15 emeletnyit zuhant egy kutya és túlélte!
2014. december 29. 16:07
Jajj, te jó ég!!! Egyem a szívét, már idős kutyinak számít, és hihetetlen, mennyire szívós, örülök, hogy nem lett baja. Szegénykém, jobbulást Neki!!!!
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Szegény
szerencséje volt
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Jaj szegenykem
Ugy sajnalom. De ha a kutyim lataszavarokkal kuzd, akkor nem hagyom nyitva az erkelyt vagy ablakot foleg ha nem vagyok ott
Szerencse, hogy ott volt az medence!
Egyik ismerosomnek a 7.rol esett ki a kutya, o persze nem elte tul hiszen betonra esett
Egyik ismerosomnek a 7.rol esett ki a kutya, o persze nem elte tul hiszen betonra esett
2014. december 29. 16:23
Hatalmas szerencséje volt szegény jószágnak, hogy túlélte és épp egy medencébe zuhant, máskülönben tényleg nem élte volna túl
Nagyon sajnálom szegényt ez tényleg nagy trauma lehetett számára, remélem hamar kiheveri és jobbuljon <3
Tündéri a képen
Mondjuk ha tudom hogy a kutyám látászavarokkal küzd jobban odafigyelek mikor nyitva az erkély vagy egy ablak ahova felkászálódhat.
Jobban kéne figyelniük a gazdáknak is ez az eset is bizonyítja mennyi felelőtlen gazdi van mostanság ...:/
Tündéri a képen
Mondjuk ha tudom hogy a kutyám látászavarokkal küzd jobban odafigyelek mikor nyitva az erkély vagy egy ablak ahova felkászálódhat.
Jobban kéne figyelniük a gazdáknak is ez az eset is bizonyítja mennyi felelőtlen gazdi van mostanság ...:/
2014. december 29. 16:24
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nagy mákja volt. Mindenesetre arra is kíváncsi lennék, hogy hogyan esett ki, mert ha a gazdája esetleg nyitott ablaknál hagyta a 15. emeleten, az igen nagy felelőtlenség.
2014. december 29. 16:49
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
"Kicsi a bors, de erős."
2014. december 29. 16:52
Szegény.. De egyet nem értek, hogyha én tudnám, hogy a kutyám látászavaros, akkor vigyáznák rá, meg mondjuk nem hagynám nyitva 15 emelet magasban az erkélyajtót vagy ablakot, tök mind egy..
2014. december 29. 17:04
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Szegényem!!
2014. december 29. 17:26
|
lilly008visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 227299 offline
|
Először azt hittem, hogy a gazda csinálta, mert nálunk sajnos előfordult már ilyen M.o-n. Jó, hogy túlélte. Viszont az itthoni kidobott kutyusok gazdáit igenis be kéne csukatni pár évre!
2014. december 29. 17:46
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
azon gondolkoztam, hogy megnyissam-e egyáltalán a cikket. egy ártatlan kutyust jobban tudok sajnálni, mint egy embert...
de szerencsére nem a legrosszabb történt. ahhoz képest hogy már elég idős a kutyus.
de szerencsére nem a legrosszabb történt. ahhoz képest hogy már elég idős a kutyus.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: