmeim, hogy nem kapok levegőt és a békák.
Valószínű amúgy, hogy a cápáktól mindenki beparázna, ha látna egyet, de itt Magyarországon(illetve a környező országokban) nem esélyes, hogy valaki szembetalálkozzon egyel.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: