Kasza Tibi: a halálhírem kegyeletsértő és ízléstelen
2014. december 29. 19:41
AMUGY VALAKI KIIRTA HOGY MEGHALT A BERKI KRISZTIAN AUTOBALESETBEN MÉGSEM VOLTIGAZ AKI ILYENEKET CSINÁL ANNAK NINCS BUNTUDATA URISTEN ILYENEKET CSINÁLNI
2014. december 29. 20:11
|
|
Timmyeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 74 Csatolások: 1 Azonosító: 228517 offline
|
nekem nem ez az első hogy ilyet hallok......Már volt olyan hogy leszakadt a lánchíd , de csak a teljes cikket akkor olvashatod el ha megosztod, és az is hogy Rihanna repülőjét a tenger nyelte el, de ezt eg likeolni kell ha megakarod nézni, na meg a kedvencem hogy 2014. április 13.-n hatalmas orosz hadsereg támadja meg magyar országot, és "lopják" el tőlünk az országot, de persze ezt is csak megosztással lehet megnézni
Már röhej.........
De tényleg igaza van Kaszának........
De tényleg igaza van Kaszának........
2014. december 29. 20:27
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Freeze @ 2014.12.29. 15:11)
Tényleg durva, hogy el mer utazni a saját pénzén egy sikeres ember. Ennél durvábbat el sem tudok képzelni! 
Nem sikeres, csak oktalanul túlfizetett cölöb. 2 percig vicces, 3 perc után pisztolyt tartana az ember e fejéhez - és ilyenekre építenek, meg bíznak műsorokat. Ripacskodás amit csinál, többet ért, mint ember, amíg zenélt - igaz én azt sem szerettem, de legalább nem celebkutya volt, aki pénzért bármit ...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. december 29. 20:53
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Istenem èn azt nem értem, hogy miért kell ilyen kamu híreket csinálni mikor ez nem is igaz!!!!!!!
2014. december 30. 08:40
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2014.12.29. 20:27)
Nem sikeres, csak oktalanul túlfizetett cölöb. 2 percig vicces, 3 perc után pisztolyt tartana az ember e fejéhez - és ilyenekre építenek, meg bíznak műsorokat. Ripacskodás amit csinál, többet ért, mint ember, amíg zenélt - igaz én azt sem szerettem, de legalább nem celebkutya volt, aki pénzért bármit ...
Azért ne hasonlítsuk egy győzikéhez vagy egy vv aurélióhoz. Ő legalább le is tesz valamit az asztalra. Egy celeb amúgy sem lehet túlfizetett, maximum egy köztisztviselő, itt mindig a kereslet fogja meghatározni az árát. Kasza most is zenél, és a legtöbb száma sláger, elég sokan szeretik. Emellett nem véletlenül a Morning Show állandó vendége, ha nem lenne vicces, nem hívnák meg minden héten a Balázsék. Persze a humor mindenkinél más, a Kasza show baromi unalmas szerintem, de elismerem a mögötte rejlő munkát, mert igen ez is munka, kreatív munka. Fotózni, zenét szerezni sem annyi, hogy kattingatok és kész. Rengeteg tanulás, meló és gyekorlás van a színfalak mögött.
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2014. december 30. 09:36
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Ha túlfizetett, akkor sikeres is. A sikert sajnos többnyire pénzben mérik.
Amúgy lehet a kisebbséghez tartozom, de én szeretem a poénjait. Bár egy Kaszát se ültem még végig.
Amúgy lehet a kisebbséghez tartozom, de én szeretem a poénjait. Bár egy Kaszát se ültem még végig.
2014. december 30. 14:39
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Röhejes ezt a pocáját sztárolni, de ha ez nektek érték főleg Freezenek ahhoz csak gratulálni tudok!
2014. december 31. 11:18
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Freeze @ 2014.12.30. 08:40)
Azért ne hasonlítsuk egy győzikéhez vagy egy vv aurélióhoz. Ő legalább le is tesz valamit az asztalra. Egy celeb amúgy sem lehet túlfizetett, maximum egy köztisztviselő, itt mindig a kereslet fogja meghatározni az árát. Kasza most is zenél, és a legtöbb száma sláger, elég sokan szeretik. Emellett nem véletlenül a Morning Show állandó vendége, ha nem lenne vicces, nem hívnák meg minden héten a Balázsék. Persze a humor mindenkinél más, a Kasza show baromi unalmas szerintem, de elismerem a mögötte rejlő munkát, mert igen ez is munka, kreatív munka. Fotózni, zenét szerezni sem annyi, hogy kattingatok és kész. Rengeteg tanulás, meló és gyekorlás van a színfalak mögött.
