Mostanáig tisztázatlan körülmények közt elhunyt a sztár, Thaiföldön a hotel szobájában találtak rá – írta a Facebookon terjesztett cikk. A sztár kiborult és videón üzent a hír közzétevőjének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kasza Tibi: a halálhírem kegyeletsértő és ízléstelen
2014. december 29. 09:54
Hát ez... Ez olyan nagyon gyönyörű. De tényleg. Látszik az emberiség. Szerintem senki sem örülne nagyon annak, hogy azt állítják róla, hogy meghalt.
" Kicsit " túllőttek a célon. Habár nem vagyok annyira oda Fasza Tibiért, (nem elírás, én így hívom) azért ez mégis milyen már, na. Főleg karácsony idején. Nem értem nagyon, mire jó ez a figyelembekerülésen, és a pénzen kívül. Ja de, tudom! Hogy az embernek, - aki halott - a rokonai picit aggódjanak, picit sírjanak. De hát ez olyan semmiség, ugye? Mindenkinek jót tesz ez. Pff... Szánalmas
" Kicsit " túllőttek a célon. Habár nem vagyok annyira oda Fasza Tibiért, (nem elírás, én így hívom) azért ez mégis milyen már, na. Főleg karácsony idején. Nem értem nagyon, mire jó ez a figyelembekerülésen, és a pénzen kívül. Ja de, tudom! Hogy az embernek, - aki halott - a rokonai picit aggódjanak, picit sírjanak. De hát ez olyan semmiség, ugye? Mindenkinek jót tesz ez. Pff... Szánalmas
2014. december 29. 09:54
Undorító, hogy kamuhíreket terjesztenek a látogatottság és pénz kedvéért. Egyszer én is belerohantam egy ilyesmibe, véletlen félrekattintottam, és vírusos lett a számítógép.
2014. december 29. 10:00
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Azért szemétség, hogy ilyen szinten túllőttek a célon. Megjegyezném, hogy ilyen szó, hogy "higyje", ilyen nincs, csak olyan van, hogy higgye. Sajnálom, nem tudtam megállni.
2014. december 29. 10:10
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ez rosszul eshet mindenkinek.
2014. december 29. 10:25
Nem csodálom, hogy Tibi így kiakadt. Nem normális az, aki ilyen híreket terjeszt el a neten. Nagyon unatkozhatott ez az ember. Én is olvastam, de azonnal tudtam, hogy nem igaz.
2014. december 29. 10:37
Hát mostanában minden nap van egy olyan hír hogy ez is meghalt, az is meghalt. Ezeken annyira látszik hogy kamu...
2014. december 29. 10:39
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez mocsokság!Halálhírét terjeszteni másoknak!Megértem Tibit,hogy kiborult.Én is ezt tettem volna.
2014. december 29. 10:50
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Én soha nem kattintok rá az ilyen dolgokra. Ha annyira érdekel, beírom külön a Google-ba, mert azért a halálhírekre felkapom a fejem.
Nem meglepő - ha ebből tényleg pénz származik az oldal üzemeltetőjének -, hogy ilyenre vetemedjen. Vannak olyan emberek, akik már ide süllyedtek, aljas dolog.
Nem meglepő - ha ebből tényleg pénz származik az oldal üzemeltetőjének -, hogy ilyenre vetemedjen. Vannak olyan emberek, akik már ide süllyedtek, aljas dolog.
2014. december 29. 11:14
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Na ezért nem szoktam én ilyen meg olyan lájkért cserébe ilyen híreket elolvasni, mert 100%, hogy kamu (egy ilyenben pl. már Schumit el is temették). Szánalmas az ilyen fajta nyerészkedés.
2014. december 29. 11:22
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Az ilyen oldalak szánalmasak, mindig is utáltam, és soha nem értettem, hogy hogy képes valaki kattintani, amikor teljesen egyértelmű, hogy mire megy ki a játék. Plusz egyre több helyen le is írják, hogy mi célt szolgálnak ezek az oldalak, de van olyan, aki még így is napi szinten kattintgat és pakolja tele az üzenőfalat feleslegesen. Na, ha ilyet látok, le is állítom az illető követését, mert rosszul vagyok ezektől.
2014. december 29. 11:25
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Néhány lájkért a szívrohamot hozta szegény Tibi édesanyjára? Mellesleg Tibinek is rosszulesett. Borzalmas milyen idióta emberek vannak.
Az olyan oldalakat meg se szoktam nézni, amit lájkolni kell vagy meg kell osztani, hogy lásd a cikket.
Az olyan oldalakat meg se szoktam nézni, amit lájkolni kell vagy meg kell osztani, hogy lásd a cikket.
2014. december 29. 11:45
Csak Gratulálni tudok, hogy milyen emberek vannak -.- Undorító >.<
2014. december 29. 12:04
Undorítóak ezek az emberek. Rohadt nagy poén valakinek a halálhírét terjeszteni, komolyan rögög a vakbelem...
2014. december 29. 12:06
Imádom ezeket az oldalakat... -.- ezért járok ritkán fel fb-ra, mert ott szinte csak ilyen "hírekbe" botlik az ember.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: