Michaelről nem is beszélve akinek az Eden Lake című horror filmje után folyton követem munkásságát
Jennifer Lawrence kaszálta a legtöbbet a mozikban
2014. december 29. 09:31
Jennifer Lawrence teljes mértékben mgérdemli úgy vélem, bár azért voltak még olyan kedvenceim akiket szívesen láttam volna a lsitán, mert úgy vélem nekik ott a helyük a színészi játékuk és hosszú, hiteles munkásságuk miatt, de Michael Fassbender-nek és Angelina Jolie-nek is gratulálok, nem is csodálkozom, hogy ők is benne vannak ^-^ Bár Angelina filmjeit nem szeretem, de tény nagyon jó és tehetséges színésznő
)
Michaelről nem is beszélve akinek az Eden Lake című horror filmje után folyton követem munkásságát
2014. december 29. 09:33
Egyetértek egy részben Beylával is csak hogy idézzek:
"Nagyon kedvelem JLawt, szimpatikus, karizmatikus színésznő, de szerintem közel sem akkora durranás a csaj. Katnisst aránylag jól eljátszotta, de a Napos oldalban és az X-menben nem vágódtam hanyatt tőle. Vannak a listán sokkal nagyobb színészek is, akik messze felülmúlják"
Ugyanígy gondolom ^^
"Nagyon kedvelem JLawt, szimpatikus, karizmatikus színésznő, de szerintem közel sem akkora durranás a csaj. Katnisst aránylag jól eljátszotta, de a Napos oldalban és az X-menben nem vágódtam hanyatt tőle. Vannak a listán sokkal nagyobb színészek is, akik messze felülmúlják"
Ugyanígy gondolom ^^
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. december 29. 09:58
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
Nem csodálkozok rajta!!! Imádom!!!
2014. december 29. 12:38
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
Vártam volna még néhány nevet a listára, de Jennifer megérdemelte, hogy rajta legyen.
2014. december 29. 12:55
Idézet
Vannak a listán sokkal nagyobb színészek is, akik messze felülmúlják Lawrence színészi vénáját... Sokan el vannak ájulva Miss Johanssontól is, ám véleményem szerint ritka sz*r színésznő... Túlzásnak érzem a harmadik helyet neki ítélni.
Abszolút egyetértek, főleg ezzel a három mondatoddal. Hugh Jackman vagy Michael Fassbender ezerszer jobb színész, mint a két itt említett túlhypeolt hölgy. Jennifer manapság - és mióta az Éhezők viadal megfilmesült - a csapból folyik, pedig nem annyira nagy tehetség. Brad Pittnek vagy Christian Balenek jobban örültem volna, de hát ez van
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. december 29. 14:50
|
|
Nina Robertsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.28. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 237963 offline
|
Örülök neki!
Nagyon kedvelem Jennifert. Szép és tehetséges színésznő. Csak így tovább!
2014. december 29. 15:04
|
|
antiparadicsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 228444 offline
|
Gratulálok neki! I LOVE JEN <3
2014. december 29. 16:56
|
|
Szivárványlány99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 230239 offline
|
Lehet, hogy nem mindegyik színész van a legjobb helyen, de nem őket kell ezért szidni, mert végülis az emberek alapján van összeállítja akik elmentek megnézni a filmjüket. Ez nem csak színészfüggő!
2014. december 29. 19:28
Ezen meg sem lepődtem,ha nem ő kaszálta volna a legtöbbet szerintem akkor örökre le lennék sokkolva..Nagyon örülök a sikerének!♥
De örülök még Hughnak is!♥
Meg persze mindenkinek:D
De örülök még Hughnak is!♥
Meg persze mindenkinek:D
2014. december 29. 19:41
Nem csodálom, hogy Jennifer kaszálta a legtöbbet, mert az X-Men: Az eljövendő múlt napjai is, valamint Az éhezők viadala: A kiválasztott is, nagyon jó filmek. Örülök neki, hogy ilyen sikeres, mert nagyon megérdemli.
2014. december 29. 20:28
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
csodálkozunk? az éhezők viadala mindent lenyomott az évben.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.