Nem hasonlítottam hozzájuk, bár amit mostanában csinál, azzal egyelő, amit azok is csinálnak. A morning show a degeneráltak agyzsibbasztója, gusztustalan csürhe röhög a saját butaságán/hülyeségén. Plusz másokat is olyan szinten lenéznek és megaláznak, mintha ők mindenki felett állnának. Kezdve a nemi erőszak áldozatával az élen ... ez neked, vagy bárkinek egy humoros szórakoztató műsor? Szégyen ez, nem humor. Sem képernyőn, sem az éterben nem lenne helyük.
Sokkal több tehetséges tanult fotós van, aki nem kap lehetőséget, mert nem adja el magát celebnek mellé, ezért nem tud érvényesülni az sp meg kasza féle mekkelekekkel szemben, akik azt hiszik mindenhez értenek mert hírességekről készítenek képeket. Ugyanmár. Legalább te ne nyald be ezt a látszatvilágot, ahol attól lesz jó egy fotó, mert cölöb készíti a másik cölöbről
2014. december 31. 16:32
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2014.12.31. 11:18)
Nem hasonlítottam hozzájuk, bár amit mostanában csinál, azzal egyelő, amit azok is csinálnak. A morning show a degeneráltak agyzsibbasztója, gusztustalan csürhe röhög a saját butaságán/hülyeségén. Plusz másokat is olyan szinten lenéznek és megaláznak, mintha ők mindenki felett állnának. Kezdve a nemi erőszak áldozatával az élen ... ez neked, vagy bárkinek egy humoros szórakoztató műsor? Szégyen ez, nem humor. Sem képernyőn, sem az éterben nem lenne helyük.
Sokkal több tehetséges tanult fotós van, aki nem kap lehetőséget, mert nem adja el magát celebnek mellé, ezért nem tud érvényesülni az sp meg kasza féle mekkelekekkel szemben, akik azt hiszik mindenhez értenek mert hírességekről készítenek képeket. Ugyanmár. Legalább te ne nyald be ezt a látszatvilágot, ahol attól lesz jó egy fotó, mert cölöb készíti a másik cölöbről
Nyilván aki már ismert, az sokkal többet kérhet el ugyanazért vagy silányabb munkáért is. Nem attól lesz jó a fotója, mert ő valaki. De attól, hogy ő valaki még ugyanúgy jó fotókat kell tudnia csinálnia. De ezért szeretne mindenki híres lenni, hiszen a neve eladja ugyanazt. De az ismerséget, a kapcsolatokat mindenkinek saját magának kell kialakítania és azt meg is kell tudni tartani. És itt most nem a tehetségkutatókra gondolok, ahol jelentkezel és megcsinálnak, de sokan csak az ismertségért/kapcsolatokért jelenteznek a VV-be is, aztán semmire nem mennek vele, mert nem tudnak semmit felmutatni vagy eleve ostobák és semmirekellők. A valóvilágosok közül egyedül a Majka vitte valamire. Szóval még segítséggel sem könnyű, nem hogy olyannak aki ismeretlenként kezdi.
A Morning Show nem csak nekem, hanem még másfél millió hallgatónak szórakoztató.
Említetted SP-t is, gondolom őt és Fluort is megélhetési celebnek tartod, csak érdemes lenne utánanézni, hogy melyikük honnan indult és mit tett ahhoz, hogy ott legyen ahol most van.
2015. január 01. 11:32
|
|
Cseni02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.30. Hozzászólás: 55 Csatolások: 30 Azonosító: 236644 offline
|
mar egy csomo ilyet hallottam, ezt mar el sem hiszem :'D de amugy milyen rossz lehet mar Tibi anyjanak, hogy mindenhol azt olvassa, hogy a fia meghalt, kozbe nem... szanalmas nehany ember
2015. január 01. 13:33
|
|
egyszervoltúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 238234 offline
|
Én sem szeretem a Tibit de azért ez tényleg durva volt.!
2015. január 01. 15:15
Már rossz hallani,hogy az emberek miket tudnak csinálni pár kattintásért...szörnyű...
2015. január 01. 15:17
Nagyon sajnálom Tibi édesanyját.Milyen lehetett neki...egy igazi rémálom lehetett a számára.
2015. január 01. 16:29
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Az a sajnálatos,hogy sokan el is hiszik..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.